🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 5 - и по света

• 31 564
  • 764
  •   1
Отговори
# 375
  • Испания
Разбира се. Той трябва да живее с нея. Но щом участва във формата, ще бъде обсъждана.

# 376
Според мен, изказването на Камъкът за Носорога беше, за да ни подведат умишлено към Миро. Затова си мисля, че носорогът няма да е Миро.

# 377
Последно гледах Миро при Рачков тази събота. Специално обърнах внимание на телосложението му. Доста е слаб в краката и има тесен ханш, височината пасва.

# 378
Преди малко слушах последните изпълнения на Камъка и Носорога, и ми направи впечатление, че по тембър много си приличат гласовете им.

# 379
  • Ню Йорк
Според мен този сезон изненади няма да има.

# 380
  • Далечният изток
За мен пък има. Калин Вельов и Дарин ме изненадаха.
Гъбарко, Камъка, Носорога, Самураят също не знам със сигурност кои са...

# 381
Носорогът може да е Коцето Калки.

# 382
Носорогът ми звучеше първоначално като Коцето Калки, но с всяко изминало предаване се отдалечава все повече от него. А и тук се спомена, че косата му се виждаше и тя е среднодълга тъмна, а Коцето е рус.

# 383
  • София
Моето предложение за него е Любо Ковачев, отговаря на легендата и че всички го познават покрай цифровизацията. Косата също му е тъмна и не твърде къса. Но ми се губи основното, няма идея може ли да пее.

# 384
  • Далечният изток
По едно време и аз мислех за Любо Ковачев. Може да пее. Но вече забравих за коя маска го спрягах...

# 385
  • Sofia
Възможно ли е под някоя от маските да е Красимир Аврамов?

# 386
Преди много години,докато въпросният се хвалеше сам себе си в при Гала,Кремена се включи в ефир и го оплю здраво.Не знам как са към днешна дата.Магърдич казваше,че като се разсърди на някой,никога не прощавал.Повтори го и за Наталия Симеонова.От друга страна,бяха скарани с Трифонов,пък му е приел извиненията.

# 387
Какво мислите за Перлата за е Цветелина Янева. Гледах 2-3 нейни снимки и идеално пасва да е тя и като фигура. Може би в Перлата е скрита чалгата тази година

# 388
Имаше представител на този жанр вече - Рени под маската на Букета.

# 389
  • Далечният изток
За Перлата нямам никакви съмнения, че е Лора Караджова.

Общи условия

Активация на акаунт