🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 5 - и по света

• 31 579
  • 764
  •   1
Отговори
# 315
  • София
И финалното изпълнение на Игнатова, след свалянето на маската, беше на пълен плейбек.
Нелепо е да канят в МП хора, които и една песен не могат да изкарат криво-ляво, че дори и такава, която сами са си избрали.
Ами няма как специално за финарното изпълнение да правят отделен начин на пеене. Под маските е ясно, че няма да пеят на живо, а с предварителен запис.

# 316
Камъка може да е Криско.Той е супер арогантен и невъзпитан за мен.Отделно е бил с Ася Капчикова която е бивша Мис Плеймейт .Така че се навързват нещата.Само гласа незнам,Кристо толкова добре да се справя с пеенето много ми е съмнително .

Криско участва в Капките и пя доста добре там (и за мен беше изненада).

Този Меди за първи път го чувам, но аз не слушам чалга...

# 317
Този Меди за първи път го чувам, но аз не слушам чалга...
Меди е участвал и в Х фактор и стигна до къщите на треньорите. Саня Армутлиева го отряза за концертите тогава. Като се абстрахираме от стила, пее страхотно.
Аз обаче не мисля, че е той, защото не ми прилича по глас и не би се изцепил по подобен начин за носорога.
Носорогът пък по глас вече започна да ми прилича и на Ненчо Балабанов и се чудя възможно ли е точно това да е била идеята - да копира перфектно жестовете на Миро, за да ни заблуди. Страхотен актьор и всепризнат имитатор е Ненчо, може той да е повтарящият се певец от минал сезон.

# 318
Сега видях сторито, което коментирате на Орлин.
То е видео, всъщност докато тече представянето на Носорога и е пързалка според мен.
За мен тези сторита са много съмнителни, помним Дивна как също го правеше, после май и някой друг. Много хора са спрягани за участници през сезоните, но да пускаш доказателство, че не си ти… гузен негонен бяга. 😁
Не го следвам Орлин, вчера докато пееше Носорога и коментирахме, че е той, някой писа, че е в Лондон и отворих профила му да видя какво е качвал. Такова стори нямаше. Пуснато е по-късно. 🙂

# 319
Да, аз писах, че е в Лондон. Преди няколко дни видях обява на БКИ в Лондон, че в събота - 30.10 ще има представление на филма на Ники Илиев и специални гости ще са точно Ники Илиев и Орлин Павлов. Снощи обаче пак погледнах на страницата на института и рекламата липсваше, така че не знам, те обикновено качват снимки след събитие, ще следя да видя, но да, странно е малко. Очевидно Орлин няма как да участва ако действително на 30 е бил в Лондон. То ще се разбере скоро Simple Smile

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 14:03 от Adriana11

# 320
И Алисия се беше опитала да залъже драгия зрител по тоя начин.Joy
Орлин трябваше да пусне лайф за повече достоверност, ако в действителност не е той Носорогът. Така много лесно може да върне предаването на телевизора назад и да си заснеме сторито. Стената отзад обаче не ми прилича на онези в малките стаички фургони, в които крият участниците.

Ще е интересно, ако Камъкът е Тото. В подкаста си беше намекнал, че не е впечатлен от костюмите този сезон, особено от тези на Камъкът, Циркът и Куфарът.

# 321
  • Испания
Технически е възможно. Вече видяхме какво се случи с Боби.

Изпълненията са на запис, а кой е под костюма - един продуцент знае.

# 322
Ники Илиев има сторита и пост за прожекцията в Лондон, написал е, че гости са той и Саня Борисова.
Така, че Орлин не е бил.
Вчера като разглеждах профила му имаше публикация за някакво участие там, но беше за 3ти или 4ти ноември.

# 323
Да, стана ми интересно и му погледнах профила. Отделно на фейсбук страницата на БКИ са качили снимките, наистина са били Ники и Саня. Хммм, значи е много възможно Орлин да е под някоя маска.

Саня и Ники не бяха ли разделени?

# 324
Дааа, кифльокът си е в България. Току-що видях сторито на Саня, че са били тя и Ники Илиев. Кроасанът си е пуснал стори от България, София. 😁🥴

# 325
Не знам дали се е коментирало, но защо Камъка да не е Венци Венц? На мен много ми заприлича на него.
Носорогът ми прилича повече на Орлин отколкото на Миро.
Гъбарко най ми докарва на Михаела Маринова.

# 326
Саня и Ники не бяха ли разделени?
Разделени са, но от известно време ги следвам, редовно си лайкват постовете един на друг. Не че това е кой знае какъв показател де, но мисля, че са в добри отношения. За разлика от много други бивши не са се блокирали в социалните мрежи.
Дааа, кифльокът си е в България. Току-що видях сторито на Саня, че са били тя и Ники Илиев. Кроасанът си е пуснал стори от България, София.
Еее, има си хас - да не пусне стори! Joy Тоя човек не може да се въздържи да не си качва физиономията всеки ден.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 15:51 от Yo_Ana19

# 327
Камъкът е Тото и това стана ясно по поведението още от епизод номер 1.
Дори, когато прави интервю с Боби Турбото, каза че Камъкът е супер тъпата маска, за да отклони вниманието от себе си.

Иначе, тази година в предаването трябва да победи Носорогът! Няма друга по-харизматична маска.

# 328
  • DE
Цитат
Еее, имах си аз - да не пусне стори!
Извинете, но какво означава това? Няколко пъти вече го срещам във форума тия дни. Да не е някакво видоизменено - "Има си хас" Thinking

# 329
Простете, грешката е моя. Grin

Общи условия

Активация на акаунт