🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 5 - и по света

• 31 572
  • 764
  •   1
Отговори
# 330
Камъкът не е Павел или Венци Венц - и на двамата целите вратове са в татуировки...

# 331
Щом Орлин не е бил в Лондон, много е възможно и той да е Носорогът. А тези сторита нищо не показват. Всеки може да си върне предаването и да заснеме видеото.

# 332
  • Русе
На първия лайф Камъкът ми заприлича на Лео Бианки, а снощи на Венци Венц. Обаче последния е изцяло татуиран в областта на врата. Бенката може  да е нарисувана за заблуда. Не ми прилича нито на Криско, нито на Тото вокално.
Носорогът и за мен е Орлин Павлов и ми е любимата маска този сезон.

# 333
На мен ми се струва, че Носорогът е по-пластичен от Орлин. Възможно ли е да е Руши Виденлиев? Гласовете им са сходни, а вторият танцуваше в IL Ritmo Del Mio Cuore. Впрочем тази песен не стана ли супер хит по времето, когато се присъединяват много държави в ЕС?

# 334
Благодаря за качената снимка на Меди. Аз също мисля, че е много възпитан и не би се държал така, но остава опцията да е по сценарии или личен проблем. Предположенето ми е основно заради бенката.. проверих снимките на останалите коментирани изпълнители и не откривам други съвпадения. Някой беше написал и май е вярно, че Меди е по-висок от Камъка.. та ще  мисля за други, защото ръстът е един от малкото сигурни фактори за мен.

# 335
Не знам дали се е коментирало, но защо Камъка да не е Венци Венц? На мен много ми заприлича на него.
Скрит текст:

Носорогът ми прилича повече на Орлин отколкото на Миро.
Гъбарко най ми докарва на Михаела Маринова.

На Венци цялата му шия е в татуировки не се вижда кожата изобщо.

# 336
Според мен, Носорогът ще е изненада, и няма да е нито Миро, нито Орлин Павлов.
Гъбарко също може да е изненада.

# 337
Според мен, Носорогът ще е изненада, и няма да е нито Миро, нито Орлин Павлов.
Гъбарко също може да е изненада.
Убедена съм че не е Миро ,за Орлин се колебая. Много напомня на Руши.
Гъбката ще е изненада.
Според мен не е Михаела Маринова.

# 338
И на мен Орлин ми се стори малко статичен като му гледах изпълнения на живо, но да не забравяме, че е победител  от Dancing stars...

# 339
  • Испания
Когато му се налага, хич не е статичен. А и носорогът на преви салта с тези тенекии по него.

# 340
Не е широк в ханша, а и сега доста е заслабнал. Аз чувам него, и стойката, походката. Нали го гледам и в Пътят. Не съм му фен, щото е голяма кифла. Но е интересен като Носорогът. Но успя да ме заблуди вчера, мльощейки няква закуска пред телевизора. Което, наистина, не изглеждаше да е в хола му.

# 341
  • София
В последната серия на ПЧ Орлин се появи маскиран,специално го загледах.ами по-пълен е от Носорога,определено.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 17:50 от avicom

# 342
  • Варна
Как ви се струва предположението Самураят да е Александър Георгиев от Гласът на България? Проверих името в Гугъл, тъй като свързах гласа с образа, без да съм запомнила как всъщност се казва изпълнителят. 🙄

# 343
  • Sofia
Непознато име и лице.
Знаят го тези,които са го гледали.

# 344
  • Испания
Някой се чудеше как изглежда Джей Джей.

Общи условия

Активация на акаунт