🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 5 - и по света

• 31 544
  • 764
  •   1
Отговори
# 450
  • София
JJ чувам аз

# 451
Джей Джей е. Не си прави труда да си прикрие гласа.

# 452
  • София
На мен пък гласът на Прилепа ми прилича на този на Калки, по памет баш така звучеше на живо Simple Smile

# 453
Прилепът е доста висок и по-слаб от Джей Джей. Започвам да мисля и за Калки.

# 454
Сантра има дует и с Любо Киров.
Белослава не е е работила с него. Хилда и която и да било фолк някаква - също.

Аз не вярвам да е Хилда, казах го иронично, но че нямат дует с Любо Киров не е вярно Wink

# 455
Надявах се на Иво Димчев да е Прилепа,но Деян Неделчев също е възможно да е.Още в началото на сезона предположих Деян.Участвал е в Къртицата,там е бил и Азис.

# 456
Прилепът е качен на поне 5-сантиметров ток.

# 457
  • Благоевград
За мен си е JJ. Коцето Калки чак такъв глас ли има? Никога не съм го чувала как пее. Сега ще намеря нещо негово.

# 458
JJ е, това си е неговия глас. В уликите от предното предаване нали за него казаха, че се е докоснал до "дива"? Защо всички почнаха да мислят за примата Лили Иванова? Тази дива може да е някаква чуждестранна звезда, негов идол. Аз си помислих веднага за Мадона Grinning

# 459
  • Sofia
Любима песен и велико изпълнение 😍

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 21:28 от Doli

# 460
  • София
Може да е Шишовица. С JJ са си приятели от деца, имат общи песни и др.

# 461
  • София
На мен преди гласът на Прилепа ми приличаше на този на Джей Джей, на моменти на Иво Димчев, сега обаче все блендата на Коцето ми е в главата. На Прилепа ли беше златният ланец? Коцето Калки май имаше подобен нагръдник върху една бяла туника, тип египетски фараон...

# 462
  • софия
Аз не вярвам да е Хилда, казах го иронично, но че нямат дует с Любо Киров не е вярно Wink
Може ли линк.
Била съм на всички корцерти на Любо, имаме всички негови албуми, слушала съм го още в mr white, но за дует с Хилда не се сещам.

# 463
Прилепа не знам кой е,но не е JJ със сигурност.Товя телосложение със сигурност не е негово

# 464
Може ли линк.
Била съм на всички корцерти на Любо, имаме всички негови албуми, слушала съм го още в mr white, но за дует с Хилда не се сещам.

То е от творчеството на Хилда, което не е толкова известно, но все пак има нещо и всички знаем, че понякога се хвърлят улики “ей така”. https://bnr.bg/radiobulgaria/post/100234741/jazz-me-nov-album-na … yan?page_1_3=8074 Накрая на първия абзац.

Общи условия

Активация на акаунт