💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 178
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 545
а психически не се ли брои? Много жени буквално издевателстват над мъже, но винаги се оправдават, че са слабия пол и не е физическо! Е извинявай, ами не може така, нали искат равенство хората.
Значи Мани може да обижда Стоян и това е приемливо, но ако Стоян го направи вече е друго?
Разбирам, че в момента се опитвате да извъртите една доста деликатна тема, така че да е в полза на вашата теза, понеже Мани ви дразни.
Колко мъже са малтретирани психически от жени? В какво се изразява психическият тормоз от жена към мъж?
От мъж към по-слаб мъж - да, има го. Но от жена към мъж ми звучи малко футористично и нереално.
Не не , не искам да подхващаме тази тема, защото наистина е деликатна. Вярно е, че Мани ме дразни и конкретно в случая пиша за нея, защото не просто ме дразни, но е факт, че тя обижда Стоян и не само него, и това не трябва да бъде приемливо, защото тя е жена, а той мъж.

Иначе глобално по темата, нямам как да оправдая насилие (физическо или не) на мъж към жена, разбира се, въобще против всякакво насилие съм. Просто много пъти психическото не се вижда и сякаш се подценява. Това разбира се, не трябва да оправдава мъжете, които стават физически насилници, защото жена ги тормози психически.

# 1 546
Абсолютно вярно... на теория... Confused
За пореден път ми се налага да спомена, че съм била доброволец в кризисен джендър център и твърдя, че насилието има пол! Мъжки!
Съгласен съм с теб, мъжете го проявяват в пъти повече.

# 1 547
  • Испания
Добре де, колко още игри с по три кубчета и с тухлички могат да измислят, за да продължи това нещо да е в играта?

Много.

# 1 548
Яка пародия (гледам с няколко минути закъснение), то бива-бива, ама манката да и дадат златна корона, да не играе и да "краси" предаването, а другите да се борят просто за чест, щоТ` тая може да вземе славата и парите Wink

# 1 549
Пропуснах, имаше ли 30 гроша за победителя?

# 1 550
  • До сърцето...
Това е безапелационно толериране на играч от продукцията. Аз спирам да гледам, просто като протест срещу нагласените битки. Ясно е като бял ден кой ще победи и тук предимството няма да е символично.
А водещите - нямам думи просто...

# 1 551
Ох, нямам нерви да ги гледам и само ви чета. То е явно е ясна работата. А този Неделчо защо е спечелил предимството за Мани? Няма ли вариант да я саботира?
Малко наизуст говоря аз, защото не гледам.

# 1 552
На Неделчо дадоха ли му грошове?

# 1 553
  • Където морето целува небето...
Ох, нямам нерви да ги гледам и само ви чета. То е явно е ясна работата. А този Неделчо защо е спечелил предимството за Мани? Няма ли вариант да я саботира?
Има, но може би иска да отстрани Стоян. Надявам се това да не му "изяде главата".

# 1 554
  • Испания

Има, разбира се. Но той не е искал да саботира.

Естествено, ментето е спокойна, доволна и усмихната предварително. Стоян се е спекал като сушена слива.

# 1 555
  • София
Мани: Те искат да не се обсъжда кой е стъпил на криво.
Когато това обикновено е тя... Жената е откъсната от реалността, аз не виждам дори как да я подведе човек под отговорност за това, което казва. Цялото ни недоволство трябва да е насочено към Продукцията...

# 1 556
Че тя Манка току що описа себе си с изброяването на кусурите на уж другите.

Стоян щял да стреля от по-далеко за да е честна играта. Милинките кретени от продукцията, колко са честнички.

Скрит текст:
Нали се говореше, че Красима излиза следващата седмица, сега пък Неделчо.

# 1 557
  • София
Ако някой в началото на сезона ми беше казал, че ще стискам палци на Стоян, щях обилно да се разсмея... беше ми една от най-неприятните персони. Ама... ей на, стискам му палци! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 558
Е поне не е еднокомпонентна игра.
Поне това.
Иначе не е лоша като дизайн играта, вярно, че няма силов компонент, но поне има точност.
Пет оборота са кардиото, което Мани няма Simple Smile

# 1 559
Аз лично докато Тъ(пото) е в играта няма да гледам. И в момента не гледам защото и малките деца разбраха, че тази ... е като терминатор.

Общи условия

Активация на акаунт