🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 5 - и по света

• 31 469
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
  • Испания
На снимките с костюма се виждаха по-ясно. Утре ще потърся вкъщи в един албум, който съм си донесла. Имам снимки с Влади, но не помня с какви дрехи беше.

Скрит текст:
Изгледах интервю с Графа и видях бенки само от лявата страна.

И на една снимка.

...с което не казвам, че не е той под костюма.

# 661
Не ми се вярва графа да се държи толкова инфантилно и да “обижда” носорога, което се случи на предния лайф. Освен ако не е била страшна постановка.
Не мисля, че е той все пак.

# 662
Едит: и за Госпожицата вече съм сигурна коя е:
Скрит текст:
Костюмите им адски много отговарят на самите личности.
Нито една улика не мога да навържа с нея. Нито има нещо общо с морския бряг, нито е живяла много надалече… И съвсем не мога да я свържа по никакъв начин със скейтборд и рапиране. Пък и ми се струва по-слаба в краката. Между другото, тя има и доста специфичен говорен дефект - доста натъртва буквите Ш и Щ, не съм обръщала внимание Госпожицата как говори, но ако е тя, веднага ще се забележи.

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 01:09 от Lilly_85

# 663
В интернет няма снимки на десния му профил, повече си харесва левия ли, що ли, но след голямо търсене, попаднах на такива:
Скрит текст:

Заслушайте се в пеенето му, за мен вече няма друг човек, който може да е Камъкът. За Госпожицата също съм сигурна.

# 664
В никое мое предположение вече не мога да бъда сигурна. Особено като се сетя на какво приличаше гласа на Къци и как звучеше, когато запя после на живо в сутрешно предаване песен, изпълнявана от него в шоуто.

# 665
Много добро попадение за Графа, браво. Изключително умело се прикрива и демонстрира поведение, което е нетипично за него. Днес му бяха скрили врата, но вече е късно Grinning  За госпожицата съм с резерви.. Ирина Флорин е много фина, а тези крака не са.. освен ако не е напълняла. Също така е изключително претенциозна и не мисля, че би избрала да изпее песен на Слави и Софи, би било под нейното ниво.. поне с такова впечатление съм останала от интервюта и предавания, в които е участвала.

# 666
  • София

Едит: и за Госпожицата вече съм сигурна коя е:
Скрит текст:
Костюмите им адски много отговарят на самите личности.

Нищо не ми говори тази снимка, та коя е все пак?

# 667
Нищо не ми говори тази снимка, та коя е все пак?

Ирина Флорин

# 668
Добро попадение е Графа, но все пак не вързвам неговата личност с поведението му от предния лайф. Дори и да е постановка, изобщо не е в негов стил. Според мен е Тото. И той имаше май бенка на врата.
Бях почти сигурна, че Перлата ще отпадне, но явно сте прави, че му предстоят живите концери на JJ и отпадането му е било по договор. Следващият път вече трябва да си ходи Лорчето.

# 669
Пеенето на прилепа, тоест JJ, тази вечер изобщо не ми допадна. Но като свали маската и започна да говори, положението стана по-зле, едва му изтърпях гласа. И JJ толкова да не успя да скрие радостта си, че отпада.

# 670
  • София
За Прилепа една от причините да реша, че не е Джей Джей, е, че ще е вокален педагог в Гласът. Не разбрах и как се връзва с летящите хора...

# 671
  • София
Ами аз съм изключение и въобще не ми хареса маската на прилепа. Най-малкото защото нямаше нищо общо с прилеп, а нещо неидентифицирано и средно между клоун и червена плачеща върба с поглед на пияната котка под въздействието на валериан.

# 672
За мен си беше направо зловеща тази "маска". Избягвах да го гледам в лицето. Радвам се, че си отиде.
Бях сигурна, че не е Иво Димчев - той ми е много любим.
Като цяло малко маски ми харесват изобщо от началото на сезон 1 до тук. Според мен могат да са по-хубави и леки, вместо това повечето са мрачни и тежки...

# 673
Чак пък зловеща...? 🤔
Въпрос на вкус е - на мен пък изобщо не ми харесват сладникавите маски - този сезон е пълен с такива маски, миналия сезон изобщо не харесах Макарона.

# 674
  • Испания
Ирина Флорин чъчка много силно, но както видяхме с Нойзи, при пеене се замазват говорните дефекти.
Краката ѝ

Скрит текст:
специално тази снимка почти съм сигурна, че е обработвана

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 10:32 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

Общи условия

Активация на акаунт