Той е по-малък от мен. Да дам ли шанс?

• 10 474
  • 196
  •   1
Отговори
# 150
Защото е като с рибата и тигана.
Риба няма, а го приготвил.

# 151
  • София
Не разбирам защо е нормално да се каже "аз търся само секс", "аз не искам сериозни отношения", но обратното е много потрисащо?
Не е потрисащо, освен за потърпевшия, като нея. Потрисащото е да си наивен и да гледаш думи вместо постъпки.
Ама пуста романтика....то цветя, то бонбони.

# 152
Не разбирам защо е нормално да се каже "аз търся само секс", "аз не искам сериозни отношения", но обратното е много потрисащо?
Защото след като се поопознаят,може единия да установи,че иска сериозна връзка,но не с този човек,а секса вече се е случил.И от там се почва драмата.

# 153
Не е като рибата и тигана. Когато някой ми каже, че иска само секс, аз отказвам, защото не търся това. За какво ми е изобщо да се набутвам в отношения с хора, с които не искаме едно и също? Ще ги чакам и ще се надявам евентуално да се променят и осъзнаят друго?
То гаранции няма. Но поне да е наясно, че иска нещо повече за себе си.

# 154
  • sofia
Първо го проверяваш дали е свестен, дали думите отговарят на действията , секса да ок. Пък чак тогава човек решаваш, дали  искаш връзка точно с този човек...
А запознаване с деца и роднини .... Ехеей, някъде бая по- натам!

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 16:25 от niko

# 155
Някой ако толкова рано се изхвърля с обещания и едри планове веднага ставам нащрек...

# 156
Защото няма как да знаеш, че искаш сериозни отношения с някого, с когото си си писал 2-3 пъти.
Я си представете - попадаш на някой, който иска същото. Даже не иска секс, а веднага ти предлага съжителство и брак. Колко червени лампи ще светнат?

# 157
Наистина не е толкова сложно това, което казвам. Да, аз може да не знам дали искам сериозни отношения точно с този човек, но знам, че това искам по принцип. Ако след един-два разговора каже, че и той търси това по принцип, никакви червени лампи няма да светнат. Ще светнат, ако каже, че го иска точно от мен без дори да се познаваме още.

# 158
Е, добре де. Иска същото, опознавате се, даже до секс стигате. Но излизат неща, които не ти харесват. Колко ще е излъган човекът, като го зарежеш? Или няма да го зарязваш, защото е сериозната връзка?

# 159
Ама то гаранции няма в този живот. Хората се чувстват излъгани и след 2 месеца връзка и след 20 години брак. Връзки се разпадат дори когато и двете страни са с най-чисти намерения.

И това, че не се е получило с един човек, как променя факта, че аз продължавам да търся сериозна връзка, и ще продължавам да избягвам хора, които открито си казват, че търсят само неангажиращи отношения?

# 160
Абе кофти си е да лъжеш, че искаш сериозни отношения само защото си напипал, че това е слабо място на отсрещната страна, знаеш, че търсиш само секс с този конкретен човек и пак плямпаш за събирания, запознанства с роднини и прочее.

А в процеса на опознаване да си установил, че нещата не ти допадат, е друго нещо.

# 161
Чакайте малко, защо се бърка търсенето на сериозни отношения по принцип с търсенето на такива с конкретния човек?
Аз например винаги съм търсил сериозна връзка, което не ми попречи да мина през много несериозни. Много по добре е всеки да си каже какво иска и очаква, дори с риск от потрисане на отсрещната страна, от колкото после да има изненади.

# 162
Дами, достатъчно ми е кофти в момента. Нямам нужда от язвителни коментари. Да, наивна съм, да, моя е грешката. Но моля ви не ми се подигравайте.
Аз сгреших, така е. Номер, стар колкото света. Обещания за връзка - жените обичат с ушите, само да се докопа до секс... Ми хубаво. Вързах се. Моя е вината.

# 163
Нямаш вина. Ще срещнеш своя човек и ще видиш, че има и свестни. Успех!

# 164
Не може вината да е в човек, който е бил искрен в намеренията си. Това може да се случи и на най-подозрителните тук. Няма застраховани. Има много добри манипулатори... това е. Напипа ли какво точно искаш и търсиш, и особено когато вижда, че го харесваш.. Не е никак трудно да те излъже.

Общи условия

Активация на акаунт