💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 269
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 245
хахахааахаах да има гмуркане. Ами да, определено е ядосан заради цялата простотия. Ами прав е, ех ако нямаш пари да им теглиш една майна и да си ходиш.
Да търпиш лишения е едно, но подигравка е съвсем друго....
Цял сезон я носи на гръб и съм сигурна, че ще направят нарочно така, че утре Мани да го победи, ей така един вид да му покажат, да му натрият носа.

Защо сега не номинират Кремена?????? Макар че продукцията може да реши Стоян да падне от някоя от тях двете нарочно.

# 1 246
  • София
За съжаление, последния път, когато чухме такъв патос и изброяване на нечии качества (Мартин), човекът си замина.

Та сега нямам големи надежди. А и идеално ще се повтори сценария с Тошко и сестрите. Copy/Paste. На всичкото отгоре и грошовете му ще идат зян.

# 1 247
  • Испания
Кремена гледа така, че имам чувството, че всеки момент ще заспи.

Андрей, ако не плюе по Симеон, ще плюе по Красима. Той за друго и не може да говори.

Резнаха главата на Стоян. Ако не ги е натиснала продукцията, НЕ МИСЛЯТ.

# 1 248
Жал ми е за Стоян, погледът му след номинацията на Морунов към Мани беше толкова ... абе, приел си е съдбата, че ще е поредната жертва на продукцията.

# 1 249
Така искам да стане чудо и Мани Мазното да си ходииииииии Confounded

# 1 250
Андрей, ако не плюе по Симеон, ще плюе по Красима. Той за друго и не може да говори..
Андрей не плюе. Собственото мнение не е плюене.
Андрей смята Красима за слаба. Това няма да се промени. Това е неговото мнение за нея. И той никога не го е крил.  Нито от Красима, нито от племето в което е.
В момента обаче Мани е много по-слабо звено на племето и за него. Това осигурява комфорт на Красима към момента поне от негова гледна точка.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 22:40 от Bengun

# 1 251
  • София
Не се съобразиха с искането на Стоян, явно непоносимостта към циганката е огромно в племето и ги разбирам.

Айде довиждане, г-ца Тъ!
Утре Стоян ще смачка с хендикап бездарната простакеса 😃🙂

# 1 252
Ако бяха пратили Кремена срещу Стоян, Стоян имаше шанс да победи. Но с Мани и продукцията зад гърба й...Стоян е чао.

# 1 253
Нямаше даже и намек каква ще е битката в промото?! Да не би Мани автоматично да побеждава, щот е намерила пътя до плажа?

# 1 254
Тая Мани е тъпо ,тъпо та дрънка.По слаб участик за три сезона няма.Тази жена като се гледа сега по телевизията, как не я срам въобще да си показва тъпата физономия където и да е.Никаква самооценка за себе си никаква.Продукцията е дъноо тотално няма да спра да го повтарям.Подиграват се с зрителите просто ...

# 1 255
  • Испания
Много обичам да ми обясняват какво гледам.

# 1 256
Жалко, че не се съобразиха с желанието на Стоян.
На всички им е ясно, че Мани е подпирана. Защо рискуват един от мъжете да вади кестените от огъня нямам идея.
Явно не им минава през мозъците, че утре може да останат трима мъже срещу пет при Приключенците.

# 1 257
Надявах се да дадат в анонса каква ще е играта утре. Нямам надежда, че Мани ще си тръгне, явно ще остане и за следващия сезон.

# 1 258
Като изключим, че не можа да се въздържи Андрей и да не наплюе Красима, много готино номинира Мани. Тя гледаше като пребозало теле. Глупава жена, нагла и безпардонна.
Тъпо ми е за Стоян. Утре като дадат пак да подпират кубче или някаква такава простотия и Стоян си заминава.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 23:11 от Хоп-Троп!

# 1 259
Онова с падащите плочки, което спечели Мани за какво се брои?Такова може ли да има?

Тази игра беше между четирима.
Аз имам предвид елиминационна битка между двама. Когато единия си заминава.
Вече три сезона поред на елиминационна битка един срещу един не е имало статична битка/изометрия.
Ако хипотетично имаме дуел Стоян - Мани и сложат такава игра, вече дори и за стандартите на Тупарев ще е нагло и безпардонно и ще поругаят всичките си 3 сезона накуп. Направо да се закриват.
Така че го изключвам. Ако стане все пак, което е абсурдно, то живи и здрави да са. Голям праз. Хич и не ми пука, отдавна, отдавна.

Точно в тази игра за малко да си замине Юлиян.Така че чисто елиминационна игра си беше,  един си тръгна след нея.Дали са 2-ма,  дали са 4-ма какво променя това,  като някой си тръгва?

Общи условия

Активация на акаунт