🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 5 - и по света

• 31 542
  • 764
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Азис ще излезе прав на края. Деян е страшен имитатор, а и отговорите на въпросите бяха в негов стил Simple Smile

# 466
Александра ми е много антипатична.Трябва да отбележа,че днес много ми харесва и като визия,и като държание.
Браво на стилиста и гримьора.

# 467
  • софия
Сантра има дует и с Любо Киров.
Белослава не е е работила с него. Хилда и която и да било фолк някаква - също.
Аз не вярвам да е Хилда, казах го иронично, но че нямат дует с Любо Киров не е вярно Wink
Може ли линк.
Била съм на всички корцерти на Любо, имаме всички негови албуми, слушала съм го още в mr white, но за дует с Хилда не се сещам.
То е от творчеството на Хилда, което не е толкова известно, но все пак има нещо и всички знаем, че понякога се хвърлят улики “ей така”. https://bnr.bg/radiobulgaria/post/100234741/jazz-me-nov-album-na … yan?page_1_3=8074 Накрая на първия абзац.
Бил е специален гост, песента не е записана с него. Силно казано, че имат дует 🙂

# 468
Лияна е 40кг с мокри дрехи, а Госпожицата  не е от най-слабите ( от това което се вижда от краката и)
Галя имаше песен с Ъпсурт...

# 469
Спомням си Коцето с участието си в Капките. За мен там се представи страхотно, въпреки, че му даваха повече ниски оценки. Повлияна от мненията тук, вече и аз смятам, че Прилепът може да е Калки.
А Деян Неделчев е страшен талант. Който и да се окаже накрая, аз ще му се зарадвам Simple Smile

# 470
  • Испания
Гласът на прилепа няма нищо общо с гласа на Деян.

# 471
  • Варна
Сантра има дует и с Любо Киров.
Белослава не е е работила с него. Хилда и която и да било фолк някаква - също.

Белослава има песен с Любо Киров - https://www.vbox7.com/play:c53bdfcbfa

# 472
  • София
JJ нали участва като помощник-треньор или там както се води в Гласа на България по btv. Би ли имал право да е тук?

# 473
  • Варна
Ваня Джаферович?

# 474
Казвам Велислав Павлов 😁

# 475
Еееех,Бабо Яго,къде си?

# 476
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Стенли

# 477
На Дидо от Д2 ми бие.

# 478
Аз чувам Къци.Rolling Eyes Не ми се смейте.

# 479
  • Испания
Тома?

Общи условия

Активация на акаунт