💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 92 977
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 315
Мартин е добро и скромно момче.Леко глуповат.Идеален за олигофренската им продукция.Очевадно неговата конструкция се клатеше повече,а падналите на Елизабет,ма тя сама си ги бутна без да иска.
И сега да и гледам противната мутра още…
Леле жалка нация сме.

# 316
Искам Мани да спечели!Точка!
Всъщност вече и аз. Онзи ден майка ми ми вика (а тя гледа с едно око и прави 100 други неща) ''Накрая Мани ще спечели според мен'' Grinning щом и тя е забелязала! А тя не разсъждава за конспирации, нагласени игри и т.н. Grinning

# 317
Аз наистина плаках като малко бебе за Мартин, толкова добродушен човек, умен, войник думи няма да го опиша. Край аз приключих с Игри На Волята! RageRageRage

# 318
Аз се радвам, че Мартин попадна на острова, понеже така получи възможност да се изяви, да покаже що за човек е и смятам, че спечели доста симпатизанти. Докато беше в племето си покрай дрязгите и Мани остана напълно незабележим.

Оф, ако може Елизабет само да участва в битките, но без да говори.

# 319
Според мен ще измислят някаква врътка да спестят на Елизабет стоенето на острова.

# 320
Много противно човече. Толкова много злоба. Само да играе, но без да говори. Поне вече се надъхва срещу Симеон, а не срещу Красима.

# 321
И моето мнение е, че Мартин спечели много привърженици от момента, в който стана отшелник. Достойно представяне от него, добър човек.

# 322
  • Испания
Голям монолог, голямо чудо!

Затова я победи Кремена, защото трябваше тя да победи Мартин и да остане на острова. А после, като я върнат при племената, ѝ дават трети шанс. Но така е! Доносниците се награждават.

# 323
Доносници ?!? Някаква вътрешна информация ли имаш или спекулираш на база подмятания от "Победителят" ?
Не очаквам обективност, но това идва малко в повече.

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 21:35 от Bengun

# 324
Според мен ще измислят някаква врътка да спестят на Елизабет стоенето на острова.
Да си го откупи с грошовете на Мартин. 🙄

# 325
  • Испания
Да си го откупи с грошовете на Мартин. 🙄

При всички случаи едва ли ще се бие с отпаднал на елиминация. Това приключи.

# 326
  • Варна
Хайде Елизабетчето отиде на островчето и ще лови мидичките и рачетата, докато и дадат шансче със жълтичките да си купи 20 гласчета и да си отмъсти на Симеончо.

# 327
По традиция жълтия влак е трагичен.
Първо Славяните бяха трагедия, след това и Жътварите.
Жълтите не са изключение през този сезон.

# 328
Миналата година май червените спечелиха тази игра.

# 329
Мъничката и сладичка Елизабет ще бъде върната съвсем скоро при останалите. Гаранция.
Толкова предвидимо е всичко днес, че не ми е интересно. Ще бъда шокирана, ако не разпаднат Жълтите.

Общи условия

Активация на акаунт