💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 226
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 035
Ако си наясно, че си пътник, по-добре е да си ги похарчиш, отколкото да ги пазиш за противника.

# 1 036
  • София

Сезон 3  Епизод 40

Игри на волята (27.10.2021)

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 1 037
Леле хора, умрях от смях. Как дипломатично се опитаха да кажат Стоян и Неделчо, че продукцията бута Мани. И Морунов точно пък си забрави парите.
Разбирам Стоян за реакцията му, но не оправдавам избухването. Ми и аз да съм , няма да искам Мани и Тупарев срещу мен. Не е тъп Стоян и вижда накъде вървят нещата. Надявам се да сте прави за игрите в този етап и Мани да хвърчи. Може и Кремена.

# 1 038
Колкото и да оправдават Стоян, държа се по-хистерично и от Полина на квадрат с ПМС. Никой не е приемал номинацията си толкова недостойно. Трябва да му забранят официално да изговаря девиза на племето - сила и чест . не виждам никаква връзка от това да иде на двубой с някой без да намесва Мани , по която хем точи лиги , хем му е удобен буфер. Пращам го на дъното , при Мани Неделчо и Валентин и Елизабет.
Днес тъкмо да похваля Неделчо, че си отстоява мнението , и бам го виждам в храстите да се обяснява като ученичка и пак хлъзгаво да се изнизва. Гаранция, че ще гласува за кремена , колкото и да се прави сега на отстояващ мнението си . Но ще го обясни с велика стратегия

# 1 039
На Стоян проблемът беше не толкова номинацията, колкото че наивно очакваше всички да му кажат "ОК, ще гласуваме за Кремена, щом така си решил". Обаче останалите си правят техните си сметки.

# 1 040
  • София
Важното е да е най-силният участник този сезон, остави другото. Smile
Върха на вечерта..Рабухчиев едва диша, но никакъв лекар не викат поне да го види как е. Представете си колабира на терена заради техните нагласени игри и какво. Без думи съм наистина!
Беше страшно, когато един от съотборниците му каза "наблюдавайте да не си глътне езика" и в същото време: Продукцията - *скакалци*.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 02:46 от La Vikinga

# 1 041
  • Sunshine state
Ооф, поредният забавен съвет на червените. Неделчо много ме разсмя с това, че и приключенците щяли да гласуват за Мани. 😂
Дано утре наистина бойците загубят и отиде Кремена или Мани на елиминация. За пръв път стискам палци на бойците да паднат. Докъде стигнах, еййй... 🙄🤦🏼♀😜

# 1 042
  • earth
Абе тази Ралица, освен че има неприятна интонация и краката и са грозни - едни такива криви и раздалечени един от друг. Нито да я слушаш, нито да я гледаш.

# 1 043
Май темата ни напъплиха някакви приятелки на Ментето, дето се надпреварват да я хвалят и издигат за шампион. Не знам Мани като се гледа сега не я ли е срам.

Мани и срам🤣🤣🤣🤣тя се записала щото щом Добрин не можел да плува, но спечелил, значи и тя може. Ама че Добрин има огромна физическа сила не се сетила.

# 1 044
Красавица е Ралица и с Димо си отиват като двойка водещи.

Феноментално глупава постъпка на Кремена.Знаех,че не е от най-умните,но да изхаби 200(ДВЕСТА) жълтици,за да спаси задника на Мана,а следващия ден да е тя на номинации въобще не й хрумна?!
Тя днес не беше застрашена и се знаеше,че Мани събира вота.Но пък 100% сигурна ако паднат на втората битка.И какво правим без кинти?!
Така щеше да се спаси една седмица.

Стоян и неговата логика да си избира противник и най вече да иска да отстрани Кремена/Мани е желязна и не разбирам защо другите в отбора така му се нахвърлиха.Толкова много искат да махнат Мани,която все ги дърпа назад и ето - има възможност.Стоян да саботира за доброто на племето!!

# 1 045
  • София
Ралица е по-добре от Сърчаджиевата, обаче пак си е зле. Ако я махнат и оставят само другия водещ ще е най-добре. Той поне се старае като коментатор,  а нея като я слушам прави битките адски безинтересни.

# 1 046
  • Козлодуй
Дано Мани се сети на следващ съвет че Кремена си даде всички пари заради нея иначе наистина ще си е похарчила напразно парите Simple Smile
Стоян е добър на изометрия защото когато висяха на кръстовете той се пусна последен от бойците Simple Smile Освен това смятам че и днес ще удържи коша до последно макар че се ядоса вече ще му е минало и ще иска да се бори до последно за Мани Simple Smile Joy

# 1 047
Андрей напоследък издиша.
Стоян реагира бурно но разбираемо цял сезон гледа как бутат Манка, за капак им натресаха и Кремито.

# 1 048
Снощи беше тежка битка, но не очаквах Рабухчиев пръв да издиша. Дано Неделчо още стои във формата, лафове да искаш от него 😃

# 1 049
Харесва ми отношението на Кремена към играта. Няколко пъти го повтори- това е игра. Показа на битката с Елизабет, че не се насмита лесно. Не губи самообладание. Не я трогват изблиците на Стоян. Кремена отстоява правото и на жените да са във формата. Не я приемам заради това как се е обезобразила. Но тя може да си се харесва. Кремена знае, че няма да е финалист. И спрете да говорите, че е тъпа. Предрасъдък е, ако не приемаме някого на външен вид да считаме, че е тъп. Играе, бори се. Ще се радвам, ако отстрани Стоян. Стоян не ми се вижда лош човек, но е свикнал на подчинение и винаги да е прав. Е, не е прав и другите му го показаха. За щастие животът все още не е казарма.

Общи условия

Активация на акаунт