💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 056
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 360
Много скучна игра и трагични жълти.
Отказвам да повярвам, че толкова си могат.

# 361
Имам чувството, че Жълтите нарочно се излагат. Днес са много некадърни...

# 362
Колко пъти ще скочи Андрей? Много ми пада надолу.

Андрей няма причина да иска племето му да победи,а напротив,умно действа - На него му трябва ново племе и също така да разбие тройката групичка.Всеки е отишъл там,за да стигне възможно най-далече и ако се случи,да спечели 100 бона и Андрей си работи по тази линия.
Аз лично не виждам да саботира,но според мен не играе с хъс.

# 363
  • Испания
Рабухчиев тежи 100 кг, а се оплаква, че гредите му тежат.

# 364
  • София
Аз имам питане. Ако Приключенците спечелят територията, Поли ще води ли Моли и Доли там? Simple Smile

Ще води, къде ще ходи.

# 365
Не показаха Мани как прокара второто топче

# 366
И според мен не саботира Андрей, просто играе на 50%.
За него лично е по-добре да има рестарт на играта си в друго племе.

# 367
Андрей няма причина да иска племето му да победи,а напротив,умно действа - На него му трябва ново племе и също така да разбие тройката групичка.Всеки е отишъл там,за да стигне възможно най-далече и ако се случи,да спечели 100 бона и Андрей си работи по тази линия.
Аз лично не виждам да саботира,но според мен не играе с хъс.
Зависи. В новото племе, в което ще попадне, никой не му дава гаранция, че няма да е на пангара като новодошъл. Общо взето май няма кой знае колко полезни ходове той специално. Валентин е в същата позиция.

# 368
Определено не е толкова некадърен Андрей. Както и всички останали. Направо си е саботаж. Той и Вальо каза, че може да саботира, но него ще го изкарат какъв ли не заради това. За Вальо е умен ход, но ако шампионите си останат цели, Андрей няма да е застрашен.

# 369
# 370
Андрей много добре знае, че и в другите племена има раздори и е далеч по-добре да е новакът и да си избере групичка, отколкото да трябва той да обединява около себе си.

# 371
Според мен да не играе сериозно е решение на Андрей толкова колкото беше решение на Тодор да застане на поста, който прецака и разпадна Ловците.

# 372
  • София
Темпото в темата днес рязко се забави след загубата на Мартин. А се предполага, че гледаме битка за разпадане на племената.

# 373
То па една битка. Жълтите направо да си бяха седнали да си почиват.

# 374
  • Испания
Има една песен: "Всичко се връщаааааааа..."

Общи условия

Активация на акаунт