💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 91 766
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 135
Големи сладури са Бети и Мартин от снимката на Смайли 😊
Само Андрюхата да не заревнува Joy
На мен Бетито продължава да ми е анти и се надявам да си отиде. Малко театрална ми дойде нейната борба с канута-да не би случайно да не разберем колко и е тежко. Може и да не съм права,  но такова ми е усещането.
Не сте . Елизабет ми е интересна като поведение, без да й симпатизирам, но
това,  което гледахме и още мнооого, което не са монтирали, не може да се изиграе.

# 136
Така "театрално" се беше зачервила Елизабет по време на битката, мани-мани Simple Smile Твърдо ще съм за нея в битката на отшелника днес. Надявам се да победи. Това не значи, че не харесвам Мартин, просто много повече харесвам Бети.

# 137
  • София
Аз пък съм за Мартин.
Да видим обаче каква игра ще дадат.

# 138
Ако Елизабет ще побеждава Мартин, искам поне битката да е честна. Не ми се гледа втора игра като тази на Мартин с Паулина. И все пак стискам палци на Мартин.

# 139
Залагам за тежащ по отношение на битката елемент, за който ще нужен добър баланс Simple Smile Което не прави играта нечестна от една страна, но ще я направи подбрана от друга. Точно като 90% от игрите през този сезон.

Но това си го направи Продукцията сама. Винаги да остават съмнения в игрите и подбора им. Как в Сървайвър при сходни игри почти никой и никога не се е оплаквал...

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 14:24 от Bengun

# 140
  • Испания
Туджаров: Разделям играта от "Игри на волята: България" на 3 вида

# 141
  • София
Спойлър:
Скрит текст:
Елизабет побеждава Мартин за острова на отшелника.
Скрит текст:
Много, много жалко.

# 142
Спойлър:
Скрит текст:
Скрит текст:
Много, много жалко.
Скрит текст:
Ако наистина е така, ще ми е интересно, как ще се справи сама на Острова.

# 143
Спойлър:
Скрит текст:
Скрит текст:
Много, много жалко.
Спойлера звучи логичен, дори без човек да има вътрешна информация, но имайки предвид предишния спойлер на потребителя (че Стоян отпадал от предаването след капитанската между него, Паулина и Боби) и този ми е под съмнение...

# 144
  • Испания
И понеже нещо е било в спойлер, ти трябва да го изплескаш така. Поне малко акъл никога не е излишен.

Скрит текст:
Според мен, ако победи лиглата, няма да я оставят на острова, ще ѝ връчат парите на Мартин /него ще го пратят вкъщи/, а нея - в някое племе. Ако е в нейното, ще е, за да не рИве мишленцето.

# 145
Ако това е към мен, Смайлис, не виждам причина да слагам нещо от написаното в спойлер, тъй като става въпрос за игра, която се проведе миналата седмица (капитанската, в която на дълги прътове крепяха кула и Паулина остана последна), отдавна беше излъчена и приключи. Както не виждам смисъл да крия неслучилият се спойлер именно за въпросната игра, на потребител kishada, който коментирам. Играта е изиграна, Стоян не е отпаднал от предаването, както се твърдеше в спойлера. И когато някой пише в спойлер с такава убеденост нещо, а то дефакто не се случи, мисля, че е редно и другите потребители да са наясно, четейки следващи спойлери от същият потребител.

# 146
  • София
Спойлър:
Скрит текст:
Спойлера звучи логичен, дори без човек да има вътрешна информация, но имайки предвид предишния спойлер на потребителя (че Стоян отпадал от предаването след капитанската между него, Паулина и Боби) и този ми е под съмнение...
Скрит текст:
Аз не съм следила от кого дойде спойлърът за отпадането на Стоян миналата седмица, защото много хора го споменаха, но наистина имаше един потребител, който го посочи със сигурност. Щом е този, ще се радвам и сега да греши. Това ми дава някакви надежди, макар че така разочарованието ще е по-голямо, ако се окажат "напразни".
Някои потребители биха заключили за кого става въпрос по думите "Спойлърът звучи логично", по-добре е наистина да се постави в скрит текст.

# 147
Елизабет Left-Right-Left

Принципа на Мани в Игри на Волята - Be useless, so nobody can use you JoyJoyJoy

# 148
  • Варна
За мен концепцията с този отшелник е толкова лишена от смисъл, че няма накъде повече. Имам усещането, че и продукцията не знае как да развие там сюжета. Освен, че отшелника го играе банка, което не е малко все пак някой ще се нагуши с грошове и ще си купи имунитет до финала, то той остава някак извън играта. На мен не ми е интересна тази линия и не виждам който и бъде отшелник как ще спечели формата, след като не участва активно в междуличностните отношения и състезанията между участниците. Simple Smile

Дали пък отшелника не събира грошове за Мани...Bowtie

# 149
  • София
Скрит текст:
Специално на този потребител спойлерът не е, че Стоян отпада от играта, а че пада на капитанската битка. Аз така го разбрах. Всички други спойлери бяха верни и недвусмислени.

За съжаление всичко сочи натам, че Елизабет ще победи и без спойлера.
На нея, най-вероятно ще ѝ предлагат какво ли не за грошовете, иначе не я виждам да оцелява с гущери.

Общи условия

Активация на акаунт