💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 92 998
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Спойлър:
Скрит текст:
Жълтите се разпадат, приключенците избират Борис и Симеон, бойците избират Андрей и Бамби. Елизабет ще се присъедини към червените, но може да не е точно в днешния епизод.
Скрит текст:
Голям карък е това племе.

# 541
Интересно, ако разцепят шампионите, капитаните ли ще решават кого да вземат. Защото Манито за това направи фасон в снощния епизод, че не питат нея.

# 542
  • Козлодуй
И на мен ми идва малко повече драматизма във форума. Спомнете си вие как сте се държали на 21 години и не съдете толкова строго Simple Smile
Според мен на Мартин лабирината беше малко различен от този на Елизабет, но премам, че е загубил. Не ми се иска да ги обединяват но само това е изхода да спрат тези коалиции - хич не харесвам коалиции Simple Smile Играта за територия ми хареса - сила съчетана със спокойствие Simple Smile Мани пак взе да се сърди на всички вместо да се сърди на себе си, че не удържа играта - нали в началото искаше ключови постове - ето и' ключови постове и какво пропиля предимството което си спечелиха Simple Smile

# 543
  • Испания

Честит имен ден на Морунов!

# 544
Коментар от Фейсбук:
"Ясно е .Няма представяне няма точки,няма битки.Който се трепал да играе ,да не е играл.Утре Ралица предлага на Манка за 25 от грошовете и по нейна воля да разпредели всички играчи в 2 племена. На племето в което влезе става почетен капитан докато остане само тя.Срещу 15 от останалите й грошове й дават предимство във всяка игра ,а за 10- те  при всяка номинация без значение кое е племето ,тя да посочва 1 номиниран."
😆😆😆

# 545
Сигурни ли сме, че се разпадат жълтите, защото снощи в края или в промото Ралица говореше нещо за битки и най-много победи, може на този принцип.
Съжалявам за Мартин, бях за него. 
Снощи случайно мернах лайф на Тодор от предния сезон/не особенно терзвен Simple Smile/ каза човека: този сезон е по нагласен и от предния Wink

# 546
  • София
Жалко за Мартин. 🙁
Опасенията, които споделих тук миналата седмица покрай издайническото стори и най-вече ''загадъчните'' думи на Елизабет се оказаха верни. Мартин бе брутално употребен от продукцията този сезон. Погълнат, сдъвкан и изплют! Класически пример как Тупарев постъпва с истински добрите, скромни, наивни и възпитани хора. Първо бе ракета носител за Поли, а сега касичка за Елизабет. Играта само на пръв прочит бе равностойна. Класическа игра в която да манипулираш на воля, било с по-лека конструкция за единия (тази на Мартин се клатушкаше от вятъра все едно бе от хартия) или по-тежки кулички за другия. Нямам доказателства, но аз на продукцията не вярвам и винаги ще се съмнявам в тях след всичко сервирано през годините и особено през този сезон. Т.е. когато в една игра има доза шанс и странични фактори, които да наклонят везните в едната или другата посока няма как да съм сигурен, че е била честна. Не и с Тупарев, Тушев и Фродо начело.

За мен изненади тази вечер няма как да има. Жълтите са 4 човека, загубиха и то категорично и решителната битка за територия. Ако не ги разпуснат ще е скандално. Според мен нарочно приключиха епизода с тази ''загадка'' която не е такава и тази вечер Ралица просто ще каже как племето с най-много победи (само племенните битки) е един вид последно и как това да служи за урок и бла бла бла
Моите прогнози за разпределението на жълтите в останалите две племена:
1) Приключенците дърпат Борис
2) Бойците дърпат Андрей
3) Приключенците дърпат Симеон
4) Бойците дърпат Красима

Така двамата ми първоначални фаворити в играта (най-ранните ми прогнози и впечатления) ще се окажат в едно племе (Морунов и Андрей), но въпреки това аз ще продължа да си подкрепям Приключенците, които си ги заплюх още в началото, главно заради Туджаров, но дори и в тази конфигурация ми допадат повече като обикновени, разностранни хора без да изпъкват предварително. А и няма как да съм за племе, в което е карикатурата Мани. За жалост ако наистина Симеон и Борис акостират при сините, то в това племе ще имам много индивидуални минуси, докато повечето плюсове ще са в червеното племе. Но това са странностите на играта.
В сезон 1 бях за червените, в сезон 2 пак за тях, този сезон си избрах сините за разнообразие, а аз съм си верен докрай. А когато останат едно финално племе, тогава вече спокойно ще стискам палци за личните ми фаворити.

От високопарните думи на Димо и Ралица бях останал с впечатлението, че отшелника ще се появи чак на финала, т.е. в третата фаза, обединеното финално племе. А и така щеше да има много повече смисъл от цялостната сюжетна нишка с този отшелник.
Уви, отново промяна в движение, нагласяне на нещата парче по парче от днес за утре и така отново се създава впечатлението за съшит с бели конци сценарий, а не за истинска и смислена визия как да изглежда сезона като готов продукт. Жалко, но за тях.

# 547
Неочакваното тази вечер би било Бойците да избират първи (не знам как обаче статистиката е в тяхна полза) или Жълтите сами да определят в кое племе да отидат (защото имат най-много племенни победи). Може и някак Бойците да се отърват от Мани.

# 548
То, каквото е снимано вече, ще го видим скоро, ама ако тази вечер ще "разпадат" жълтите, то защо споменаха, че ще ги чака реката?
Не, че има някаква последователност цялата "мелодрама", ама ...

п.п. И аз не разбирам каква е драмата, че някой не харесва един участник, а друг се прехласва по него. Ми хич не ми пука кой на кого е фаворит. Всички са ми "мажоретки".

# 549
Скрит текст:
Бойците казаха, че искат Андрей и Красима.
Така и не разбрах защо им е тази Красима?
Борис и Андрей са по-добрата алтернатива.
Пък и те как си уважават жените....

Въпреки настроенията тук към Красима, тя е много добър играч. Щом я искат, има защо.
Аз не чета обстойно и не зная какви са настроенията, но тя е контузена, дебела и слаба на пъзелите. Когато я дават в кадър, постоянно е с паницата и нагъва. Да, добра е в това, но не видях в друго да я бива. Първата и номинация ще е чао. Да се сравнява с един Борис например е немислимо.

Не един път червените се оплакваха, че жените в тяхното племе за нищо не стават.Затова може би ще искат Красима, а техните ще се опитат да ги изгонят.
Супер, ще станат две куци и три, които за нищо не стават. 😂
Аз обаче не мисля, че за нищо не стават. Настроенията срещу тях ги създава Неделчо.
Уж стратег, умник, а яко злоба почна да ръси.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 16:53 от bubanka

# 550
Честит празник, Димитровчета!  Flowers Hibiscus

Така, да драсна някой ред колкото да се запиша. Flowers Bouquet

Жъртурчетата видяхте ли с какво топче бяха вчера? - Усмихнато личице Simple Smile Шегичка за довиждане. Wink

# 551
Мартин беше насъбрал много негатив покрай козируването му пред капитан Мани . Всеки го хейтеше за глупавото подчинение и липсата на дар слово. Изчисти образа си много добре, породи огромна симпатия в драгия зрител,стана известен що годе, ако е взел и някой лев за участие мисля , че си тръгва в добра позиция и точно навреме За спечелване на състезанието няма много шансове, мисля , че извлече максимума от участието си . Харесвам го и аз,   тръгва си с високо вдигната глава и овации за разлика от много други участници

# 552
  • Испания

Жъртурчетата видяхте ли с какво топче бяха вчера? - Усмихнато личице Simple Smile Шегичка за довиждане. Wink

На всички отбори бяха с усмихнато личице. На жълтите топчета контрастът беше по-голям.

Тук се вижда устата. 

Тук - цялото личице, но не изпъква на червеното.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 17:05 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 553
Скрит текст:
Жалко за Мартин. 🙁
Опасенията, които споделих тук миналата седмица покрай издайническото стори и най-вече ''загадъчните'' думи на Елизабет се оказаха верни. Мартин бе брутално употребен от продукцията този сезон. Погълнат, сдъвкан и изплют! Класически пример как Тупарев постъпва с истински добрите, скромни, наивни и възпитани хора. Първо бе ракета носител за Поли, а сега касичка за Елизабет. Играта само на пръв прочит бе равностойна. Класическа игра в която да манипулираш на воля, било с по-лека конструкция за единия (тази на Мартин се клатушкаше от вятъра все едно бе от хартия) или по-тежки кулички за другия. Нямам доказателства, но аз на продукцията не вярвам и винаги ще се съмнявам в тях след всичко сервирано през годините и особено през този сезон. Т.е. когато в една игра има доза шанс и странични фактори, които да наклонят везните в едната или другата посока няма как да съм сигурен, че е била честна. Не и с Тупарев, Тушев и Фродо начело.

За мен изненади тази вечер няма как да има. Жълтите са 4 човека, загубиха и то категорично и решителната битка за територия. Ако не ги разпуснат ще е скандално. Според мен нарочно приключиха епизода с тази ''загадка'' която не е такава и тази вечер Ралица просто ще каже как племето с най-много победи (само племенните битки) е един вид последно и как това да служи за урок и бла бла бла
Моите прогнози за разпределението на жълтите в останалите две племена:
1) Приключенците дърпат Борис
2) Бойците дърпат Андрей
3) Приключенците дърпат Симеон
4) Бойците дърпат Красима

Така двамата ми първоначални фаворити в играта (най-ранните ми прогнози и впечатления) ще се окажат в едно племе (Морунов и Андрей), но въпреки това аз ще продължа да си подкрепям Приключенците, които си ги заплюх още в началото, главно заради Туджаров, но дори и в тази конфигурация ми допадат повече като обикновени, разностранни хора без да изпъкват предварително. А и няма как да съм за племе, в което е карикатурата Мани. За жалост ако наистина Симеон и Борис акостират при сините, то в това племе ще имам много индивидуални минуси, докато повечето плюсове ще са в червеното племе. Но това са странностите на играта.
В сезон 1 бях за червените, в сезон 2 пак за тях, този сезон си избрах сините за разнообразие, а аз съм си верен докрай. А когато останат едно финално племе, тогава вече спокойно ще стискам палци за личните ми фаворити.

От високопарните думи на Димо и Ралица бях останал с впечатлението, че отшелника ще се появи чак на финала, т.е. в третата фаза, обединеното финално племе. А и така щеше да има много повече смисъл от цялостната сюжетна нишка с този отшелник.
Уви, отново промяна в движение, нагласяне на нещата парче по парче от днес за утре и така отново се създава впечатлението за съшит с бели конци сценарий, а не за истинска и смислена визия как да изглежда сезона като готов продукт. Жалко, но за тях.
100% съгласна
И аз като гледах вчера ми направи впечатление как цялата кострукция на Мартин се клати много повече от тази на Елизабет, но виждам че и друг го е забелязал. И уж щеше отшелника да стои до края сам.
Много жалко за момчето

# 554

На всички отбори бяха с усмихнато личице. На жълтите топчета контрастът беше по-голям.

Тук се вижда устата. 

Не бях забелязала. Реших, че се заиграват със зрителите. Smile

Общи условия

Активация на акаунт