Кармична връзка

• 1 890
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте! От няколко месеца започнах връзка с мъж по-малък от мен  (да вметна че връзката е тайна аз имам сейство). Всичко започна без да разберем и аз и той просто има ужасно силно привличане между нас което и двамата неможем да си обясним. Вече няколко ясновидки, нумероложки, таролози и т.н. ми казаха, че връзката с този въпросен човек ни е кармична. Аз понеже никога не съм се сблъсквала с такива неща не знам за какво иде реч под кармична връзка някой може ли да ми даде яснота и какво да се прави в този случай? Знам само че за сега по някаква причина не желая да прекъсвам отношенията си с този човек въпреки това, че знам че не е редно.

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 02:03 от Анонимен_78

# 1
  • волно калдъръмче
Защо се товариш с подобни тълкувания за новата връзка, нямаш ли си практично обяснение? Обикновено жените изневеряват, защото нямат различни преживявания с партньорите си и комуникацията е повече за битовизми, защото не се чувстват обичани и ценени в семействата си, защото са приети за даденост, защото са осъзнали, че не са взети по любов или просто любовта си е отишла, защото партньорът им упорито отказва да ги разбира и усеща. Кой нормален човек ще седи в нищото?

Кармата е вид изкупление, връзка с някого от предишен живот. Имаш грехове към него или той към теб, които тогава не сте разрешили. Не е имало прошка. Сега съдбата ви събира, за да се изчисти обременяването. Може да сте били силно свързани, но пак да не се е стинало до развръзка във взаимоотношенията и е нужно продължение.

# 2
Кармична връзка е отровна комбинация между житейска скука и желание да се придаде изключителност и съдбоносност на сексуални желания или безумни отношения. Човек се опитва да стовари отговорността за неспособността да се контролира някъде извън себе си и по този начин да разтовари съвестта си, защото "не е такъв човек по принцип, ноооо..." щом са намесени звезди, карми, съдби - какво да се прави, няма избор. Врачките и баячките яхват вълната за пари. Колко по-лесно е да си кажеш - такова ми се и таковам, но се иска честност, а не ескейпизъм.

Питаш какво се прави - ами нищо. Таковате се докато се изчерпи желанието или мъжът ви ви хване. Дано нямате много за губене.

# 3
  • София
Щом вярваш в карма, значи вярваш и че всичко се връща. Както сега се забавляваш, макар, че не е редно, така и някой ден някой може да се забавлява на твой гръб. Иначе е ясно, че няма да спреш, ама помисли за това, ако си от другата страна, как ще се чувстваш.

# 4
След като си позволявате такъв роман, явно до сега не сте създали нищо стабилно в живота си....

# 5
Здравейте! От няколко месеца започнах връзка с мъж по-малък от мен  (да вметна че връзката е тайна аз имам сейство). Всичко започна без да разберем и аз и той просто има ужасно силно привличане между нас което и двамата неможем да си обясним. Вече няколко ясновидки, нумероложки, таролози и т.н. ми казаха, че връзката с този въпросен човек ни е кармична. Аз понеже никога не съм се сблъсквала с такива неща не знам за какво иде реч под кармична връзка някой може ли да ми даде яснота и какво да се прави в този случай? Знам само че за сега по някаква причина не желая да прекъсвам отношенията си с този човек въпреки това, че знам че не е редно.
Съгласна съм с мненията по-горе, но относно кармичността - по - скоро се обърнете към опитен астролог, който да направи синастрия, за която е необходим точен час на раждане до минути. Иначе врачките сигурно само са я чували тази дума...

# 6
  • Terra incognita
Ох, Боже.... слага рога на мъжа си с младо лъвче и нарича това кармичност...нищо кармично няма, съвсем банална история- скучаеща в брака си кака, която си набавя страст и серотонин с младо момче, което пък се кефи на опитността и страстта на каката. Това е.
След някой и друг месец ефектът ще избледнее и всичко ще угасне. Или пък той ще си намери подходящо момиче.

# 7
Кармична връзка значи отплата за натворените гадости към други хора. Отдавна преминати граници и лимити на грешни решения и постъпки. Чрез кармичния партньор получаваш обратно това, което си причинявала. "Каквото човек си е надробил, това и ще сърба." Ролята на кармичния партньор е и да те накара да видиш истинската си стойност и да те постави на мястото ти. Връзки отровни, но по справедливост наказващи.
Ако си достатъчно разумна, усвояваш успешно урока и се променяш. Ако ли не, зад някой ъгъл те чака същото наказание, но с някой друг.

# 8
Ако ти кажа, че кармичната връзка е много сериозно нещо и може да те докара до фатален край ще зарежеш ли любовника? Мисля, че се чувстваш гузна иначе нямаше да ти пука и да се занимаваш с такива неща. Съжалявам, но дори мъжа ти да е най-големия изрод изневярата не е оправдание, има си изход - развод, търсиш адвокат и се осигуряваш.

# 9
  • Най-красивата страна
Значи извънбрачната връзка вече се нарича кармична....Хм.
Дано си даваш сметка,че риска и последствията ще са за теб...Той нищо няма да загуби,просто ще се позабавлява

# 10
Били сте близки в предишен живот (значи). Може дори да сте се разбирали прекрасно, не е задължително да е имало проблем.
Също толкова вероятно е и с мъжа си да се познавате отпреди, хората общо взето се прераждат на групи, така съм чела.
Не е нещо смайващо, може и майка Ви в минал живот да Ви е била баба и т. н.
Не се чувствайте длъжна да спите с него поради кармичната връзка. Grinning

По-скоро с мъжа Ви е имало проблем в предишен живот, щом сега изневерявате. Thinking

# 11
  • Sofia
Заключвам по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт