💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 92 873
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 465
Не разбирам защо е тая омраза срещу Елизабет. Момичето участва в състезание. Ходи на достатъчно игри и мисля, че се доказа. Как говорила, как ходила, как дишала,как гледала... То бива бива...
Даже пък и Манка била по добра от нея🤣🤣🤣.

То тук реки от жлъч и омраза и същите тези хора я мразят, защото Елизабет била злобна и мразела Красима. 😂🤣😂🤣😂🤣😂

# 466
  • Sunshine state
И аз вече съвсем не саркастично, харесвам Мани повече от лиглата Елизабет. Неприятна ми е до няма и къде. А това набиване на канове защо не припадаме по нея от някои потребители, минава всякакви граници. Ще си пишем и харесваме, когото си искаме, няма нужда от четене на псевдо морал. Малкото бастунче.. Ще 🤢

# 467
В петък ми стана тъжно за Елизабет, но днес набързо си припомних защо не я харесвам. Close Страшна лигла. И аз предпочитам Мани пред нея.

# 468
  • Sunshine state
И как само пърхаше покрай Мартин като видя малко внимание, ауу..🤮 Явно единственият шанс някой да й обърне внимание е, ако е на самотен остров. Колко жалко. Иначе гледа като наакана.

# 469
  • София
И аз вече съвсем не саркастично, харесвам Мани повече от лиглата Елизабет. Неприятна ми е до няма и къде. А това набиване на канове защо не припадаме по нея от някои потребители, минава всякакви граници.
Струва ми се, че така и няма да разберем кои са тези "същите хора", аз толкова да не харесвам Елизабет, а да не мога да се идентифицирам с тези "същи хора", за които говорят. Smile Аз не я харесвам още преди да разбера, че между нея и Красима има конфликт, защото този конфликт се зароди в главата на Елизабет и ние разбрахме много по-късно за него. Може да се каже, че още от визитката не я харесвам.

# 470
Кремена застана в лагера на мъжете, защото на последната елиминационна битка й просветна, че продукцията побутва Мани.
А за Елизабет и аз се учудвам на хейта тук. Момичета се раздава на макс в битките и добро попълнение в игрите.

# 471
  • София
Че кой е ревал да гледа подобни "малки бастунчета" в някое предаване?
Явно "всички"... Иситната е, че 99% от пишещите се оплакваме от продукацията като цяло, но не съм забелязала някой да агитира за това играчите да рискуват здравето си за сметка на игрите, да не говорим да "припадат"... Тук се говори обикновено за "минаване на трасето с лекота" и много често се коментира, че рискът в игрите е непремерен. Най-много коментари от сорта на "тази игра е неприятна за гледане" имаше именно за битката между Елизабет и Кремена. Но пък най-лесно е да се каже "всички". Smile

# 472
  • Sunshine state
Явно и масовото неодобрение на Елизабет е някакъв необясним феномен, ама какво ли разбирам аз. Явно "всички" сме прости.

# 473
И според мен Жълтите се разпадат. Първи ще избират Приключенците, ще дръпнат Борис, като най-силен. Следват Бойците, те на ранената Красима, няма да се "хвърлят", Симеон едва ли, но Андрей е ловък и бърз, ще го вземат. Приключенците, отвръщат със Симеон и Красима остава за Бойците.

# 474
Аз не обичам крайния хейт, можем да си кажем и обосновем мнението без обидни квалификации.
Мисля, че хората, които хейтят твърде много имат проблем със себе си.
Елизабет е симпатяга и аз я харесвам в игрите.

# 475
"Сила и чест" за Мартин от Елизабет и приятели.
Кечи и Българ в ИВ - коментар на Морунов

Вайс за влакчето Simple Smile

Ваня за влакчето и играта като цяло:)

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 07:47 от Bengun

# 476
Защо всички залагате на избора на силните при разделяне? Аз бих избирала по- слаби. А Елизабет харесвам като развалена риба.

# 477
И според мен Жълтите се разпадат. Първи ще избират Приключенците, ще дръпнат Борис, като най-силен. Следват Бойците, те на ранената Красима, няма да се "хвърлят", Симеон едва ли, но Андрей е ловък и бърз, ще го вземат. Приключенците, отвръщат със Симеон и Красима остава за Бойците.
И за мен това е най-вероятното разпределение днес.
И се надявам една от жените на Бойците ( дано е Мани ) да отпадне тази седмица, за да може Елизабет също да се присъедини към Бойците през следващата седмица.

# 478
  • София
Не че е важно, но не мога да се сдържа - няма "остров", хора, винаги говорят за "плажа на отшелника". Blush Ако пък на някой повече му харесва да е остров, ок, все тая.

Елизабет ме дразни с поведението си, но като състезател е доста добра, така че не мога да я плюя охотно.

# 479
Малкото злобарче скача срещу Красима, сега и срещу Симеон, а те не й се впечатляват толкова. Ама тя и Елизабет поне да имаше сериозна причина, заради която така да ги плюе. Детски истории.

Няма нужда от причина. Нали е голям спортист - та плюе така - за спорта.
За "враговете" едно на ръка, ами погледнете как говори за на най-големия си приятел мишока зад гърба му и как се хили като пача.
Ако ще 5 олимпийски медала да донесе - калпав човек.

Не си спомням Борис да е говорил лошо за някого,  нито Мартин, нито Рабухчиев, нито Виктория. 

И аман от това "Ще дам всичко от себе си". Като си много силен побеждаваш и с половината си сили, не със всички.

Общи условия

Активация на акаунт