💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 91 728
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 90
Рискуваме да забием темата със стари работи.
Държа се с близначките така, както и те с него.
За мен победата на Юли беше отнета и той беше пладнешки ограбен от Продукцията. То не са били три игри, то СМС-и.
Аз спирам да пиша по темата с Юли, за да не избягаме от ИВ3.

Да се надяваме и Ваня и Юли да са здрави и без контузии, за да се насладим на играта им отново догодина в Максимал 2022.

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 00:07 от Bengun

# 91
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Юлиян е символа на ИВ и досега не се е намерил един(колкото и да харесвам Андрей),който да е точно толкова добър,колкото беше Юли.Играеше с лекота,все едно се разхожда пред блока.Страхотен.

И как трябва да се държи човек,сочен от по-слабите участници като черна овца,която трябва да ходи на всяка възможна елиминация..Трепетиха им гащите да не се изправят срещу него в пряка битка.

Последното нещо,което бих казала за плешивко Морунов е,че е секси,ама вкусове разни.

# 92
Юлиян и Георгиус съм ги запомнила като най-антипатичните участници в Игри на Волята до момента. Алекс от този сезон имаше потенциал да се нареди до тях, но прекалено бързо приключи участието си и не успя да го развие.

За мен шоуто е направено като за целева аудитория 9-12 годишни, и като детска сапунка е редно печелившите в сценария да са тип Милен - консистентно добри и във физическите, и в логическите компоненти на игрите, но не по-маловажно да са умерени и без изцепки в социалната част. Не съм сигурна кой е фаворит този сезон, защото гневно стистнатите зъби на Борис не са ми ОК, а и още помня как Морунов изпсува. Може би Вальо?
Къде е изпсувал Морунов? Това дето нарече Мани "тъпачко тъпа" ли (много съм се смяла).

# 93
  • Sunshine state
Юлиян победи и Добрин, и Веско в последната игра на финала, но гласовете на публиката бяха за Добрин.
За мен Морунов не е слабохарактерен. Андрей обаче е.

# 94
  • София
Благодаря за новата тема!

Другата седмица е логично да е разпадането на едно от племената, но изобщо нямам идея как ще ги извъртят нещата този сезон. Най-малобройното ли ще разпаднат, както в 1-ви сезон, с игра и от резултата да зависи, както беше във втори или ще изберат нещо съвсем различно?  Това в кръга на шегата, но се замислих как утре приключва играта (ако ще зависи от битка резултата) и водещите обявяват, че запазването целостта на племето струва Х гроша и последните могат да се спасят, ако цялото племе ги събере Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 01:05 от gg__

# 95
Clouded Mind, нямам спомен в кой от епизодите, първите седмици, беше си псувня, а не "тъпачко тъпа". На арената, най-вероятно заради Мани си е изпуснал нервите, но ми е останала в главата само нецензурната реплика, а не цялата ситуация.

# 96
С малко закъснение гледах втората част от петъчното предаване (бях ядосан и изключих телевизора след победата на Мани).

Първо, искам да изкажа възхищението си от Елизабет! Много, много, много добър състезател и много ме е яд, че не спечели. Ей такива хора трябва да гледаме в Игри на волята - хъс за победа, себераздаване, не се отказва дори и при свръхтежки предизвикателства... наистина олицетворение на думата "воля"!

Сега... Мани. Все е имало неможачи в този формат, ама такова неможачество като нейното няма никъде. Абсолютно вярвам на предаването като казват, че са избирали състезателите с кастинг, не се съмнявам. Само че това, което пропускат да кажат е, че за Мани е имало съвсем отделен кастинг - за най-куц кон. И тя го е спечелила убедително!

Според мен е имало няколко критерия. Първия е бил играча да е възможно най-голям "инвалид" без реално да е инвалид. Тоест да е спънат в краката, вързан в ръцете, да няма ориентация, да не може да плува и т.н. Втория критерии е бил наглостта - колкото повече, толкова по-добре. Третия критерии е бил... как да се изразя по-меко... недобрата външност.

Пробвали са няколко души, но все не са успявали да им покрият критериите - или са можели да плуват, или да ходят без да се спъват, или са били прилично изглеждащи.

И изведнъж на вратата се почукало, тя се отворила и стаята била облята с ангелска светлина - кастинг директорите и продуцентите си закрили очите с ръка, щели да ослепеят. След няколко секунди светлината се разсеяла... и на прага стояла Мани в цялото си великолепие! Кастинг директорите бързо отклонили поглед, защото не искали Мани да ги погледне в очите и да ги превърне в камък. После тя направила две крачки навътре в помещението, а на третата се спънала и паднала. След което се изправила и казала "Абе пърдюхи, пода не е равен, не можахте ли да изберете помещение с по-равен под!". И те разбрали - това е нещото, което са чакали толкова време!

Останалото е история!

# 97
  • София
Юлиян,
освен, че бе уникален в битките, бе и много находчив. Мислеше в игрите, измисляше всеки път нещо, за да си направи победата по-лека. Изключително добре подготвен технически и тактически. Изкара най-доброто у Роберта. Последната бе една от малкото, които застанаха зад него на финала. Но да, не търпеше наглостта на разни злобни жени като Гадостина, Подводницата и Близначките. При него тези не минаваха.
И другото с което ще се запомни освен игрите в които оставяше всичко, страхотните му ходове срещу Георги и Пламен. Вече 3 сезона, не сме гледали такива решителни и неочаквани гласове като неговия в сюблимни моменти, които променяха играта и Георги и Пламен толкова бяха шашардисани, че губеха веднага в битката за елиминация.
Юлиян бе класическия любим злодей. Какъвто досега не е имало.
В много филми и сериали именно такива като него, 'джокери' са любими на феновете, а не скучните и клиширани добри герои, които до болка са омръзнали на всички.
И не, не е лош човек. Не може да тренираш деца, те да го гледат с блеснали очи (гледал съм клипчета) и да си лош. Просто е труден характер, но все пак не ни е в семейството, а и не го познаваме лично.
Той им изнесе сезона и рейтинга, а клипа, който бяха направили за него при финалното гласуване бе един път. Толкова много значими моменти не могат да се съберат общо за трите сезона за останалите играчи накуп, колкото той имаше...

п.п. Иначе аз така и не разбрах защо се заключи старата тема, защото се отлюспих от старата култова тема дето набъбна на близо 400 стр. Близо месец не бях писал разочарован от финала и когато се върнах, то тя вече бе заключена.

# 98
  • София
Името на Юлиян е bat signal-а на темата. Но съм съгласна, че той може да бъде определен като символ на ИВ, предаването заслужава именно някой като него.

# 99
Добре написано Дяволо !

# 100
За да не се повтарям само ще кажа, че съм напълно съгласна с Бенгън и Дяволо относно Юли. А за клипа му на финала- аз още си го гледам и настръхвам.
Скрит текст:

От 2:00 ми е любимата част. Heart Eyes Неудържим и единствен.
Нямам търпение да ги гледам с Ваня.

# 101
За мен не може само да се гледа характера, но трябва да се гледа и представянето в битките. Т.е. трябва да е някаква комбинация от двете. Иначе трябва предаването да е ББ не ИВ. Тук виждам, че масово на участниците, на които се симпатизира, се прощават грешките, а другите се разкъсват от критики. За мен е
необходима обективност.

Най-добрите спортисти са толкова тегави характери, че няма нужда да коментираме.
Обаче тук, същите хора, които само плюят, че не искат да гледат биг брадърщини в Игри на волята, същите тези си правят извод за хора от същите тези биг брадърщини 🤣

Както и да е, знаем, че по телевизията е упадъка на обществото, а по форумите сме моралните стожери Simple Smile

# 102
  • София
Аз не съм тези "същите хора", не съм се оплаквала от сегментите извън игрите, освен това гледам Big Brother. След като казах, че едва успявам да се самоубедя да прочета постове, които започват с това как някой е с тежък характер, но му прощаваме, защото е Херкулес, заваляха десет такива по адрес на Юлиян. Напълно е възможно да не проявяваш агресия и да си добър спортист. Юлиян не е спортист, но разбирате какво имам предвид. Генерализацията, че спортистите едва ли не са ужасни хора с ужасни характери, ще я оставя без коментар. Нека не превръщаме мнението си във факти.

# 103
Един истински боец Heart

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 07:21 от PreslavaD

# 104
Много як ракурс! Все едно е на седмия етаж Smile

Общи условия

Активация на акаунт