💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 92 864
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Спойлър:
Скрит текст:
Специално на този потребител спойлерът не е, че Стоян отпада от играта, а че пада на капитанската битка. Аз така го разбрах. Всички други спойлери бяха верни и недвусмислени.
Скрит текст:
В такъв случай, съм убедена, че спойлърът за победата на Елизабет е верен. За мой ужас, няма отърване от нея. Поне ще съм подготвена психически, защото битката между Паулина и Мартин ми донесе доста негативни емоции, а Паулина ми беше безразлична до този момент и нямах предварителни нагласи. Sweat Smile

# 151
  • Козлодуй
Аз пък не коментирам битките на Елизабет защото тя е научена да изтисква всяка сила от себе си и тази тежка битка неминуемо и донесе още контузии които сега не ги мисли защото е млада но като остарее тези контузии много ще я мъчат. Например Стоян като види че няма да победи в битката - спира за да не се контузи а тя не мисли защото е млада - кануто беше много по-тежко от нея и като нищо ще и докара някоя херния. Като поставиш две тежести на кантар се вижда коя е по-тежката а тя като постави кануто на макарата и се увеси на въжето пак не го уравновесяваше Simple Smile Мисля че цената на здравето е доста по-висока от някакви си игри

# 152
  • Испания
Победителят Алекс 

Предполагам, че са ни подготвили пореден цирк.

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 16:34 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 153
Въпросният Марсо, който ще работи с Паулина е абсолютно дъно. Не слушам подобна 'музика', но покрай неговата кандидатура за депутатско място нямаше как да остане незабелязан дори и от мен. В творчеството на младия мъж често се пее за к*рви, наркотици и тем подобни извисени неща. Самият той споделя с аудиторията си (съставена предимно от дечурлига и няколко по-зрели на години кухи хралупи) интимни видеа. Но може би най-шокиращото е как в негова песен плюе по ДПС (не че няма за какво да се плюят тия), а е кандидат именно в техните листи. Явно Паулинка това не я бърка, то е ясно, че това момиче за слава е готово на всичко.

# 154
  • София
Аз искам честна битка, пък който продължи от двамата. Ще е много жалко след нагласената битка с Паулина, сега да го изиграят отново, както и за Елизабет. Тази битка беше направена за Кремена. Тяхната беше честна, но продукцията си беше решила кой иска да продължи.

# 155
  • Испания
Въпросният Марсо, който ще работи с Паулина е абсолютно дъно. Не слушам подобна 'музика', но покрай неговата кандидатура за депутатско място нямаше как да остане незабелязан дори и от мен. В творчеството на младия мъж често се пее за к*рви, наркотици и тем подобни извисени неща. Самият той споделя с аудиторията си (съставена предимно от дечурлига и няколко по-зрели на години кухи хралупи) интимни видеа. Но може би най-шокиращото е как в негова песен плюе по ДПС (не че няма за какво да се плюят тия), а е кандидат именно в техните листи. Явно Паулинка това не я бърка, то е ясно, че това момиче за слава е готово на всичко.

Снощи писах, че нивото им отговоря на нивото на Паулина. Не знаех тези подробности, но видях групата, избираща победителя и ми беше достатъчно.

А тук заваляха поздравления.

# 156
Това, че той рапира за подобни неща, не означава, че и стилът на Паулина ще е такъв. Ето за пример тази песен:

Коментарите са само положителни. А това е и песента, с която е спечелила.

# 157
Всеки има право да опита да осребри престоя си в ИВ както намери за добре.

# 158
  • София
Тези двамата докога ще "претоплят" една и съща шега, това сигурно е десетият вариант, който публикуват. Разбрахме, че много си липсват и са големи приятели, братя и сестрички.

# 159
  • London
Аз пък не коментирам битките на Елизабет защото тя е научена да изтисква всяка сила от себе си и тази тежка битка неминуемо и донесе още контузии които сега не ги мисли защото е млада но като остарее тези контузии много ще я мъчат. Например Стоян като види че няма да победи в битката - спира за да не се контузи а тя не мисли защото е млада - кануто беше много по-тежко от нея и като нищо ще и докара някоя херния. Като поставиш две тежести на кантар се вижда коя е по-тежката а тя като постави кануто на макарата и се увеси на въжето пак не го уравновесяваше Simple Smile Мисля че цената на здравето е доста по-висока от някакви си игри
  В гимнастиката какво здраве. Там се качваш в една бърза кола още като дете и на 20 те изплюва разглобен и в пенсия. Тя е свикнала .... Ти едно кану ще я изплаши.

# 160
  • Испания
Не пишем за стил, Мади, а за нивото на хората около нея. Ти снощи писа за това, че е спечелила запис на песен, като че ли е спечелила Евровизия, а тези лекета дори няма да ги коментирам. Има и първа част, разбира се. Послушах ги малко.

https://www.youtube.com/watch?v=iCq6NNvyMQo&t=11s

Да се оправя!

Тези двамата докога ще "претоплят" една и съща шега, това сигурно е десетият вариант, който публикуват. Разбрахме, че много си липсват и са големи приятели, братя и сестрички.

Приятели! Какво да ги правиш! Нарочно ги публикувам, за да видите какво е то приятелство и че има почва в ИВ.

Преди години една състудентка се влачеше с някаква отрепка. Питям я: "Какъв ти е?". Отговаря: "Душевен приятел". Та и тези двамата.

# 161
Преди години една състудентка се влачеше с някаква отрепка. Питям я: "Какъв ти е?". Отговаря: "Душевен приятел". Та и тези двамата.
И защо реши, че Андрей е отрепка ? Защото така излиза от думите ти.

# 162
  • Испания
И защо реши, че Андрей е отрепка ?

Хайде да престанеш, а? Къде съм написала, че Андрей е отрепка? Писах за този, с когото ходеше моята състудентка.

Явно не разбираш, та да поясня. Акцентът пада на "душевен приятел".

Както виждаш, не отговарям на твои постове, както и на нахално лично съобщение. В прав текст ли да ти напиша каквото трябва да прочетеш?

# 163
Не, разбирам какво си искала да кажеш, но виждам как си го казала.
Мога да отнеса " Та и тези двамата." и към първото ти изречение. Благодаря за разяснението какво си искала да кажеш, за да няма объркване.

По въпроса за ЛС - ето как започва то . "Привет. Извинявай за личния въпрос, може да не ми отговаряш ако го приемеш за неудобен или нахален." Не намирам, че съм постъпил некоректно, не съм и очаквал отговор.

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 17:19 от Bengun

# 164
  • London
Божеее, сега пуснах тази песен Паулинината... Що за изкуство е това? Рап пък вият народно. Пък някакви патриотични текстове. Манджа с грозде.

Общи условия

Активация на акаунт