💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 91 693
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 60
Симеон според мен е силен участник, който обаче има слаби моменти. Хареса ми в началото, после стана скучен като отшелник, а с влизането при Жълтите дръпна нагоре. Смятам, че е възможно да стигне доста напред. Но победител не вярвам и не искам да стане.Като човек не ми харесва. Уж спокоен, но има нещо гадно или по-скоро странно и надменно в него. Няма чар или харизма, няма нещо поне, което да ме кара да стискам палци за него. Никак няма да е редно да ходи на острова, ако отпадне - това ще означава трети шанс.
Борис също е странен, но на мен поне ми е симпатичен. Играе момчето, раздава се. Не е най-силен от мъжете, но прави каквото може според възможностите си. Спокоен и уравновесен, изглежда ми и сравнително умен. Никак не ми е мазен или хлъзгав, по-скоро ми се струва по-нормален от повечето там. Не ми прилича на Милен - Милен ми идваше прикрит. На Боби не ми харесва как говори - някак провлачено и дразнещо.

# 61
Борис играе по метода на най-малкото съпротивление. Винаги гледа да е със силните на деня, и ако може да си спести мнението за нещо го спестява. Като цяло е играч, от който може да се очаква всичко.
За мен в Симеон има една агресия, която държи дълбоко заровена в себе си. Възможно е, ако е провокиран да я прояви под някаква форма, не го изключвам като възможност. Като отшелник не го харесвах, след като стана част от Жълтите ми е една идея по-лесен за гледане.

# 62
По въпроса защо съм гледала характера като те били отишли там на състезание и трябвало да гледаме спортни качества. Първо, ние не знаем кой за какво е отишъл. Може да е за известност,  може да е просто за пари, може да е - за да се доказват на някого. Второ това не е спортно състезание и трето, най-важно - Не ме интересува кой за какво е отишъл а аз за какво съм седнала да гледам. Ако някой е злобарче, ако ще 100 килограмови бетонни топки да носи и да решава пъзели като машинка, за мене е бита карта.

# 63
  • Sunshine state
И аз си избирам фаворитите по характер като за мен злобата и мишкуването са критерий номер 1 - тоест ако играчът е злобен, или пък е безхарактерен, няма да ми стане любимец, колкото и да е добър в игрите.

# 64
  • Испания
И аз си избирам фаворитите по характер като за мен злобата и мишкуването са критерий номер 1 - тоест ако играчът е злобен, или пък е безхарактерен, няма да ми стане любимец, колкото и да е добър в игрите.

И аз, но не само във форматите, а в живота и във форума също. Освен мишкуване би трябвало да има и плъхуване, защото има и плъхуващи.

# 65
И аз разсъждавам по същия начин.
Точно затова хора като Йоанна (сезон 2) и Елизабет няма как да са ми фаворити, пък ако ще да са силни играчи. Добавям и Паулина, но тя пък не е и силен играч.

# 66
Мен най-много ме отблъскват липсата на характер и проявите на агресия от участник в реалити шоу със състезателен елемент. (ИВ/Къртицата/Фермата/Сървайвър).

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 21:53 от Bengun

# 67
Паулина в една друга светлина и с нов албум, който излиза на 11.11.

# 68
албум? Не знаех, че е издавала?
Потърсих в youtube дали има песен тогава и ми излезе, че преди 4-и години е участвала в Гласът на Бг, всички са се обърнали, а тя е избрала Поли Генова.

И аз не харесвам хората да са злобни, то кой ли харесва, като предишната година най-непоносима ми беше Йоана.

# 69
И аз днес научих тези новости около нея. Победителка е в първия Murda Label Competition и за награда са записали дебютния й албум, дует с въпросния рапър Марсо.

# 70
Супер пее Полито Simple Smile жалко, че е толкова кофти човек..

# 71
И аз днес научих тези новости около нея. Победителка е в първия Murda Label Competition и за награда са записали дебютния й албум, дует с въпросния рапър Марсо.
Какво е Murda Label Competition? Но честито, има чудесен глас, предполагам, че използва Игри на Волята като вид трамплин, в което няма лошо. Някак се учудвам, че толкова красив човек с прекрасен глас е останал по в сянка.

# 72
Конкурс, организиран от Murda Boyz. По-нагоре писахте, че не ги знаете, но както споменах са доста известни сред тинейджърите и младите хора, така че това си е голяма стъпка за Паулина. Ето какво е спечелила:

Дано успее да се развие, защото наистина има хубав глас.

# 73
В сряда вечер Поли качи на стори в ИГ десетина минути от изявата си в Мементо във вторник. Доста приятно, но не си направих труда да го сваля и покажа тук - който е искал да го види го е видял в нейния ИГ.

# 74
Laughing Смятай колко конкурси е обикаляла Поли докато намери такъв, който да спечели, и то организиран от лейбъл с по-малко последователи и от нея Laughing

Общи условия

Активация на акаунт