💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 92 890
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 495
Не знам дали терена беше подготвен за победа на Елизабет или не, но смятам, че продукцията е решила след това /след битката/ какво да се случи с отшелника. Ако Мартин беше победителя, според мен щеше да продължи да е отшелник и да се бие с елиминираните. Аз доколкото разбрах отшелника е сигурен финалист, т.е. че ще се присъедини към останалите когато вече няма племена. Но в случая, тъй като победител е Елизабет правилата се промениха и отшелника ще се слее с останалите по-рано. Какъв отшелник ще е тя, при само четири /реални/ дни отсъствие от тях, не знам. А защо мисля, че след битката е решено това?!? Защото според мен гласът зад кадър на Ралица звучеше различно, първо когато преди битката каза, че това е последна битка за плажа на отшелника и второ, когато Елизабет тръгваше към плажа каза /пак зад кадър/, че трябва тя да изкара последната си седмица там. Личеше си /според мен/, че това са допълнително казани реплики, а не по време на заснемането, монтирани към съответните кадри, които просто се отличаваха от останалите реплики.

# 496
  • London
Играта е хубава, не дава предимство на нито един от тях.
Змейката се компенсира от стената.

Не съм съгласен за стената.Тази стена Елизабет я минава за секунда.Никакво препятствие не може да е за спортна гимнастичка.Абсолютна игра направена за Елизабет.

И професионалните войници са свикнали на стени по тренировъчните трасета. Иначе е нормално в различните игри понякога да имаш повече опит за даден компонент и друг път обратното. Елизабет също нямаше предимства при влаченето на кану, както и се знае не е ОК с пъзелите, но това не значи, че изобщо не са й се падали. Както дойде....не може вечно да се прави това на въпрос. Единствения човек, който постоянно получава тенденциозно игри е Мани. Друг няма.

# 497
Явно и масовото неодобрение на Елизабет е някакъв необясним феномен, ама какво ли разбирам аз. Явно "всички" сме прости.
Просто сте няколко човека които пишете нон стоп едно и също, и на хората на друго мнение не им се занимава с вашият хейт.

Абсолютно. Освен това коментарите са пълни със злоба и обидни квалификации. Да не харесваш играч и да поддържаш други разбирам, но така да мразиш и плюеш някого от телевизора… направо ми е непонятно.

Елизабет започна да трупа завист и злоба на свой гръб,когато започна 1. да е важна за Андрей и 2. да печели многократно битки.Жените не харесват хубави и успяващи жени.Била лигава,била инфантилна,пък вятъра на Мартин духал по иначе Laughing

А за преструктурирането,няма логика да разделят друго племе освен жълтите.Така новосформираните 2 племена ще стартират с равен брой участници.
Андо ще е 100% при червените.В ИГ е честно в компанията на Морунката и Неделчо,което ме води на мисълта,че са се събрали и сприятелили още на снимките.

# 498

А защо мисля, че след битката е решено това?!? Защото според мен гласът зад кадър на Ралица звучеше различно, първо когато преди битката каза, че това е последна битка за плажа на отшелника и второ, когато Елизабет тръгваше към плажа каза /пак зад кадър/, че трябва тя да изкара последната си седмица там. Личеше си /според мен/, че това са допълнително казани реплики, а не по време на заснемането, монтирани към съответните кадри, които просто се отличаваха от останалите реплики.
О, значи не само аз съм го забелязала. Бях абсолютно сигурна, но никой не го коментира тук и реших, че така ми се е сторило. Интонацията беше друга, напълно си права.

# 499
  • Където морето целува небето...

А защо мисля, че след битката е решено това?!? Защото според мен гласът зад кадър на Ралица звучеше различно, първо когато преди битката каза, че това е последна битка за плажа на отшелника и второ, когато Елизабет тръгваше към плажа каза /пак зад кадър/, че трябва тя да изкара последната си седмица там. Личеше си /според мен/, че това са допълнително казани реплики, а не по време на заснемането, монтирани към съответните кадри, които просто се отличаваха от останалите реплики.
О, значи не само аз съм го забелязала. Бях абсолютно сигурна, но никой не го коментира тук и реших, че така ми се е сторило. Интонацията беше друга, напълно си права.
Точно на две места хванах аз, че е различен гласът ѝ. Трябва пак да се изгледа епизода, може и още да има.

# 500
  • София
И аз забелязах допълнително монтираните реплики на Ралица. Категорично не бяха от терена, а монтирани допълнително.

И също направения за пръв път разбор на отшелника преди битката. Досега не беше изброявано какво що. Но сега го направиха преди битката. Играта не изглеждаше нагласена, но това подчертаване какво бил преживял Мартин точно преди да отпадне... Не знам, цялото нещо оставя горчив вкус.

# 501
  • London
Цитат на: FireWithin666 даlink=topic=1380000.msg43698543#msg43698543 date=1635236069
То е ясно, че няма реална причина. Но малката просто не се спря, все едно нещо супер сериозно е станало, кръвна обида. Да не забравяме, че Красима е на същата възраст като Елизабет, а разликата в поведението им е огромна.
някои съзряват по-рано, други по-късно. Аз странно в това не виждам.....зависи какъв ти е живота общо взето. На Красима може да й се е наложило да порасне по-рано, да има повече социален опит.

А, даааа това оправдание с вятъра беше смешно не по-малко от меметата с Мани.Joy

# 502
Струва ми се доста тъпо да върнат отшелника точно сега. Реално Елизабет я е нямало 1 битка само. Трябваше директно на финал да отиде. Но пък нямаше да има за какво да си харчи грошовете които щеше да събере дотогава. Абе тъпа идея тази линия.

# 503
Скрит текст:
Има 2 снимки във Фейсбук, май са кадри от промото, на които се вижда, че Борис е зад Валентин (значи отива при Приключенците), а Красима е до Неделчо (значи тя пък е при Бойците).

# 504
За разбора на преживяното и изстрадано от Мартин, преди битката му с Елизабет, не мисля, че има нещо нередно. Според мен винаги го правят, просто не ги излъчват. Абсолютно сигурен съм, че и Димо и Ралица со разговарят с тях преди битка и ги разпитват.
В случая го сложиха, защото Елизабет ще го бие в предстоящата битка, а Мартин заслужава абсолютно всеки един суперлатив към себе си!!!

Тва е и както, могато битката между племената свърши, винаги ина интервал от едни 30-40 минути, докато почиват, разтоварват(ако е била силно физически битка), ходят до тоалетни, гпворят си помежду си и т.н. Но никога не го излъчват, а пускат веднага когато вече са наредени и водещите им говорят.
Снощи и това се видя, дори и когато Красима и част от Приключенците се бъзикаха с Мани, която се бе отделила от Бойците. Досега не са ни показвали такива неща от непосредствено след битка.

П.С. Тая Красима, верно ли е на 21г? 😁

# 505
На мен пък Елизабет започна да ми става неприятна в онзи момент, когато седяха на масата с Габриела май, и се оплакваше, че мъжете обръщат повече внимание на Красима отколкото на нея. Разбира се не го каза така директно, но аз поне това разбрах. Ами смятам го за детинско това, това да се сдухваш заради липса на мъжко внимание.. не знам..

# 506
Мартин както казвате е симпатичен и всичко останало, но много ми бодат очите татуировките  Rolling Eyes

# 507

Елизабет започна да трупа завист и злоба на свой гръб,когато започна 1. да е важна за Андрей

Всеобщия любимец на темата Андрей я хареса. Затова я намразиха и я плюят постоянно Simple Smile

# 508
Не харесвам Елизабет, но на момиче на 21, и то необвързано, точно сега му е времето да ходи разголено, да флиртува и да се чувства секси. Също и да прави глупости. Не е грозна, тялото ѝ е младо и стегнато, малко мъже биха ѝ отказали. Сега са ѝ най-хубавите години, няма да се държи и да мисли като пенсионерка.

# 509
Някои са много наивни да смятат, че мнението на Андрей за Елизабет е от значение. Елизабет е чисто и просто кофти човек. Уж сладурана, но лигава и злобна. Не я намирам за красива или секси мацка, но всеки с вкуса си. А ако завиждам поради незнайни причини, тогава защо толкова много харесвах Ваня от предния сезон? Тя не е ли готина, няма ли си професия? Значи на нея не завиждам, но щом не харесвам Елизабет, това е заради вниманието на Андрей към нея и защото й завиждам и я смятам за хубава и успяла? Как точно е успяла?
Аз съм си честна - Елизабет ми е противна и това е основно заради характера й. Предаването не й прави услуга да й пуска толкова често коментарите. Ако повече играеше, а по-малко злобееше, нямаше да ме дразни толкова. Но да ми обяснява колко била мъничка, сладичка и подценявана, а същевременно да обвинява други за несгодите си и да им се дразни поради нелогични за мен причини - ми не се кефя на това нещо. Знам, шокиращо е за някои. Дори не ми пречи, че се гологъзи- така е решила да се облича, да си прави каквото иска. Това е най-малкото, за което да се хвана.
А някои дето викат, че предаването не е ББ и че характерът уж не бил важен. А тогава защо не харесвате Симеон? Не е като да се представя зле в игрите. Не го харесвате, защото не го намирате за читав човек. Тогава защо е странно, че някои не се кефим на Елизабет поради същата причина?

Общи условия

Активация на акаунт