💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 377
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Испания
И какво ? Красима била " слаба ".

Това са приказките на Андрей и лиглата.

# 1 201
Приключенците доминират играта.
А Бойците нямат Добрин.

# 1 202
Имам лошото предчувствие ,че Симеон  ще прецака отбора.Слаб ми се вижда нищо че се бие в гърдите.И с тази реклама  дето я дават уж за Стоян едва ли не подсказване ,че  бойците падат обиновено е точно обратното.

# 1 203
  • Испания
Миналата година имаха право да мърдат кошовете.

# 1 204
  • София
Никакъв шанс няма Стоян, няма килограмите на Симеон. А Симеон не е фитнесджия като Рабухчиев, а професионален борец, те имат и издръжливост. Но понеже аз лично харесвам Стоян като играч този сезон и е много силен, то съм леко раздвоен, защото именно той държи, а по принцип съм за приключенците.

Иначе от видяното дотук (вече и с вторите курсове) Стратимир е номер 1 при мъжете, а при жените Милена без никаква конкуренция. Красима бе добра със стрелбата, но и Милена също. Но по трасето Красима бе бавна, докато Милена бе като куршумче.

# 1 205
Жалка картинка е Мани по трасето. Отврат за гледане. А като чух анонса след рекламите и хвалебствената реч за Стоян....работата е ясна. Не знам какви нерви трябва да имаш, за да не психясаш по време на престоя в един отобор с Манол (както я нарича Неделчо) Joy   Не бях забелязала, че Милена е толкова креслива. Евала й за минаването, на Красима също. Кремена как кифленски подтичва, напрво ме убива, никак не й отива на тялото, което е заформила.

# 1 206
  • София
На Милена как ѝ казват на галено, нвщ овдеки път не мога да чуя добре?

# 1 207
Губят с две обиколки в момента Бойците.
Едната от играта на Неделчо, втората в най-голяма степен от играта на Мани.

Стратимир и Валентин бяха много добри по трасето и после и като точност.
Милена мина най-добре от жените по трасето, но най-точна от жените беше Красима.

# 1 208
Скрит текст:
Как да не се ядосва човек като знае, че Красима и Стоян си тръгват преди Мани. Страшно тъпо и нечестно.

# 1 209
На Милена как ѝ казват на галено, нвщ овдеки път не мога да чуя добре?

Микси

# 1 210
  • София
Браво бе Миленче. ЛОЛ
2 от 2
аз какво ви пиша, хехе

# 1 211
Да, Милена е звездата тази вечер от жените, и второто и минаване беше много добро и стрелбата и беше точна.

# 1 212
  • Брюксел / София
Много хубав скандал ни дадоха в началото на този епизод между Неделчо и мани. Вижда се, че и на Неделчо не му издържат нервите: да търпи бутането на мани от продукцията. Всичко, което каза е вярно. Мани може да спечели само, ако й дадат да реди мигли. А, Мани за пореден път показа колко е нагла и колко к е сбъркана самооценката.
Аз ако съм на Стоян ще пусна коша. За какво да се напъва. И без това утре сигурно ще падне от Мани.

# 1 213
ЕТО ГО момента който чаках !!!!
Неделчо си хвърли  торбичката на главата в идеално копие на стила на АнаМария Simple Smile
Поли го отнесе Неделчо, браво на нея !

# 1 214
Aннаделчо-Мария

Общи условия

Активация на акаунт