💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 92 967
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 660
Стратимир ще я направи на клечки за зъби тази стена.

В началото на играта бях за Морунов, но като го слушам как псува и ми напомня на Александър кукуто от ИВ2. Не съм с нежни ушички, няма да ми направи впечатление някоя и друга ма*на, но той прекалява. Гаден ми е малко, тихи и откачащи ме плашат.

# 661
Да, миналата година Александър го изядоха с парцалите за псуването...

Тази битка беше по-скоро въпрос на късмет.

# 662
Браво на Морунов! Убедителна победа. Хубава игра и на Стратимир.

# 663
Браво на Морунов, заслужена победа. Но отчитам, че имаше и голяма доза шанс в играта.

# 664
  • Испания
Браво на Морунов и честито!

Статимир е голям умник: "Спъни се, спъни се!".

# 665
Браво на Морунов! Убедителна победа. Хубава игра и на Стратимир.
Да, но за 2-о място дори браво не казвали. Но  Елизабет отнесе доста хвалебствия доколкото помня.

# 666
Браво на Морунов. Ако вземе и лично предимство ще е идеално....ама

# 667
Леле Морунов изглежда много зле в лице, като наркоман малко.

# 668
  • Испания
Обаче болшинството от бойците иска храна, а не предимство. Но не им предлагат храна.

# 669
Играта вече е почти индивидуална, защо да не си вземе грошовете? Макар че няма никакво значение колко гроша има, може за 50 да ти предложат имунитет или предимство, но може и да си като Мартин със 700 гроша и да миеш някакво умряло пиле в морето, и никога ама никога да не ти предложат нищо ей така от кумува срама!

# 670
Лоша игра според мен, това с брадвите си е чист хазарт. Единственият смисъл да сложат това упражнение е да нажежават страстите - феновете на този с по-малко късмет да негодуват. Според мен в една честна надпревара не бива да има роля шансът, но кой тук говори за честност?

# 671
Играта вече е почти индивидуална, защо да не си вземе грошовете?
Защото се чувства гузен от миналия път. Мани направо го е ударила право е емоциите, както се казва. Смятай. Един негузен човек, няма така да се обяснява какъв отборен играч е.

# 672
# 673
Е, хайде сега. Когато Стратимир победи на "фунийки", също си беше късмет.

# 674
  • Варна
Племето иска хляб и наденица, Морунов иска да защитава мъжката си чест, накрая...ни наденица, ни чест!

Общи условия

Активация на акаунт