🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 5 - и по света

• 31 571
  • 764
  •   1
Отговори
# 345
Вампирът не е висок, едва достига Краси с ток. Може и да е Джеджейко.

# 346
  • Испания
Сега намерих, че Галена е висока 164-165 см

На първата снимка той е до нея.

# 347
Ако не го чувах JJ толкова кристално ясно, веднага щях да се съглася че е някой друг. И верига си намери човека, за да заблуди че е Иво Димчев.

# 348
  • Испания
Аз не искам да чувам неговия глас.

# 349
Прилепа носи боти на ток. А JJ в капките носеше токчета когато имитираше жени. Това за мен е JJ

# 350
Ох, слушах малко новата му песен Забранена любов, и вече нямам съмнение, че е той. Щеше да е хубаво да е Димчев, ама уви.

# 351
Аз също не искам да чувам неговия глас, но точно това правя. Пуснах си изпълнения на Иво Димчев, но нищо не ме насочва към него. Да не говорим, че е висок, а Прилепът не. От самото начало не ми харесва изобщо и ще се радвам да си свали скоро маската, по възможност още в събота.

# 352
Аз се надявах зад маската да стои някой по-интригуващ, не този.. 🥴

# 353
То и аз искам Носорога да е някой съвсем различен от Миро или Орлин, но уви и на мен почна да ми кънти първия.

# 354
  • Испания
Както писах, ако Прилепът е Джей Джей, не искам да печели. Категорично!!!

# 355
Надявам се нито Джей Джей, нито Миро да са сред участниците, но вероятността и двамата да са става все по-голяма. Камъкът и Носорогът са ми любимите маски.

# 356
Прилепът е JJ на 100%. Но щом от панела не го споменават, явно прилепът ще седи до финала.

# 357
  • Испания
Мария Игнатова: По време на "Маскираният певец" се омъжих и изкарах меден месец в карантина

Никога не е била хубавица, но сега е погрозняла много.

# 358
По принцип се въздържам да казвам кой красив, кой-грозен, но определено се вижда, че е доста остаряла. А защото е и толкова слаба, още по - съсухрен вид ще придобие.

# 359
На мен никога не ми е харесвала и се чудя какво намират мъжете в нея. Явно има други "качества"...

Общи условия

Активация на акаунт