🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 5 - и по света

• 31 458
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз пък чак днес чух Калки в Прилепа Simple Smile Но продължавам да твърдя, че този сезон им "пипат" гласовете повече от миналия Wink
P. S.: Точно "трептенето", което подобно има и Икебаната и за което говори Азис, ми заприлича на Калкиното, иначе досега му го поизчистваха.

# 91
Много пресипнал прилепчо днес.

# 92
  • Испания
Да кажа на панела, че Етиен има говорен дефект.

# 93
Аре Заек чезни. 😁

# 94
  • Wonderland
Щом Сашето се "пристраши" да изрече името Марчино да се надяваме да е на късмет и Зайко Байко да си 'оди у дома Blush

# 95
  • София
Иначе, ако приемем, че Прилепът според уликите е учител, то Калки се връзва и по това - освен детски зъболекар, той е и преподавател в Медицинска академия на бъдещите стоматолози.

# 96
  • DE
Аз се чудя възможно ли е Прилепа да е жена, от миналата седмица ме гложди това предположение Thinking

# 97
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
На мен ми се заби в мозъка, че "прави усмивките на хората по-големи", което насочва към професията на Калки.

# 98
  • Испания
Иначе, ако приемем, че Прилепът според уликите е учител, то Калки се връзва и по това - освен детски зъболекар, той е и преподавател в Медицинска академия на бъдещите стоматолози.

Не е преподавател. Асистент е, води упражнения и практика на студенти по детска стоматология.

За 2007 година се говори.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 20:56 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 99
Аз чувам Орлин отново.

# 100
Носорога отново ползва няколко гласа . Много го харесвам!

# 101
  • Испания
Абсолютно Орлин. И пак най-вече на ниските.

# 102
Джей Джей е музикален педагог и е той.
Уликите на Носорога ме наведоха на мисълта, че е участник на Евровизия от 2007, пее и песни от Евровизия за втори път. Тя тогава се проведе в Норвегия. НО 2007 ни представляват Елица и Стунджи. Освен ако Стунджи не пее, няма как да е някой от тях.
Днес в гласът му чувам Орлин Павлов? Значи може би не става дума за 2007, а за 2004 и не ЕС, ами Нато - а връзката с Евровизия е правилна, защото тогава обявяваме участието си за първи път и 2005 се явяват Каффе.

# 103
  • София
Изпуснала съм, че има нова тема. Благодаря за нея! 🌺
Гласувах, че нямам мнение за отпадането. Някой път ми е логично кой е по-малко харесван, друг път - не.
Аз чувам Орлин отново.
Доста прилича на него

# 104
Аз чувам Орлин отново.
Даа, той е! Даже не си преправя гласа днес.

Супер, радвам се

Общи условия

Активация на акаунт