💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 225
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 140
Туджаров лайф в момента с Неделчо и Мани

# 1 141
Аз пък за Симеон се чудя, продължава да дебелее...
И Симеон и Красима и Паулина са видимо наедрели, явно въглехидратите са им повечко.

Паулина през първите две седмици на реката смъкна килограми, след това започна да качва.

А Симеон дебелее още от плажа на отшелника и е само нагоре.

# 1 142
  • Испания
Туджаров лайф в момента с Неделчо и Мани

С Неделчо /Милена и Валентин/ започнаха преди два часа, но не съм ги гледала. Не са ми интересни.

# 1 143
Симеон и Красима стават все дебели.Като ги гледам на трасето и имам чувство,че всеки момент ще започнат да се търкалят по пясъка.
Симеон 1 месец на "Острова"  не свали и грам,докато Мартин се стопи на половина.За човек с масата на Симеон,за 1м ядене на жаби и змии,както ни го изкарват,щеше да е свалил поне 10 кг.Е,как да вярваш на тази продукция?!

Изчетох спойлера
Скрит текст:
и съм "ОТВРАТЕНА",че по толкова грозен/явен начин пробутват един участник от ден 1.ЗАЩО,защо Мана и с какво е по-достойна да остане?!!!

# 1 144
А възможно ли е по-леките битки на Мани да са заложени в договора? След тежка коремна операция, каквито са онкологичните, са противопоказни тежки физически усилия. 100% е известно на продукцията, и няма как да не са го съобразили, когато са решавали дали да я вкарат. Т.е. игрите, в които участва да са не толкова с цел да я побутнат, а съобразени със здравословното ѝ състояние, като индивидуалните са по-леки, а при отборните позволяват помощ от съотборниците. Разсъждавам си.

# 1 145
  • София
Изобщо не го вярвам това.
А и просто не е трябвало да я вземат. Тя не е за формат с физически игри. За Биг брадър е идеална, но не и за Игри на волята, Фермата, Къртицата или Сървайвър.

# 1 146
А и просто не е трябвало да я вземат. Тя не е за формат с физически игри. За Биг брадър е идеална, но не и за Игри на волята, Фермата, Къртицата или Сървайвър.
Не е и за Стани Богат Simple Smile
Идеална е за Черешката и особено за "Сделка или не" Simple Smile

# 1 147
Това е поредното доказателство, че е с връзки. Едва ли обикновен човек в нейното положение ще вземат и той ще стигне до този етап

# 1 148
Мани си върши работата перфектно - 70% от предаването се върти около нея, всички я коментират. На Тупарев му е било предално ясно, че зверското бутане, което дори не е прикрито, а се прави съвсем очевадно, толкова ще дразни зрителя, че той ще продължава да коментира и гледа от яд. Темата е доказателство.

# 1 149
Не е и за Стани Богат Simple Smile
Идеална е за Черешката и особено за "Сделка или не" Simple Smile
За Черешката? Айде моля! По-ужасна домакиня, която не знаеш от какво ще се обиди или как теб ще нагруби, ще изпростее и ще стане патардия не си представям от Манка! И какво може да готви Мани освен ПЕКАНИ  картофи?

# 1 150
Уж чета всичко, но съм пропуснала за здравословните проблеми на Мани. Може ли някой да ми каже за какво иде на реч? Чух я когато го каза в един епизод преди или след битка, но не съм разбрала какво има.

# 1 151
И какво може да готви Мани освен ПЕКАНИ  картофи?
Паеля, сервирана в ананас с презентация в стил късен соц .. примерно.

# 1 152
Все пак е игри на волята, а за да преминеш през това се иска воля. Коментираше се в темата каква драма е била контузията за Елизабет и как е нормално да ѝ се отрази на характера. Травма, която видимо не ѝ пречи да живее нормално, че и по-активно физически от повечето хора, получена като тийн, когато масово тепърва си избират път в живота. Та и без да съм Тупарев вкарвам малко съчувствие за Мани - млада жена, на която са ѝ давали няколко месеца живот и са я кормили. Ако се надигнеш след нещо такова, нормално е да не плащаш данък обществено мнение и да не си премълчаваш, приоритетите ти се пренареждат.

# 1 153
  • Испания
Да ни повторят избухването на Стоян, да не би да сме го забравили.

# 1 154
  • София
Мани грам съжаление не може да продиктува у мен. 90% от диагнозите и са фалшиви каквато е и тя самата. Нагла, глупава, бездарна, креслива, безсрамна и с нулева двигателна култура.
И не мисля, че са преценили, че ще подразнят хората като я бутат в игрите. Те искат да ни покажат/разкажат как една слаба и ранима жена отритната от племето може да се бори и да побеждава лошите мъже. И са си мислели, че това ще се хареса. Хем в такт с модата.
Тупарев и кръга около него нямат капацитета да играят с думи и намигвания, нито да правят едно, за да се получи нещо точно обратното на него и всичко това под шапката на предварителен сценарий.
Те могат да направят само и единствено - халтура, а да я рекламират като нещо невиждано и възвишено.

Общи условия

Активация на акаунт