💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 91 752
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 75
В сряда вечер Поли качи на стори в ИГ десетина минути от изявата си в Мементо във вторник. Доста приятно, но не си направих труда да го сваля и покажа тук - който е искал да го види го е видял в нейния ИГ.
Не всички имаме инстаграм Simple Smile не че е задължително да се качва всичко тук де.

# 76
Мен най-много ме отблъскват липсата на характер и проявите на агресия от участник в реалити шоу със състезателен елемент. (ИВ/Къртицата/Фермата/Сървайвър).
И Морунов е безхарактерен. Номинира само слабите и беззащитни жени, в часност Мани, защото е по-лесно и остава със силните за деня. Все мълчи, все да не е в конфликт. Като изключим, че е секси, си е направо скучен.

# 77
Мен най-много ме отблъскват липсата на характер и проявите на агресия от участник в реалити шоу със състезателен елемент. (ИВ/Къртицата/Фермата/Сървайвър).
И Морунов е безхарактерен. Номинира само слабите и беззащитни жени, в часност Мани, защото е по-лесно и остава със силните за деня. Все мълчи, все да не е в конфликт. Като изключим, че е секси, си е направо скучен.
Ако характерът на човек е да бъде по-интровертен, по-смирен дори, който не обича излишни думи, скандали и конфликти това го прави безхарактерен ли? Не го ли прави с благ, спокоен, уравновесен характер? То в такъв случай Мани такъв ярък характер вади, че няма що, човек от възпитание и почуда пред нейния просташки израз остава без думи, то не че има как се да отвърне на думата пърдюха, примерно.

# 78
Не всички имаме инстаграм Simple Smile не че е задължително да се качва всичко тук де.
Разбрах те.

# 79
Морунов е такава скрита лимонка, че няма докъде. Наскоро даже му изгледах визитката, че не я бях гледала и в нея си личи колко силен е "АЗът" при него, а иначе се прави на света вода ненапита. Има безспорни физически качества, да, но този ореол, който му се създава е преувеличен.
Колкото до Боби - по-скоро съм склонна да вярвам, че не е прикрит, а просто още не знае къде се намира (попринцип в живота, а не конкретно за предаването). И той е силен, но като характер ми е изключително вдетинен. Самият му начин на говорене, изразяване и т.н. са като на някой 18-20 годишен, а не като на почти 30 годишен мъж. Просто е едно голямо дете.

# 80
  • София
Това, което Паулина ще издава, съдейки по корицата, е сингъл, т.е. песен, а не албум.

По въпроса за характерите на участниците, аз се боря със самата себе си, опитвайки се да не прескачам мнения тук, които започват с "има трески за дялане, но е невероятен играч". Ще кажа само че аз гласувах за Добрин, т.е. физически си взех телефона и пуснах няколко sms-a, защото за мен Юлиян беше най-лошият участник от първи сезон, като Веселин го изравни едва последните две седмици. Нещата, които каза на съотборничките си, начинът, по който се държа през цялото предаване - гостите в стуидото на Александра, както и потребителите тук в темата бяха готови да започват петиция, целяща уволнението му от частното училище, в което преподава. И беше достатъчна една индивидуална битка срещу Стоян, в която "блесна" физически, за да забрави Ваня Джаферович как никога не би пуснал дъщеря си на тренировки при него и тн. И до днес се споменава името му с положителна конотация, така ще стане сигурно и с Елизабет, въпреки че нейната злоба бледнее в сравнение с откровената агресия на гореспоменатия. Същото мисля и за Тодор от втори сезон, но на него явно не му достигна физическа сила, за да могат да се забравят "треските му за дялане" напълно. Пропуснах да спомена Георги от Ямбол, но той ни лиши от присъствието си рано-рано, иначе е на същото ниво като другите двама.

Пожелавам си Юлиян и Ваня да не са в един отбор в Maximal Revenge, защото бих искала да гледам новия сезон заради нея.

Учтиво моля феновете на Юлиян да не ме цитират.

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 23:34 от La Vikinga

# 81
  • До сърцето...
Аз наистина се учудвам, че има възмущение от номинирането на Мани.
Отказва да играе, дори когато лекарите разрешават, извор на скандали и детски изблици (криенето на кукичките, примерно) и после Морунов и сие да номинират някой друг, по-силен и уравновесен? Че защо?

# 82
А аз се чудя как може да наречеш някого "пърдюха" в националния ефир, не се ли усеща колко се излага...

# 83
За мен не може само да се гледа характера, но трябва да се гледа и представянето в битките. Т.е. трябва да е някаква комбинация от двете. Иначе трябва предаването да е ББ не ИВ. Тук виждам, че масово на участниците, на които се симпатизира, се прощават грешките, а другите се разкъсват от критики. За мен е
необходима обективност.

# 84
  • Испания
Днес ментето беше публикувала куп писания от рода на "Много те обичам, защото...". Като зададени по шаблон. В едното пишеше, че е най-добрата във формата.

Шарен свят!

# 85
  • София
Помня, помня. Фен клубът на Юлиян ме докладваше след всеки път, когато го наричах "простак". Изгониха от темата всички, които не го харесват и в крайна сметка темата беше заключена точно заради държанието на феновете му. На всеки на тефтера му се пише.
Да, това беше темата между двата сезона, в която трябваше да търпим недоволството от победата на Добрин и останалите потребители бяхме лишени от нея именно заради това. Без вина виновни. Sweat Smile Дано Добрин си харчи парите със здраве, въпреки че отнесе много зли пожелания. То, защото Юлиян имаше огромни шансове срещу него в битката, в която мъкнеха гуми и прочее. Или на пъзел... не знам откъде е останал споменът, че последният е добър на пъзели... Толкова, колкото е и Тодор.

# 86
Да не забравяме, че има вероятност и Ямболския бек да е в двойка с Ваня също Simple Smile
Всеки има свое виждане, така е La Vikinga.
Юлиян играеше с лекота на арената, която според мен се вижда много рядко. Не блесна само в една игра, а в повечето. С подобна лекота съм виждал да се състезават само още двама играчи - НМ и Занев. И тримата изброени имат нелек характер, но Юли беше и доста тормозен от жените, основно от торнадото Simple Smile

# 87
Юлиян беше изключителен играч. Няма нито един друг участник, от всичките три сезона, който дори малко да се доближава до него. Е, да, не е най-милият човек на света, само че аз гледам "Игри на волята", не "Море от любов" или ББ. В този формат социалната игра не е чак толкова важна, колкото е в "Сървайвър".

# 88
  • София
Всеки има свое виждане, така е La Vikinga.
Юлиян играеше с лекота на арената, която според мен се вижда много рядко. Не блесна само в една игра, а в повечето.
Но една индивидуална битка преобърна коренно мнението за него, не може да се отрече, че то беше негативно в началото на предаването. Петиция наистина съществуваше. Ако той е бил "тормозен", то не знам как да определим неговото държание към Венцислава, близначките, Радостина и пр. Тази дума аз не бих я използвала току-така.

--

ivailokolev:
@paulinagoranov 🤍 Толкова е хубаво, когато хората, които толкова много харесваш от малкия екран и не познаваш... в един момент попаднат в ръцете ти 🥳 И разбираш, че енергията и от екрана, и на живо съвпадат напълно. Прекрасната ми моя любимка и фаворитка в @igri.na.voliata @igri.na.voliata.bulgaria днес беше при мен и мога само да кажа едно... щастие 🥳 Обичам работата си 🥰

# 89
Юлиян и Георгиус съм ги запомнила като най-антипатичните участници в Игри на Волята до момента. Алекс от този сезон имаше потенциал да се нареди до тях, но прекалено бързо приключи участието си и не успя да го развие.

За мен шоуто е направено като за целева аудитория 9-12 годишни, и като детска сапунка е редно печелившите в сценария да са тип Милен - консистентно добри и във физическите, и в логическите компоненти на игрите, но не по-маловажно да са умерени и без изцепки в социалната част. Не съм сигурна кой е фаворит този сезон, защото гневно стистнатите зъби на Борис не са ми ОК, а и още помня как Морунов изпсува. Може би Вальо?

Общи условия

Активация на акаунт