💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 92 957
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 180
Ивана я наигра Елена на съвета тогава.
Но битката между Елена и Лазаринов все още ми се струва, че остава най-неравностойната като дизайн многокомпонентна игра между мъж и жена във формата.

# 181
  • Испания
Смайли,аз му обяснявах как е паднала първа,че и на номинацията прави фасони.После как я победи Лазаринката с онзи пъзел ,на който Йо се закучи и рИва.И това се повтаря всеки петък Simple Smile
А иначе разпознаваше безпогрешно филмовите изяви на Томас,Март,реклами с как се казваше Димитър.
Аз вчера зачетох по един линк тук,че и Стратимир имал модна линия.

Лелееееее, какви подробности помниш! Като свърши някой формат, си го изхвърлям от главата. Малко неща остават. Разтоварвам си акъла. Гледам куп испански, руски, в момента и италиански и на още няколко езика формати и куп сериали. Да не ги изброявам.

# 182
Аз разбрах, че и Ивана се е снимала във филм.

# 183
  • София
Ако не греша тя имаше предимство,което беше един ланец,с който Лазаринов да минава трасето.
Всичко помня аз,защото наистина това е моето риалити,заедно със Сървайвър и Къртицата.

# 184
Да, Лазаринов игра с тежест. Но самите парчета тежаха от 1/3 до 1/2 от теглото на Елена.
Амелия победи Гичка на същата игра. Играта е ок да се играе жена-жена или мъж-мъж. Но мъж-жена е безумна просто. За да спечели жената срещу мъж в такава игра трябва да е умна и да играе срещу много виден шак-шак пъзелист Simple Smile

# 185
Ако това е към мен, Смайлис, не виждам причина да слагам нещо от написаното в спойлер, тъй като става въпрос за игра, която се проведе миналата седмица (капитанската, в която на дълги прътове крепяха кула и Паулина остана последна), отдавна беше излъчена и приключи. Както не виждам смисъл да крия неслучилият се спойлер именно за въпросната игра, на потребител kishada, който коментирам. Играта е изиграна, Стоян не е отпаднал от предаването, както се твърдеше в спойлера. И когато някой пише в спойлер с такава убеденост нещо, а то дефакто не се случи, мисля, че е редно и другите потребители да са наясно, четейки следващи спойлери от същият потребител.

Това си е обсъждане на спойлер.Разбрали сме се обсъждането на спойлери да става в спойлери.Ама че бил верен,  грешен и всякакви други разсъждения,  няма значение.

# 186
# 187
  • Берлин
За пръв път от началото на формата изпитвам нещо подобно на бледо вълнение. Искам Мартин да победи. След битката с жълтата състезателка интересът ми тотално ще спихне, ама... такова е.

# 188
Гледам че станало модерно да се пускат предположения в скрит текст   Wink

Скрит текст:
Елизабет пада и отива в хотела. Марто се завръща за буйна радост на Неделчо.
Ще бъде много хубаво, ако стане така...

# 189
Не, разбирам какво си искала да кажеш, но виждам как си го казала.
Мога да отнеса " Та и тези двамата." и към първото ти изречение. Благодаря за разяснението какво си искала да кажеш, за да няма объркване.

Много правилно си го усетил Bengun. Ха Дано само "отрепки" като Андрей да участват в ИВ и много ще съм доволна на пук на хората той да спечели.

Прочетох спойлера и без него си знаех,че така ще стане.Много съм доволна.Smiley

# 190
Стискам палци на Мартин!

# 191
Аз пък искам крайният победител да е Симеон, за да може никой във форума да не е доволен 😈😈😈

# 192
Явно това чистя,готвя и пера е на няколко места в сценария Simple Smile

# 193
Аааа, виждала съм фенове на Симеон. Май всеки си има поне по един, а Мани цели 5 Grinning

# 194
  • Испания
И защо Андрей и Елизабет не номинираха Симеон? Ама е по-лесно да обвиняват заради собствените им грешки.

Колко е наивен Мартин! Добър, но наивен.

Общи условия

Активация на акаунт