💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 91 746
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 120
  • Испания

Калоян

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 11:46 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 121
# 122
Големи сладури са Бети и Мартин от снимката на Смайли 😊

# 123
Скрит текст:
Жълтите се разпадат,а Елизабет побеждава Мартин за острова на отшелника

# 124
Скрит текст:
Жълтите се разпадат,а Елизабет побеждава Мартин за острова на отшелника
Очаквано. Hug

# 125
Четох няколко мнение че Борис бил мазен.Какво точно му е мазното и хлъзгавото,  че аз не съм го видял.
Ще ти отговоря аз, нищо че използвах , слузест.
Няма да мога да цитирам точно по дата и час , но
- когато се налага да се изкаже конкретно мнение обикновено е хъката мъката(освен когато го дават соло)
-подминава ситуации, в които , ако се намеси
възможно,евентуално реакцията му ще му донесе минус(дори и на примамката за коалиция се измозули като..)
-определено демонстрира, че уж не участва в коалиции, но винаги се влачи по-течението на тази,която в момента е по-силна.
-не държи на това, което казва(2пъти поне се пънеше да е номиниран, че той нещо видите ли бил, виновен), нооо на трупчетата го измрънка и хайде..
-последно, на мен и в игрите нещо не ми е ок, на тези, на които се справя е ок, на другите дето го бият, Еми то това, онова-кръвта в ръцете ,главата краката и т.н(Ами то на всички е там)
Абе горе-долу Милен Цветков миналата година.. и ...ще ям само да издрапам

Значи според вас трябва да влиза в конфликти, за да не е хлъзгав. Трябва да се намесва в ситуации, в които не му е работа да се намесва? Горе долу трябва да стане като Мани, за да го харесате.
Когато трябва си казва мнението.Аз пък как не чух от другите, дето не са толкова хлъзгави един път да поемат отговорност и да кажат, номинирайте ме.
За това че искаше два пъти да го номинират, каква е неговата вина?Той не може сам да се номинира.Събра всички, каза им че поема отговорността и да го номинират, те не го номинират и пак Борис виновен?Какво може да направи той.

# 126
  • Sofia
Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

Тази вечер ще стискам палци за Приключенците. Дано победят в днешната битка и имат правото първи да избират новите си съотборници. Peace

# 127
  • София
Като гледам промото колко са умърлушени,най-вероятно е точно те да спечелят,въпреки Неделчо Simple Smile

# 128
  • London
Отново яко видео от Неделчо. Да хванат да го вземат в екипа за следващата година. Само от полза ще им е.

# 129
  • Испания
И какво да прави там? Да им помага в измислянето на гадориите? Не мисля.

# 130
Днес ментето беше публикувала куп писания от рода на "Много те обичам, защото...". Като зададени по шаблон. В едното пишеше, че е най-добрата във формата.

Шарен свят!

Че лъжа ли е? Wink Колко победи наниза само.Ако Бенгън не манипулираше статистиката, щеше да я оглави без конкуренция;))))

# 131
  • Sunshine state
Силно стискам палци на Мартин. 🍀

# 132
Големи сладури са Бети и Мартин от снимката на Смайли 😊
Само Андрюхата да не заревнува Joy
На мен Бетито продължава да ми е анти и се надявам да си отиде. Малко театрална ми дойде нейната борба с канута-да не би случайно да не разберем колко и е тежко. Може и да не съм права,  но такова ми е усещането.

# 133
  • Sunshine state
Доста инфантилна, далеч от сладурана.

# 134
  • London
Аз който и да спечели от Мартин и малката....няма да се разсърдя. Заслужават! Кофти, че няма как да останат двамата. Само не знам Елизабет как би оцеляла на плажа, ако действително няма храна никаква. Ще видим за какво става въпрос довечера.

А тоя Андрей е такъв пън ....Мартин й е идеален на Елизабет. Такива да търси не като Андрей.

Общи условия

Активация на акаунт