💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 90 389
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря за темата Flowers Hibiscus

Още ме е яд за Елизабет, въпреки че не ми беше любимка. Защо не й дадоха нито веднъж да си ползва грошовете?
На Непосилната за нея битка доказа, че е свръхчовек. Жал ми стана, че трябваше да отпадне така. Дано догодина спрат предаването!
Това беше много нечестно. Кой знае как се е почувствала като разбра, че Мани си е купила предимство, а на нея нищо не й предложиха. Играта също беше непосилна за нея. Понесе два удара. Надявам се да победи Мартин.

# 46
  • София
Благодаря за темата!
Надявам се Мартин да победи лиглата Елизабет. Хич не искам да я гледам повече. Много злоба има в това момиче.

# 47
Не трябва да те е яд за Елизабет, тя ще бие Мартин и най- вероятно ще остане в играта.
Така мисля аз...

# 48
Какви са тия идеи за нови участници? За мен и тези са прекалено много. Предаването е преполовено и върви към финала си. Надявам се да не вкарват нови хора, а да се съсредоточат върху изкарването на Манка.

# 49
  • София
Е  ако под нов участник видим добре забравен стар-Марти ,ще сме съгласни,нали?

# 50
Аз ако съм на мястото на играчите вътре бих бил много предпазлив към номинирането на Мани, не би ми се искало да се изправя срещу нея в Битка за спасение от Елиминация.

# 51
# 52
Не трябва да те е яд за Елизабет, тя ще бие Мартин и най- вероятно ще остане в играта.
Така мисля аз...
Пу пу пу пепел ти на езика.
Симеон се окръгли на плажа на отшелника, а Мартин на светулка стана(само очите му блещукат).Дано не стане така, че ще еабсолютна гавра с човек  като него-тих , спокоен, не влизаш в конфликти , сърдечен и добронамерен.
То е ясно, че никой не спи на дивата река и пустия плаж, но извън това явно имат рестикции.
На никой от останалите не пролича толкова колкото на него-явно приема нещата буквално и изпълнява безпрекословно.
Пък и ятаци с наденици явно няма.

# 53
  • София
Аз ако съм на мястото на играчите вътре бих бил много предпазлив към номинирането на Мани, не би ми се искало да се изправя срещу нея в Битка за спасение от Елиминация.

Те бойците го разбраха това и пращат Мани с ясното съзнание,че ще острани силни съперници от другите племена Simple Smile

# 54
Те бойците го разбраха това и пращат Мани с ясното съзнание,че ще острани силни съперници от другите племена Simple Smile
Бойците загубиха Елия, Соня и Калоян заради Мани Joy
Но няма начин,не могат сама да я пратят на битка Simple Smile
Но Неделчо и Морунов са мнооого внимателни да не се окажат на битка с нея, на Стоян мисля, че вече не му пука особено.  Simple Smile

# 55
Четох няколко мнение че Борис бил мазен.Какво точно му е мазното и хлъзгавото,  че аз не съм го видял.

# 56
Четох няколко мнение че Борис бил мазен.Какво точно му е мазното и хлъзгавото,  че аз не съм го видял.

Не плюе.

# 57
Ще ти отговоря аз, нищо че използвах , слузест.
Няма да мога да цитирам точно по дата и час , но
- когато се налага да се изкаже конкретно мнение обикновено е хъката мъката(освен когато го дават соло)
-подминава ситуации, в които , ако се намеси
възможно,евентуално реакцията му ще му донесе минус(дори и на примамката за коалиция се измозули като..)
-определено демонстрира, че уж не участва в коалиции, но винаги се влачи по-течението на тази,която в момента е по-силна.
-не държи на това, което казва(2пъти поне се пънеше да е номиниран, че той нещо видите ли бил, виновен), нооо на трупчетата го измрънка и хайде..
-последно, на мен и в игрите нещо не ми е ок, на тези, на които се справя е ок, на другите дето го бият, Еми то това, онова-кръвта в ръцете ,главата краката и т.н(Ами то на всички е там)
Абе горе-долу Милен Цветков миналата година.. и ...ще ям само да издрапам

# 58
  • España
Четох няколко мнение че Борис бил мазен.Какво точно му е мазното и хлъзгавото,  че аз не съм го видял.
Ееееее….как …мазен ?! Той нали е вегетарианец…..😂 …шегичка !
Пък и хлъзгав….вероятно се бърка с дипломатичност и тактичност …примерно !Може и да греша, но на този етап , без да ми е любимец , за мен Боби е един от най-достойните за финал .

# 59
Много точно - Милен и Борис са едно към едно. Дано само не стане и Борис победител🤞🤞🤞. Вече ще ми стане прекалено след Добрин и Милен.

Общи условия

Активация на акаунт