💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 92 977
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 165
Аз пък имам познати, които бяха уж "братче" и "сестричка". Тя го братосваше постоянно в социалните мрежи, тя пък му била като сестра, големи дружки, постоянно заедно. В крайна сметка се взеха. Не свърши добре.
Паулина според мен има хубав глас, красива е на външен вид, но нещо сякаш й липсва, за да пробие в музикалния бизнес. Гледала съм й изпълненията, особено още докато ми беше симпатична в Игрите, но не ме грабна и тогава. А не е като да не може да пее.

# 166
Още преди време слушах разни парчета, изпълнени от Паулина. Ами посредствена е. Нито диапазон, нито запомнящ се тембър.  Има едно лигавене при пеенето и, едни прекомерни орнаментики,  които не помагат за открояването на гласа, а дразнят. Пее сносно момичето, но не се отличава с нищо. И понеже следя Гласът на България, там има истински зверове, докато Паулина ми е от класата на Нети,  макар дори последната да има по-запомнящ се тембър.

# 167
  • София
Пее момичето,без да е нещо "уау".
А вие сигурни ли сте,че днес ще има игра на плажа,защото никъде не се замеква за това?

# 168
  • Испания
Ако случайно ви е домъчняло.

Пее момичето,без да е нещо "уау".
А вие сигурни ли сте,че днес ще има игра на плажа,защото никъде не се замеква за това?

# 169
  • Sofia
Е, хубава жена си е. Heart Eyes

На мен лично тя и Поли – чисто визуално – най-много ми допадат от участничките във формата тази година.

# 170
  • London
Нещо май се е облякла от някой склад със залежала стока от преди 20 години.

# 171
  • София
Смайли,така де ,не се изразих правилно-визирах битка на плажа на отшелника.Защото ту е в понеделник,ту във вторник...
Ох,нека се снима девойчето,че и до ден днешен не мога да обясня на ММ кога е участвала Елена от Ол И нклузив Simple Smile

# 172
Момичето изглежда добре на снимките, но отчаяно си търси внимание. Дано скоро си намери доктор или там какъвто търси, че малко да миряса 😃

# 173
  • Испания
Смайли,така де ,не се изразих правилно-визирах битка на плажа на отшелника.Защото ту е в понеделник,ту във вторник...

Днес е.

Момичето изглежда добре на снимките, но отчаяно си търси внимание. Дано скоро си намери доктор или там какъвто търси, че малко да миряса 😃

Напълнили са формата с комплексарки.

# 174
Те ако нямат някакви комплекси, няма да са точно в това предаване 😃

# 175
  • Испания
Ох,нека се снима девойчето,че и до ден днешен не мога да обясня на ММ кога е участвала Елена от Ол И нклузив Simple Smile

Не съм си изтрила папката от миналата година, та погледнах. Как мъжът ти ще я помни, като беше елиминирана първата седмица! Обаче оттогава я канят за снимки. Ето ползата от файдата. Да обясня, че да няма пак неразбрали: полза и файда /турцизъм/ са синоними. Лафът е шега.

Те ако нямат някакви комплекси, няма да са точно в това предаване 😃

Преди ходеха в ББ, сега в ИВ и аграрния формат. А от ИВ - в Черешката и т. н.

# 176
Ех, да участвам и аз в някой и друг формат, за да стана "известна" и да ме канят в останалите формати.

# 177
  • Испания
Елегантен Валентин

# 178
Гледам че станало модерно да се пускат предположения в скрит текст   Wink

Скрит текст:
Елизабет пада и отива в хотела. Марто се завръща за буйна радост на Неделчо.

# 179
  • София
Смайли,аз му обяснявах как е паднала първа,че и на номинацията прави фасони.После как я победи Лазаринката с онзи пъзел ,на който Йо се закучи и рИва.И това се повтаря всеки петък Simple Smile
А иначе разпознаваше безпогрешно филмовите изяви на Томас,Март,реклами с как се казваше Димитър.
Аз вчера зачетох по един линк тук,че и Стратимир имал модна линия.

Общи условия

Активация на акаунт