🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 5 - и по света

• 31 020
  • 764
  •   1
Отговори
# 675
За мен определено  Ирина Флорин не е  Госпожицата . Доста по-дребна и слаба ми изглежда.
Аз лично мисля, че е Галя от Каризма - нея чувам през по-голямата част от
изпълненията. Не мисля, че Ирина Флорин би пяла такива песни.
Има статия в която пише, че Галка имала сайт за кетъринг, който бил много успешен...
С това се занимавала в Лондон - значи има голяма вероятност да е тя!

# 676
Ирина Флорин няма такъв глас като госпожицата. Не е тя.
Госпожицата мислех че е Сантра след снощното изпълнение се съмнявам или много са и проправили гласа.

# 677
  • Испания
През цялото време чувам Сантра, което не означава, че следващата събота няма да се чува съвсем друг глас.

# 678
  • София
Ирина Флорин е много ниска. Били сме една до друга в един асансьор, а съм 166, а тя още по-малко.

# 679
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
За съжаление Госпожицата ще се окаже Галка...Предпочитам да е Сантра.

# 680
  • Испания
Намерих снимката с Влади, но и на нея не се вижда дясната част на шията му. Снимах с телефона и контрастът куца.

Руши и Дианка - жената на Захари Бахаров. Аз съм висока 168. Руши е по-висок 10-12 см

А Дичо е по-нисък от мен. Другият е Митко. Колко е различен сега!

# 681
Ехх, върна ме в едни спомени сега...каква звезда беше Руши за тийн поколението ми. Беше свеж, правеше модерна музика, тип иконата MTV. Много ме беше яд, когато замина за...Щатите май беше. Все още харесвам песните му.
А Диана я видях наскоро на улицата...абе има стил тая жена, излъчване.

# 682
  • Испания
Ехх, върна ме в едни спомени сега...каква звезда беше Руши за тийн поколението ми. Беше свеж, правеше модерна музика, тип иконата MTV. Много ме беше яд, когато замина за...Щатите май беше. Все още харесвам песните му.
А Диана я видях наскоро на улицата...абе има стил тая жена, излъчване.

Да, в Щатите. И Руши, и Диана са изключителни и не за нашата реалност.

# 683
Руши е висок за Камъка, а гласът няма нищо общо. Графа също не ми мяза на него. Има логика да е Криско, но аз си държа на Тото.

# 684
Маниерът и на мен ми прилича на Тото, но той няма такава голяма бенка.

При всички положения искам да си ходи, по начало не го харесвам, а от миналия път съвсем. Не знам дали се опитваше да влезе в ролята на Невероятния Хълк (неуспешно) или просто се беше надрусал, ама хич не му се получи. 🙄

# 685
Ирина Флорин е била част от БМК.

# 686
  • Испания
Издаваха ѝ диск или дискове, не помня.

Те направиха и "Фалшив герой" на Тодор Колев.

# 687
  • Русе
Изобщо не ми прилича на Графа Камъкът.Гласът най ми звучи като на Венци Венц. Госпожицата мисля, че е Галка. За Самурая мислех, че е Джей Джей, а се оказа Прилепът.

# 688
Венци Венц вече беше обсъждан тук, но целият му врат е татуиран, няма как да е той.

# 689
  • Испания
Уж не участва в продукции на Магърдич, а сега рекламира просеко. В шоуто на Рачков на избрани гости се дава сет от две бутилки, в Маскираният на победителя - само една. Не мога да си представя, че стиснатият арменец му е подарил бутилка ей така.

Общи условия

Активация на акаунт