🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 5 - и по света

• 31 471
  • 764
  •   1
Отговори
# 645
Жалко за един от любимите ми костюми. Разочарована съм, че е JJ
Това беше и моят втори любим костюм (заедно с Носорога) още от самото начало, обаче като махна маската... С главата на JJ не ми допадна.

# 646
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Тя снимката беше пусната тук, но явно това не помогна.
Пуснатата тук снимка беше с друг.. и отделно все се повтаряше за Иво Димчев.

# 647
На Геро му казаха в слушалката, да скастри Азис, че прочете за Ивайло Захариев във Фейсбук, та скастри го в ефир.
После, Кико сигурно и той го е скастрил, та каквото и да прочетат ще се правят на ударени.
JJ, отпадна, защото от утре ще се поява в другата телевизия....така спасиха Лора Караджова.

Магърдич Халваджиян - надявам се победата да е за Носорога, без изненади, моля.

# 648
Аз сигурно съм единствената, която не го харесва още от самото начало. Нито визуално като маска, нито като изпълнение и поведение. Същинска скука и предвидимост от началото до край.
pantera666, имаше кадър от Като две капки вода на Джей Джей с ланеца в образа на Гери-Никол.

# 649
Не си единствена. Не ми допадна JJ (и маската).
Носорогът видях (набързо ви четох), че смятате, че е Миро- слушах този път със слушалки, не ми звучеше на мен пък днес Носорогът като Миро, нищо че още с появяването си първия път оприличих него на Миро. Но може и да греша, ще трябва да го чуя пак. (П.п. Слушах го пак, вече по-внимателно, вярно че доста прилича на Миро, но се чудя дали нещо не ни будалкат тук… 🧐).
Гъбарко никак не ми хареса.
Камъчето и Носорогът ми харесаха, донякъде и Госпожицата, макар че ми позаприлича на гласа на Галка.

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 22:42 от fenyx

# 650
  • Испания

Ужасна снимка.

# 651
Добре де, Джей Джей пее ужасно, как може да е музикален педагог, че и сега ще подготвя нещастниците от Гласът. 😁 Или е позаслабнал, или камерата го вталява.

# 652
Последно от мен: Ако ще има 4-ти сезон, Халваджиян да пусне анкета и зрителите да изберат участниците с тайно гласуване.

Ще е много по-интересно. На мен любимата ми маска беше Баба Яга от всички сезони, Но единствената изненада за мен беше присъствието на Алисия.

Всички останали, може би, ако изключим и Боби Турбото се повтарят вече много.

# 653
Баба Яга ми остава фаворит. И пя в пъти по-добре “Poison”. Всъщност няма и място за сравнение.

# 654
Никой не може да стъпи на кутрето на баба! Уникален Боби.
🦏 не искам да спечели, аман от Миро.

# 655
Знам кой е Камъкът!!! Прекрасен певец, обира постоянно музикалните награди на БГ радио, има много смисъл защо това е неговият костюм - защото си тежи на мястото! Ако искате да се спойлнете, отваряйте на ваша отговорност:
Скрит текст:
Сега вече разбирам защо Носорога не му се сърди Grinning и всичко си е било шоу, замислено от тях двамата, но не и за водещите, които се шашнаха на миналия лайф.

Азис, аз имам божествено ухо! Sunglasses  разпознах гласа му на повторението тази вечер

# 656
  • Далечният изток
Май ще е той. И бенка има...

# 657
Дам Smile ето това е добър участник от където и да го погледнеш!

Едит: и за Госпожицата вече съм сигурна коя е:
Скрит текст:
Костюмите им адски много отговарят на самите личности.

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 00:03 от Spring is my season

# 658
Ампов няма тъй издайническата бенка на врата.
Само Криско има подобна бенка, но Графа няма. Никаква. Поне аз не виждам.

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 00:13 от Кобрети

# 659
Има си бенка, но не намирам хубава снимка, която да кача тук - като приближа, се размазва. Да пробваме с тази, забелязва се леко:
Скрит текст:

Допълвам се, ето ясна снимка с бенката:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 00:27 от Spring is my season

Общи условия

Активация на акаунт