💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 92 926
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 585
  • Берлин
Хареса ми определението "неизтребима" за Мани. Словосъчетанието става супер: "неизтребима хлебарка".
За Елизабет-тя ми е най-противна, следвана от Неделчо и Андрей.
Мм погледа малко битката с Мартин и ме попита:"не виждаш ли магнитите на чашите на тая?". Не съм видяла нищо и все тая. Мартин си взе неговото по най-добрия начин.

# 586

Елизабет започна да трупа завист и злоба на свой гръб,когато започна 1. да е важна за Андрей

Всеобщия любимец на темата Андрей я хареса. Затова я намразиха и я плюят постоянно Simple Smile

Oтношението тук към Андрей започна да става злобно когато се съюзи с Елизабет,а той се събра с нея от страгегическа гледна точка.Покрай нея и той "изгоря".В първите теми си спомням много,много положителни коментари за него(тук там някой отрицателен),дори в една от първоначалните анкети той се нареди първи за избор на победител.

# 587
  • В светлината на слънцето
Потресена съм! Как може да облечеш с нещо такова бебето или детето си, че и да го изтипосаш в мрежата. Confused

# 588
Аз по някое време започнах да симпатизирам на Мани. Простовата, но е една от малкото, които мисля, че показват реалното си "аз". И да нарежда останалите, не се усеща толкова злоба, по-скоро е обидчива, емоционална и пали бързо. В игрите не я бива, но прави повече неща над възможностите си от останалите. Може и да стои напук на другите, но и за това се иска воля, а колко от уж силните участниците се изнизаха по терлици да ядат наденици на дивана вкъщи. Не заслужава чак толкова хейт Манка.

От трите Паулина ми е най-противна с типичното поведение на зубрач, но без умствения  капацитет. Вечното ѝ позиране е жалко.

# 589
Пуснете анкета за най-противен играч и да видим.
За мен това са: Елизабет, Андрей, Паулина и Симеон.
Колкото и да не харесвам евтините манипулации на Неделчо, не мога да кажа, че не го харесвам. Сложна личност е. Щом подобна евтина игра върви там, явно останалите не са много умни. Той може обаче и повече, просто не му се налага. За сега тактиката му е печеливша.
Мнението ми за Мани се припокрива с това на Сrow. Тя просто стана лесна мишена, но има характер и не се дава.

# 590
  • Испания

Пак не работи бутонът за въртене на снимките.

# 591
  • Sunshine state
След като Семира и Туджаров отпаднаха, за мен най-противни са Андрей, Симеон и Елизабет.

# 592
Ахахахахах
Не знам какво и как са броили от Продукцията, ама и статистиката им е като предаването Simple Smile

# 593
Очаквано.

# 594
  • София
Това което каза Ралица за статистиката е лъжа!
Не е вярно!
Не вярвам да има значение за днес де.

п.п. Опа, айде край с Жълтите!
Стоян и сънят му. Йоанна 2.0

# 595
😂 😂 😂 😂
Казах ви аз още снощи, че всичко е кьорфишек.
Прозрачно, прозрачноооо. 😒

# 596
  • София
Горката Красима, дали наистина помисли, че няма да ги разпаднат?

# 597
  • Испания
Ах, каква изненада! От продукцията направиха всичко възможно да ги смачкат.

# 598
Хубави думи на Борис.

# 599
  • София
Ох, тегаво е... Всеки път имам чувството, че присъствам на пазар за роби.

Общи условия

Активация на акаунт