🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 5 - и по света

• 31 570
  • 764
  •   1
Отговори
# 360
Тази година се опитаха да повторят образа на Хищницата, от миналия, с друг костюм. Като е идея е супер, но как можаха да го дадат на Мария Игнатова .... Не се получи, получи се, обаче, да вземе наградата за най-анти маска от всички сезони. Сигурно има таланти, но да участва в такова предаване .... Не! Не знам, защо го наричат Заекът, като отвсякъде си напомня на Котаракът в Чизми. С лицевата част да се бяха постарали мъничко, за да не прилича на мумия от магазин за възрастни, щеше да се получи супер.

Предаването не е толкова интересно колкото предните сезони, но трябва да се признае, че е едно от малкото разведряващи неща в ефира. Повечето неща са толкова негативни, че истина не е.

# 361
А аз бях чела че тя е изкарала ковид миналата година още. Сега реших че е под карантина заради мъжа ѝ, а пък реално се връща още по-слаба и изнемощяла от преди, сякаш и тя е била болна.

# 362
  • Испания

Промото за събота

# 363
https://www.vbox7.com/play:be44b29850
Само така ли ми се струва, или от 04:08 до 04:24 докато пее Гъбарко, се чува и песента на Камъкът? Както и на 04:30 се чува пеене на Камъка? LaughingLaughingLaughing

# 364
  • Sofia
Да,имаше наслагване на записите 🤣
Иначе им вярваме,че пеят на живо...😜

# 365
  • Испания
Но пък никога няма да го признаят, още по-малко - да се извинят. Магърдич е безпогрешен.

# 366
Аз се чудя как Алекс Раева и Мария Игнатова са толкова близки, а Раева да не знае, че под маската стои Игнатова ...

# 367
  • Испания
Разбира се, че е знаела.

# 368
Всички знаеха кой е заекът. Не искаха да я издадът още в началото. Алекс я попита на лайфа докога ще ме правиш на маймуна ?
Този сезон се изложиха с маските. Харесват ми една ,две.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 16:44 от femmi2

# 369
Е как да не е знаела Раева? Знаеше от самото начало още, тя си призна и на последния лайф, каза че се е усетила, те са супер близки, ест че ще я познае. То цяла БГ я позна, какво остава за близка нейна приятелка 😀

# 370
Имах си хас да не сложат заедно Камъкът и Носорогът. Да видим в събота дали няма да се сбият Grinning

# 371
Харесва ми как изглежда Мария на интервюто.

# 372
Защо да се сбият?! Не е нужно Носорогът да се връзва на думите на Камъкът, иначе се разкрива кой е

# 373
  • Ню Йорк
Мария Игнатова: По време на "Маскираният певец" се омъжих и изкарах меден месец в карантина

Никога не е била хубавица, но сега е погрозняла много.

На тази снимка е просто ужасна.

# 374
Важното е, че Нойзи друго мисли:
Цитат
Ивайло Нойзи за Мария: Тя е жената красивата, невероятната, интелигентната!
Шегувам се, няма как на всички да се хареса Мария.

Общи условия

Активация на акаунт