💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 92 890
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 435
  • Испания
Бойците казаха, че искат Андрей и Красима.

# 436
Така и не разбрах защо им е тази Красима?
Борис и Андрей са по-добрата алтернатива.
Пък и те как си уважават жените....

# 437
Мани беше много изнервяща като някаква циганка на женския пазар крещеше и се репчеше. Няма такава проклетия.
Ще се разпаднат според мен жълтите

# 438
  • Испания

Въпреки настроенията тук към Красима, тя е много добър играч. Щом я искат, има защо.

Валентин

# 439

Въпреки настроенията тук към Красима, тя е много добър играч. Щом я искат, има защо.
Аз не чета обстойно и не зная какви са настроенията, но тя е контузена, дебела и слаба на пъзелите. Когато я дават в кадър, постоянно е с паницата и нагъва. Да, добра е в това, но не видях в друго да я бива. Първата и номинация ще е чао. Да се сравнява с един Борис например е немислимо.

# 440
Красима е контузен играч на първо място. След това добър или слаб.
Иска ми се на мен Мани и Симеон в едно племе, мисля си, че тя може да го изкара от зоната му на комфорт сравнително бързо.

# 441
  • Испания
Скрит текст:

Аз не чета обстойно и не зная какви са настроенията, но тя е контузена, дебела и слаба на пъзелите. Когато я дават в кадър, постоянно е с паницата и нагъва. Да, добра е в това, но не видях в друго да я бива. Първата и номинация ще е чао. Да се сравнява с един Борис например е немислимо.

Добре.

# 442
Скрит текст:

Добре.
😂 Не си адвокатка май.

# 443
  • Испания
Може и да съм, но ако търсиш спор, не си попаднала на човека.

Не преживявам нито игрите, нито плажния ББ, както го нарече Красима в едно интервю.

# 444

Не преживявам нито игрите, нито плажния ББ, както го нарече Красима в едно интервю.
Не търся спор, изразих мнение. Слаб или силен играч, не е претендент за победата.

# 445
  • Испания
Никъде и никога не съм твърдяла, че е претендент за победата. Написах, че бойците искат нея и Андрей. И така.

# 446

Не търся спор, изразих мнение. Слаб или силен играч, не е претендент за победата.
На Неделчо и Морунов не им трябва друг претендент за победата. Трябва им човек, който да им върши работа. Защото ако си напълниш племето с фаворити, в един момент ще се окаже, че ти си аутсайдерът. Със сигурност Неделчо е обмислил това, Морунов също е по-лукав, отколкото им се струва.

# 447
Направо не ми се пише!  Освен вятърът и стойката на Мартин беше много по-нестабилна и за чий...трябваше  да са обърнати към морето?
Е, можем да видим и жена победител, но от останалите освен Милена  друга не става.
Не знам какво ще стане утре-може и Мани свое племе да прави!??
Красима и Мани няма да са в един отбор-там ще станат много ... Коне.
Да и Милена куцаше, но странно при нея нямаше три серии драми-ама сигурно не се е спънала от мотика или пльоснала от пре....не.

Нещо взе да ми става байгън и вместо "апетитът да идва с яденето" всеки следващ епизод ме демотивира.Не вярвах, че ще го кажа, но миналата година имах доста по-голям ентусиазъм.

# 448
  • Sofia
В първия половин час от първи епизод на сезона вече я беше заплашил с бой. Mask
А, баш! Изглежда ли ти, като да не си отиват двамцата (Стоян и Мани)?! Joy

Беше се изцепил нещо от сорта на: "Бате, че ѝ вкарам един прав десен на тая...".

# 449
  • London
Зрителя е като фурнаджийска лопата .....как я изтормозили с кануто, как се изтощила, как загубила ....сега пък защо чашки редила, как продукция тоя път пък я подпряла. Простете ама нелепо да ги чета тия неща....Joy Контрадикцията ми бърка в очите.... Утре пък не се знае накъде ще се завърти пишещия.Joy

Не изгледах целия епизод.....бях на друга вълна. Ще ги видим утре.Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт