💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 92 870
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 765
  • Испания

Вчера от час и 10 минути предаване, 17 минути е битката на капитаните, и то с няколко прекъсвания, в които участниците коментират. По-скоро е социално шоу със спортни елементи. Дори и на терена, когато са битки между племената, междуличностните взаимоотношения имат сериозно влияние. Дали ще отидеш на елиминационна, зависи повече от това доколко те харесват съотборниците, отколкото от това какъв спортист си. Дали ще си тръгнеш, до голяма степен също зависи от това доколко си устойчив психически и можеш да търпиш лишения, конфликти, напрежение.

Абсолютно!

Борис

# 766
  • София
На Елена Боянова ѝ бяха поставени няколко медицински диагнози на база на смеха ѝ, но е добре да знаем, че говореното, смехът и характерът на Елизабет нямат значение. Значение нямаше и финалният сегмент от епизода вчера, но въпреки това го чухме.

# 767
Е, верно ли Андрей продължава да плюе зад гърба на Симеон и да го вини за отпадането на Мишленцето? Че как гледа Кремена, която дръзна да я победи? Тцъ, тцъ...
Двамата с Бети сливи ли имаха в устата, че на масата мълчаха. Елизабет какво я бъркаше още там да каже, че не би номинирала Боби, защото няма повод да го номинира, харесва го, заедно са от началото...причини да искаш, но реши да го играе отмъстител.
Сливите с Андрй ги вадят от устите си само на синхроните явно. А той си е влязъл определено със стратегията "по-нисък от тревата". Дюшеш му дойде заяждането на Красима, че иначе не знам как щеше да запълва задължителните интервюта, сега предполагам до края на участието си ще ни занимава със заканите си към Симеон.

Разделението го знаехме, все пак трети сезон гледаме.
Не знам за кой отбор да викам. Неделчо още делят картофи и домати, чакам и филиите да разпределят. Rolling Eyes
С козите вече е стресиращо, защо тормозят животните, не разбирам. Посмяхме се, поизгравиха я Поли, могат да приключат  с цирка, но и там като с Отшелника - чудят се как да отиграят ситуацията.

# 768
Никакво спортно предаване не е това. И в такъв тип шоу няма как да не гледаме характерите. Ако беше целта само да гледаме игри, нямаше да дават постоянно коментари, драми и интриги.
Трябва ли постоянно да се извиняваме, че не харесваме Елизабет? Ама били сме завиждали, ама не трябвало да гледаме характера й, а само играта...Аз за себе си мога да кажа - щом не се кефя на даден участник значи си имам причина. И не е нужно да се оправдавам.

# 769
Аз май не гледах много внимателно тогава, ама ще е тъпо Елизабет да не си е казала на масата, че няма да номинира Борис. Симеон може да се е предлагал 5 пъти, но в крайна сметка се разбраха Борис да е номиниран. Тя самата изненадващо номинира Симеон на съвета, а после се сърди, че той е направил същото, уж все иска да се доказва и смята, че я подценяват, а се оплаква, че я пращат на битки... И с това непрекъснато заканване към дугите.. "аз съм мъничка и сладичка мяу мяу, ама сега ще видите вие, ще ви покажа аз мухахахаха" Unamused

# 770
  • София
Никакво спортно предаване не е това. И в такъв тип шоу няма как да не гледаме характерите. Ако беше целта само да гледаме игри, нямаше да дават постоянно коментари, драми и интриги.
Трябва ли постоянно да се извиняваме, че не харесваме Елизабет? Ама били сме завиждали, ама не трябвало да гледаме характера й, а само играта...Аз за себе си мога да кажа - щом не се кефя на даден участник значи си имам причина. И не е нужно да се оправдавам.
На мен повече ми допада идеята, че сме влюбени в Андрей. Cupid

# 771
Спортно е до толкова, до колкото отпадането на участниците се определя от вид спортно състезание, а не от СМСи например. Те затова и тази подигравка с тях я направиха само един път. Естествено, че това е ТВ шоу, а не олимпиада, никой не твърди подобно нещо.

# 772
"Разбраха се" често означава едната групичка в племето така реши, и им е все тая останалите какво мислят. А още по-често един единствен от "много вожд, малко индианец" така е убеден, че е най-правилно и го налага на останалите, които или му се водят по акъла, защото са свикнали да се водят по нечии акъл, или се съгласяват, защото знаят че няма смисъл да спорят с него. Това го има(ше) и в трите племена и при номиинации, и при разпределяне на постове.

# 773
  • Където морето целува небето...
Това е ШОО, но някои мънички и сладички състезатели вече 5 месеца не могат да излязат от него. Тук вече не е до спорт, а до чиста и неприкрита злоба.

# 774
  • London
На Елена Боянова ѝ бяха поставени няколко медицински диагнози на база на смеха ѝ, но е добре да знаем, че говореното, смехът и характерът на Елизабет нямат значение. Значение нямаше и финалният сегмент от епизода вчера, но въпреки това го чухме.
Само дето Елена Боянова аз поне не я видях да играе, да се раздаде състезателно....ти видя ли я?

# 775
Значи може да гледаме характерите на тези, които според нас не се раздават достатъчно, но ако някой играе с желание и хъс, тогава характерът е без значение? Логиката е топ!
Аз пък видях Елена да играе. Не беше супер играч, но не се скатаваше. Правеше каквото можеше според възможностите си. Смехът й не ми е бил по-дразнещ от този на Елизабет.

# 776
  • Варна
В интерес на истината се надявах след първите 2 сезона да направят един качествен 3-ти сезон, но то вместо да се подобрят нещата отидоха на по- зле. Simple Smile

Липсата на ясни правила, конкретика, нагласените битки, явното подпиране на участници, елеминационни битка без всякаква мотивация при някои играчи ( Елия, Габриела, Елена) всичко това не спомага за доброто име на предаването и задържане на зрителския интерес.

След петъчната битка дето едни редяха клечки за зъби, а други влачеха като багери се опитвам да съм дзен. Стремя се да гледам без излишни емоции и да не се впечатлявам особено. Опитвам се да гледам формата като сериал с неочакван край, сценаристите определят кой ще пада и кой ще печели, пък справедливостта..., мисля Тупарев, Тушев и Фродо съвсем са забравили, че има и такива нещо. Simple Smile

# 777
  • Испания
Никой не е обещавал честност и справедливост - това повтаряха в ББ, това важи и тук. Още по-малко в продукция на Тупарев, Тушев и Тъпанарев.

# 778
В интерес на истината се надявах след първите 2 сезона да направят един качествен 3-ти сезон, но то вместо да се подобрят нещата отидоха на по- зле. Simple Smile
Аз също имах очаквания за по-качествен краен резултат през този сезон в сравнение с предходните два.
Надградили са видимо в частта с дизайна и поставяне на игрите - през този сезон са най-добре направени битките.
Каста също мисля, че е по-добър през този сезон. Средното ниво на физическа подготовка на играчите е по-високо в сравнение с първите два сезона. Само две недоразумения има за мен в кастинга - Мани и Братоев. За съжаление Мани още е в играта.

Всичко останало е голяма крачка назад. Режисура в ИВ винаги е имало, но този сезон е толкова нескопосана и видима, че чак започвам да мисля, че е търсен и гонен ефект.

# 779
  • София
Аз до този момент бях за сините,но прекалено змийско стана там.Ще продължа да ги подкрепям заради Валентин до момента на връщането на Елизабет.
Ако тя отиде при бойците,вече ще имам три фаворита там и се пребоядисвам.Без друго винаги съм подкрепяла само червени Simple Smile
Кофти беше ,че какъвто и първи избор да бяха направили сините,Симеон пак им идваше в племето.

Общи условия

Активация на акаунт