💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 110
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 285
  • Испания
Айде моето пряко включване приключи.
Ще ви чета, ама ми е ясно на къде духа вятъра...

Към джоба на Тупарев.

# 286
Продуцентите така са си постлали, че не мога да повярвам, че и на двамата лабиринтите са еднакви или пък купичките еднакво тежки. Ако на Елизабет са по-тежки много ясно, че няма да падат. Не мога да гледам това извращение.

# 287
Не може да бъде! Тоя бриз е на магнити...

# 288
Ами браво на Елизабет. Спечели си заслужено, момичето.

# 289
Уау Елизабет победи. Кой да предположи...Сега малкото злобарче бърже-бърже ще го върнат в племето.

# 290
Хора, играта е еднаква и за двамата.
Такава е. Точка.
Всичко зависи как си редят кулите при този вятър.
Мартин определено не ги реди толкова добре и затова загуби !

Браво на Елизабет, заслужена победа с явно превъзходство.

# 291
Боже, да го гушнала да му мине!! по много начини може да се манипулира и тази игра. С криви или различно тежки кулички. Нима  като падат от стената не ги деформират? А коментарите на Ралица са умопомрачителни. Много ме е яд. Българския войник два пъти отпада от жени! Ха ха ха ….

# 292
  • София
Браво на Мани и Елизабет, че наредиха чашките. Purple Heart Очаквам ги на финал.

# 293
О, не Мартин Cry 
Непоносима Елизабет. В момента ми е по-анти и от Мани.

# 294
  • София
Елизабет със сигурност я подпряха от продукцията. Не случайно се гологъзи цял сезон.

# 295
  • Испания
Ах, каква изненада!

Мартин можеше да си тръгне достойно преди месец.

Да видим какъв цирк са измислили за по-натам.

# 296
Ох много дразни лиглата Simple Smile не знам Красима защо толкова я мразят, ама ми се струва 5 пъти по-приятна от Елизабет.

# 297
  • Germany
Аз ако съм на Елизабет на мястото, сама ритуално ще си съборя куличката. Голяма глупост е този отшелник, а Мартин пък даже още искал да стои 😆

# 298
  • София
Понеже ме е яд, ще кажа, че много неща могат да повлияят, не само вятърът. Един по-нестабилен лабиринт -> повече клатене, повече падане. Примерно.

# 299
Играта може да бъде нагласена. Дали е била или не, не се знае, но има много начини - по-стабилна конструкция, кутийките да са с магнитче, размер - на Мартин едната куличка мина на магия.
И първия път му бяха идеално наредени куличките, пък паднаха. Нейните бяха накриво а не паднаха. Ми, не им вярвам на тази продуцкия, прекалено "както трябва" се случват нещата.

Общи условия

Активация на акаунт