🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 5 - и по света

• 31 580
  • 764
  •   1
Отговори
# 300
Меди е висок и доста възпитан, няма как да е той. Иначе името идва от Мехмед.
Аз мисля, че Камъкът е Тото 🤷🏼♀
Благодаря ти за пояснението за Меди.Тъкмо мислех да питам и аз откъде идва това име.Бях на милиард процента сигурна,че от Медун:)

А за който си спомня, предишното име на Ахмет Доган беше Меди Доганов. Та варианти всякакви.

# 301
Spring is my season,
Може би аз съм си помислила, че погрешка си написал/а, че е Кристо, а не Криско. Извинявам се.
Благодаря за скрийншота. Аз изобщо не обръщам внимание на такива неща. Много сте наблюдателни 🤗

# 302
Оф голяма тъпня.. Искрено се надявах Носорога да е Руши, перлата Мила Роберт ... А то само някви тъпни от продукции и участия в Нова. Направо ме губят вече.

# 303
  • Sofia
Дичо е нисък.
Къде/кога се видя бенката?

# 304
Снимката с бенката е на предишната страница. Аз пък не искам да си заминава Камъкът, защото все още е мистерия и снощното изказване съвсем обърка зрителите. На мен допълнително ми засили подозренията, че е Тото. На глас и ръст съвпада и подобно поведение му приляга. А може целта му с този коментар да е била да вдигне шоуто на крака, защото през цялото време беше едно заспало и скучно.
Някой знае ли колко висок е Миро? Струва ми се, че като ръст Носорогът е по-висок.

# 305
  • Далечният изток
Тото обаче няма такава бенка на шията...

# 306
Носорогът си е Орлин: https://www.google.com/amp/s/www.24chasa.bg/amp/2108508 Simple Smile Хванах се за ананаса от уликите (избягва да прави любимата си торта с ананас, защото е калорична) и попаднах и на защо не обича риба (пак от уликите). А всъщност мислех да поогледам уликите на Камъка...
от както за първи път стъпи на сцената Носорога всякъш видях Орлин, а като запя вече бях 100%сигорнс от тогава до сега във всяка песен чувам Орлин и всяко движение е негово. С това селфи от вчера на Орлин пред телевизора отново мнението ми се потвърди. Всички сме гледали как изглеждат стаичките им от вътре и, че имат телевизор и гледат предаването докато дойде техния ред.
Камъка е Криско и глас и улики по всичко си личи.

# 307
Камъка може да е Криско.Той е супер арогантен и невъзпитан за мен.Отделно е бил с Ася Капчикова която е бивша Мис Плеймейт .Така че се навързват нещата.Само гласа незнам,Кристо толкова добре да се справя с пеенето много ми е съмнително .

# 308
  • София
И финалното изпълнение на Игнатова, след свалянето на маската, беше на пълен плейбек.
Нелепо е да канят в МП хора, които и една песен не могат да изкарат криво-ляво, че дори и такава, която сами са си избрали.

# 309
  • Испания
Винаги гледам до последната секунда и все се ядосвам, че не остава време за финалното изпълнение. Снощи превключих канала, след като си махна маската Мария. Излагация беше нейното участие.

# 310
Сега си чета пак уликите за Носорога заради поредната препратка от днес към пътната инфраструктура /Южната дъга/, като добавя това: "създава свои правила и течения, не само в храната си, но и в света на всички останали  хора – понякога пряко, понякога косвено" и това "у нас няма човек, който не е чувал за него по една или друга причина", както и препратката към ЕС или НАТО се замислих сериозно дали не е участвал в политиката, но наистина не се сещам за някой конкретен човек.

Нона Йотова? В политиката е, панелът обича да изтъква Като две капки вода като пример за преправяне на гласа и прекрасно пеене, та ето едно предложение за тях Grinning

# 311
Според мен изцепкага на камъка е по сценарий (шега) защото с думите си казва, че Носорога е Миро а аз съм 100% сигорна, че не е Миро. Значи го правят за да ни заблоди (каквато е и целта на предаването)

# 312
Някой спомена, че зад маската на Носорога се подавала тъмна коса, а Миро май е рус.

# 313
Аз Меди го познавам лично и е такава душичка, че се съмнявам да каже нещо такова, освен ако не е по сценарии. И за мен поведението е на Тото.

# 314
А дали заради тази издънка могат да сменят камъка с друг изпълнител, все пак нарушава договора.

Общи условия

Активация на акаунт