🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 5 - и по света

• 31 454
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
Ако и тази вечер спасят Мария Игнатова - не знам. То пък толкова да личи, че е тя!

То направо дразни ухото 😬
Поне да пееше добре, та да я държат.
Примерно, Десислава беше разпозната от първата песен, но с кеф си я слушах всеки път и не ми пречеше, че е разкрита. Докато Игнатова е мъчение за слуха.
При това куцо изпълнение е направо престъпление да я оставят. Конкурира Вальо Михов.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 20:29 от Вαнuлuя

# 76
Мария вече дори не се опитва да си преправи  гласа. Явно ще си ходи днес Simple Smile

А дано!

# 77
В първи сезон Валентин Михов също не пееше добре и беше разпознат веднага, но го държаха доста дълго време. Златният също беше мъчение за ушите.

# 78
Ако и тази вечер спасят Мария Игнатова - не знам. То пък толкова да личи, че е тя!
То няма да е за първи път някой убийствено скучен и разпознат дори и от глухите да го държат почти до финала Scream
Надявам се тази вечер да ме опровергаят и да я изпратят с почести - тях все някак ще ги изтърпя Joy

# 79
мен пък тази вечер Марчето ме изкефи.Супер компилация.Много ги обичам тези песни.

# 80
  • Испания
Зависи кой колко е приближен на продуцента и жена му. Плаща им се на брой участия.

# 81
Аман от глупости, сериозно. И Азис започна много да ме дразни, какви ги дрънка?! То вече се подиграват със зрителите.

# 82
  • Испания
Ще си изгонят зрителите. На Мартина бях ѝ дала максимум половин час, за да се похвали, че е ходила с Владо в ДЮбай. По-малко време издържа.

# 83
Да,не знаех за вояжа на Вачкова с Пенев,вече съм осведомена.

# 84
  • Испания
Като казаха за летящи хора, се сетих, че Коце е делтапланерист. Сто пъти ме е изправял на нокти. Но не чувам неговия глас.

# 85
Пфф, днес чувам JJ. А как не искам да е той...

# 86
  • Испания
И аз не искам да е той.

# 87
Аз пък все него чувам от началото на шоуто и никой друг.

# 88
И днес не го разпознах този Прилеп. Много искам да разбера кой е, но ще изчакам до финала.
ПП. Деян Неделчев ми харесва като предположение!

# 89
Какво става тази вечер?! Панелистите са ужасни, това да не е циганска седянка. Имам чувството, че им е казано да говорят глупости.

Общи условия

Активация на акаунт