🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 5 - и по света

• 31 591
  • 764
  •   1
Отговори
# 255
Не знам дали Носорога е Миро, но Камъка беше надрусан или пиян днес- първо тръгна към края на сцената, после изтърва микрофона и накрая изцепи това за водещия.
Да, имаше му нещо...
Но пък много добре пя.
Защото пускат предварително подготвен запис. Тази вечер е вечерта на изцепките😁

# 256
  • София
Микрофона се контролира от апаратната, гласът пак минава и се модулира от там, така че едва ли ще оставят камъка да говори каквото си иска. Затова аз си мисля, че репликата на камъка беше по сценарий.

# 257
  • София
Нямаше ли преди началото някоя знаменитост, която си беше качила снимка от заснемането на визитките в Инстаграм и жълтите сайтове го бяха забелязали?

# 258
  • Пловдив
Тая вечер много измъчена беше. На водещите не им вървяха смешките , панела се изпокараха. И накрая маската дето се разкри не беше никаква изненада.

# 259
Ох, най-после! Никаква изненада, естествено. Радвам се, че Мария си тръгна, другите маски са доста по-интересни.
Иначе пак не разбрах защо се тяърди за Александра, че е бременна.

# 260
  • Варна
Микрофона се контролира от апаратната, гласът пак минава и се модулира от там, така че едва ли ще оставят камъка да говори каквото си иска. Затова аз си мисля, че репликата на камъка беше по сценарий.
Като се сетя, как насложиха звука на Гъбарко, може този от апаратната и Камъка да са се черпили заедно. Simple Smile

# 261
  • Mediterraneo
Именно, докато се усетят какво ще каже, да го модулират или цензурират в живо предаване, чакай да се получи добре.

# 262
Цитат
накрая каза - но по-важното е, че Носорогът води предаване по БНТ и е много тъпо.
Вече умирам от любопитство да разбера кой е камъка.Ще видим и дали носорогът е водещ по бнт.То всичко ще си покаже.Каквото и да става,магърдич винаги е доволен от всеки сезон,всеки формат,всичко до,което се докосне.Вкл.и тъпизъм като ''7часа разлика''.

# 263
  • София
Носорогът си е Орлин: https://www.google.com/amp/s/www.24chasa.bg/amp/2108508 Simple Smile Хванах се за ананаса от уликите (избягва да прави любимата си торта с ананас, защото е калорична) и попаднах и на защо не обича риба (пак от уликите). А всъщност мислех да поогледам уликите на Камъка...

# 264
Не знам дали Носорога е Миро, но Камъка беше надрусан или пиян днес...

И на мен така ми се стори

# 265
Днес стана ясно, че Камъкът няма да е Руши Виденлиев. Дори и да не беше тази изцепка, като глас е много далеч от него.

# 266
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Не знам дали Носорога е Миро, но Камъка беше надрусан или пиян днес...

И на мен така ми се стори
Напълно съм съгласна, както и че няма как да контролират какво ще каже и толкова бързо да го прекъснат.Той затова беше бърз...

# 267
Според мен не беше по сценарий. Не биха позволили такова изказване в ефир. Камъкът ще да е някой бунтар. Изглеждаше ми надрусан и пиян. Интересно ми е да разбера кой е. За момент си помислих, че ще може той да отпадне.

# 268
Камъкът ако се е черпил и под афект защо го допускат до сцената ?

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 00:08 от femmi2

# 269
И да са искали да отпадне,са се отказали.Представяте ли си някой да свали маската надрусан или кьоркютук пиян и да започне да плещи нещо компрометиращо? Joy Айде за нас ще пуснат реклами.Ама залата пълна с дечурлига.

Общи условия

Активация на акаунт