💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 172
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 275
Защо не показаха утрешната битка в промото?
Аа ясно, пак ще се редят кубчета.. Цял сезон не им стигна да се гаврят със Стоян/мъжете на Бойците и сега като за последно искат да го довършат. Ще стискам палци и ще се моля утре за него. Дано не стане това, от което всички се опасяваме. Hands Pray

# 1 276
  • Където морето целува небето...
На промото се видяха някакви кубчета с букви.
Че какво да ѝ дадат на Манка, плуване ли? Много ясно, че някое кубче или буквички да подреди. Виж за другите може някоя игра в която да си оставят силите.

# 1 277
  • Варна

Играта трябва да съдържа най-малко три елемента и да има плуване или нещо за бързина (тичане и препятствия) + ловкост/точност и за финал пъзел.
Сигурна съм, че точно утрешната битка Мани/Стоян, ще бъде толкова суха, че не няма да има плуване, а и пръски вода няма да има!

# 1 278
  • София
biglubo,
хайде да се четем 😉

писах за 2-та фаза и за игра един на един, т.е. елиминация между двама.
няколко пъти го писах, че и болдвах.

Когато са четирима (първата фаза) редовно дават изометрия или тези кубчета ; когато има директни елиминации в последната трета фаза също редовно има статични игри или такива в които няма няколко компонента, защото няма време и пришпорват формата, което винаги ме е дразнило много. Понякога отпадат и по двама на една игра.

Така че ако утре дадат подобна статична игра (изометрия или нещо за логика или ловкост на ръцете на място) ще е за първи път в историята.

Това имах предвид, нищо повече. 🙂

# 1 279
Със сигурност не Красима е виновна за загубата на Бойците днес.
Най-голяма вина има Неделчо, след това Мани за загубата им днес.
Красима игра прилично, беше не много бърза по трасето, но компенсира с точност при стрелбата. Бих казал, че беше най-точна от жените днес.

# 1 280

Така че ако утре дадат подобна статична игра (изометрия или нещо за логика или ловкост на ръцете на място) ще е за първи път в историята.

Това имах предвид, нищо повече. 🙂
Май точно това ще е Sad

# 1 281
# 1 282
  • Варна
...
Трябва да си вземе 100 гроша + неговите. След това да си купи имунитет за 2 седмици.
...

Мда, и аз това мисля. Утре Мани ще вземе едни лесни 200 гроша и на следващия съвет имунитет до обедението. Пък по натам продукцията ще измисли начин да и помогне с още грошове.

Стоян трябваше да изхарчи тези грошове макар и за нещо безсмислено като напр. допълнителен глас срещу Мани. Simple Smile

Мани победител, емблемата на този сезон. Trophy

# 1 283
  • Буркина Фасо
На промото се видяха някакви кубчета с букви.
Че какво да ѝ дадат на Манка, плуване ли? Много ясно, че някое кубче или буквички да подреди. Виж за другите може някоя игра в която да си оставят силите.
+ номериране на кубчетата за да не ги обърка при подреждането.Smiley

# 1 284
В промото Мани беше с особена прическа. До сега не съм я виждала така. Дали ще крепи нещо с глава? Thinking

# 1 285
  • Стара Загора
Надявах се да дадат в анонса каква ще е играта утре. Нямам надежда, че Мани ще си тръгне, явно ще остане
Чи за следващия сезон.
  Ха, ха, ха, това много ми хареса . Мани
"for ever ".
  P.S. Най-правдоподобна за мен е версията с договора на Теленор. Има спонсор, има ИВ, има Мани "n"  на брой седмици ( n=двуцифрено число).

# 1 286
Diavolo, за първи път в историята имаме "играч" като Мани. В Игри на волята (особено в този сезон) всичко е възможно. Аз не се съмнявам в способността на продукцията да се изложи. Цял сезон това прави.

# 1 287
Снимка от утрешната умопомрачителна битка.
Скрит текст:

# 1 288
  • София
Жалко, че не се съобразиха с желанието на Стоян.
На всички им е ясно, че Мани е подпирана. Защо рискуват един от мъжете да вади кестените от огъня нямам идея.
Явно не им минава през мозъците, че утре може да останат трима мъже срещу пет при Приключенците.
Защото не искат те да се изправят срещу нея, надяват се всеки път, че ще си отиде този път. А следващата седмица ще могат да номинират и Красима, така че, ако Стоян си тръгне, ще имат още възможности за номиниране.

# 1 289
Без най-горната чашка обаче 🤣🤣🤣

Снимка от утрешната умопомрачителна битка.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт