💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 90 694
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 860
# 1 861
То ясно, че Мани побеждава в индивидуалните игри, защото са нагласени за нея, ама за това, което каза на арената, заслужава да я запратиш към морето: "Аз в отборните игри не се раздавам, нямам стимул, за индивидуалните се стягам". Е това е супер неуважение към племето.

# 1 862
  • Испания
И наглост, чието име е Тъ. Как не прочетох един положителен коментар за нея!

Естествено, в ИГ ѝ са само такива. Предполагам, че каталясва да трие отрицателните.

# 1 863
То ясно, че Мани побеждава в индивидуалните игри, защото са нагласени за нея, ама за това, което каза на арената, заслужава да я запратиш към морето: "Аз в отборните игри не се раздавам, нямам стимул, за индивидуалните се стягам". Е това е супер неуважение към племето.
На принципа на паразитите.

# 1 864
Че са слаби монтажистите няма спор. Но Димо не е събарял кубчетата на Стоян. Просто посегна ( но не съм сигурен, че го докосна ) да хване Дракона, който беше в най-десния край на поставката, да не падне в пясъка и да не се стигне до контузия. И то след момента на падане на кубчетата на Стоян.
НО при всички положения нямаше работа там.

# 1 865
  • Испания

И следващият сигурно е още неизлязъл /по телевизията/ от формата.

# 1 866
Остава още един мъж от ИВ3 само да обявят кой ще е Simple Smile
Не мога да кажа, че съм много доволен. Но е по-добър анонс от последните два на Гери-Никол и Жанет.

# 1 867
Каква е идеята на това Maximal Revenge? Къде го дават, колко трае, кой какво печели?

# 1 868
  • Испания
Каква е идеята на това Maximal Revenge? Къде го дават, колко трае, кой какво печели?

Инфо

Може да се гледа в ЮТуб. https://www.youtube.com/channel/UCmU2qDjCl-kP4baj9UnQpow

Не съм очарована. Този, който го прави, и коментира. Самочувствие - до небесата. Изключително неприятен тембър. Неграмотен е на всичко отгоре. Грамотността за мен е от изключително значение.

Искали да мотивират младите да спортуват. Ако с това предаване смятат да го правят, горко на спорта!

# 1 869
И сега какво стана?!😱 Сред многото таланти Мани , като един Поаро, владее дедуктивните методи до съвършенство . Та тя или Тъ 😆, беше стигнала до заключение , че Стоян има РОДНИНА някъде из племената . Изтървахме интригата, забравихме я…МанитУ единствена знае, та ще стои до финал- да ни я разкрие🙃

# 1 870
Поне Гуспата прави нещо. Само адмирации за усилията му.
Отделно е интересно да гледа любимците си човек в игра, която е честна и безкористна.

На мени пъак мноугу ми аресфа състизаниету, ништу чи ни съ прай с мноу кинчи.

# 1 871
  • Испания
Миглата дали ще участва и там 😁

Не, има само едно мъжко място.

Скрит текст:

Ако ви се гледат истерии

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 19:47 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 872
Не й влияят коментарите, но като гледам бая се е засегнала. Laughing Издържах две минути да й слушам истериите, не мога повече. Крайно неприятна личност.

# 1 873
Мерси, Smileys, ще изгледам сеира на Тъ-то, след като си сипя едно. Тъкмо ще се похиля, че иначе не се трае тва.
Апропо, днес Алекс пусна поредния лайф и на коментар за Манито каза, че имали обща вайбър група на всички участници от сезона - всички, без Мани, само тя не е включена. Можем да си правим изводите.

# 1 874
Когато деляха жълтите, Ралица спомена, че реката не отпада и във всеки момент ще ги очаква или нещо от сорта. Може следващата териотриална да ги прати и там, че да се озлобят съвсем към Мани, знам ли и аз.

Общи условия

Активация на акаунт