💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 90 822
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 800
  • Варна
Ако не предложат на Мани имунитет другата седмица, то в такъв случай Красима, Кремена или Неделчо са аут. Аз не виждам как червените биха спечелили битка в този си състав. Всъщност виждам, с помощ свише. Simple Smile

# 1 801
  • Испания
След като изгледах как водещия притичва към платформата на Стоян и кубчетата му падат преди да я докосне си задавам само един въпрос:
Колко ли още пъти е отивал, за да ги бутне и е било изрязано?

Не е като да не сме видели колко са кадърни монтажистите им. Този момент просто е останал неизрязан или по-точно - зле изрязан.
Който иска, да им вярва.

Половината лице е на Елена

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 11:02 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 802
# 1 803
# 1 804
И аз не виждах Стоян сред финалистите, но не заслужаваше да отпадне точно от Мани и то на такава тъпа игра. А Манито продължава да наглее - възмущавала се от монтажа, моля ви се! Наистина се е взела насериозно...

# 1 805
  • Sofia
И защо трябваше да ни навират трудната съдба на Манка в лицето? За оправдание на паразита, в който се е превърнала, за съчувствие, или!? Пиявица, която тормози, издевателства и сменя гостоприемника, когато, и както й е изгодно!

# 1 806
  • Испания
Явно знаят кой ще предизвика всеобщата любов: Тъ, Елизабет. Очаквам сърцераздирателна история и на Паулина. Макар че вече се е пообрала, не квичи по време на битки. Предала е щафетата на Милена.

# 1 807
Аз лично не повярвах на изповедрта на Мани . Дори да е истина толкова много лъжи чух от този индивид, че грам не и вярвам. Което тя си го прави

𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬
кои са красавиците на снимката , с тези програмки за обработка на снимки , може да са Стоян и Симеон, мани кремена , дори не искам да гадая

# 1 808
  • Sofia
В понеделник предаването няма да е от 20ч.,а от 21ч.
Няма ли да има вече битка за територия?
Обединяват ли ги 🤔

# 1 809
  • Испания
Аз лично не повярвах на изповедрта на Мани . Дори да е истина толкова много лъжи чух от този индивид, че грам не и вярвам. Което тя си го прави

𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬
кои са красавиците на снимката , с тези програмки за обработка на снимки , може да са Стоян и Симеон, мани кремена , дори не искам да гадая

Тъ и, вероятно, нейна приятелка.

# 1 810
Ще има битка за територия. Понеже вече са две племена, а не три, предаването ще е по-късо.

# 1 811
  • Испания

Маратонът в Пловдив е утре.

# 1 812
  • London
Е, казала Мани там две изречения за интернат....чак пък изповеди. Можеше и по-зле да е като например половин час да реве на камера и да се обяснява. Тия моменти лично аз съм ги засичала с доста по-сериозен интензитет и продължителност във Фермата. Тук е рози....откъм драми в сравнение с техните драматургии и сополи.

# 1 813
  • Испания
Аграрният формат не ме вълнува.

Стоян Димитров: Печелил съм по-важни битки, когато съм играл за трибагреника и съм слушал националния химн

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 12:29 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 814
  • София
Възмутена съм от продукцията и нагласената режисура. Да се бяха постарали да го направят малко по-интелигентно. Никакво уважение към зрителя. "Игри на волята"- телевизионен сериал, а не телевизионно реалити състезание.

Общи условия

Активация на акаунт