💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 92 844
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 795
Андрей се постара, Морунов предаде, че трябва да номинират Симеон.
Ама Симеон не е от тяхното племе...
Рабухчиев и сие нямат да номинират Симеон, според мен.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 15:48 от monii

# 796
  • Испания
Морунов нали разказа пред Стратимир какво е говорил Андрей за Симеон? Това имам предвид. Знам, че Симеон не е в едно племе с Андрей.

# 797
Борис/Валентин/Симеон - според мен двама от тези тримата ще са на пангара. Валентин им трябва на Приключенците, но и Милена могат да сложат на пъзели.
Бойците биха номинирали жените, но не знам дали Мани и Кремена или Мани и Красима. Има логика Кремена или Красима да е следващата отпаднала и Елизабет да влезе на нейно място. Още ще си търпим Мани...

# 798
Разбрах.  Стратимир за това каза, че сега вече ще гледа поведението на Симеон под лупа.

# 799
Аз също мисля, че Мани ще ни радва още дълго време.  Жената фенове трябва да събира, че тениски има за продаване. Макар че, Неделчо каза на Морунов, че Мани ще бъде много изненадана, че вместо по новите ще удрят по нея.
За съжаление ще отпадат още смислени играчи за да гледаме нея.

# 800
  • Испания
Милена е набедена за редене на пъзели, както и Тъ. Пъзели редят Неделчо и Валентин. Понякога и Красима.

Аз също мисля, че Мани ще ни радва още дълго време.  Жената фенове трябва да събира, че тениски има за продаване. Макар че,Недялко каза на Морунов, че Мани ще бъде много изненадана, че вместо по новите ще удрят по нея.
За съжаление ще отпадат още смислени играчи за да гледаме нея.

О, да! Нали се разбрахме, че тя ще е победител!

Туджаров показва какъв ВИП пропуск има Неделчо на колата.

А някои се питат защо дадени участници са във формата.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 16:21 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 801
При Черевените първи номинирани ще са Мани и тук зависи от представянето на Красима в тазвечершната игра, ако е по-зле от Кремена ще е тя. В предните сезони все имаше някаква лоялност към ядрото, но тази година ситуацията извънредно-Мани.

# 802
Явно съм изтървала някой епизод... Кога Симеон го туриха при жълтите/епизод/?
Елизабет има ли шанс да се върне в битката при дадените обстоятелства?

Паулина гледаше с банан и шоколд да се натъпче, а козите койоти ги яли...
Някой знае ли, дали имаме тук койоти?

# 803
Мана или Неделчо(не помня) в интервюто казваше,че не знаят до последно какво ще реши Морунов.
Едни искаха храна,други гласуваха за предимство.

Моята позиция е,че докато Мани е в отбора им,всяко предимство ще е безсмислено.
Без значение, въпросът е принципен. Не е честно спрямо другите, един да отива и да печели нещо за лично облага, при положение, че е изпратен с гласовете на другите.

Щом на капитанските битки се предлагат грошове като опция(гласувалите за капитан знаят това) значи би трябвало да е въпрос на личен избор на конкретният капитан.Особено в този сезон,в който грошовете се разиграват още първите седмици и спасяват от елеминации.
В предните сезони хора са си вземали грошовете и не помня да е имало панаири.

# 804
Морунов, ако беше толкова достоен, колкото го описват тук, нямаше да я пусне мухата на Стратимир, а Андрей пред новото племе може да си говори каквото и колкото поиска.
Иначе по спойлерите, които се пускат в групата в ФБ, си правя извод, че Приклюценците ще станат много силни и явно продукцията е направила известни размествания.

# 805
Лични разсъждения относно реда, в който излизат Мани , Кремена и Красима .
Скрит текст:
Красима е публикувала снимка в инстаграм 01.08, Кремена - 02.08, Мани 07.08...

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 17:14 от Не се сърди, човече

# 806
  • София
Само дето Елена Боянова аз поне не я видях да играе, да се раздаде състезателно....ти видя ли я?
Игра прилично в битка с неравни шансове срещу Мартин. Спечели една капитанска, имаше едно сравнително средно ниво на представяне на терен. Видях, че не може да гребе бързо и не е точна, но за последното съдя само по една игра. Аз и великата комплекност и физическа сила на Елизабет не виждам - бързо ли плува, тежести ли вдига, пъзели ли реди, сръчна ли е? Освен минаване на халки и баланс, кои са безапелационно силните ѝ страни?

# 807
Не е истина каква нужда имаме от ангели. Морунов не трябвало да казва на Стратимир за Симеон...Самият Морунов се жертва и не взе 200 гроша не от стратегия, а за да не посрами професията си. А иначе това е игра за 100 хил.лв. За която игра са отишли да си дават здравето. Какво искаме от тях? Няма да ни спасят от националните ни проблеми. Не може едновременно да са икони от стената и победители във физическа игра. Да Морунов много псува. Няма да повярвате, но като стане напечено и трябва да се справям сама за да се нахъсам не знам защо също започвам да псувам. И ми действа. Слава богу няма обикновено хора наоколо. Иначе ще има много изненадани. Или това, което искате от Елия- да е сива мишка. Скапана учителка. Това са стереотипи. Нашите герои са живи хора. Много беше тъжно казаното снощи от Елизабет. За пръв път и повярвах. Имаше друг тон и изказ от обичайно налудничавите реплики и смях на вряла и кипяла свалячка. Не съм психолог, но явно са си нейни защитни реакции. Последната и снимка тук много ми хареса. В обобщение- дано всички са здрави и щастливи. Братоев и Мани също допринесоха много за настроението ми в тези седмици и не сте прави, че са неподходящи. Картина на нашето време...Слънчев следобяд! Бъдете здрави и се пазете!

# 808
Да наистина е картина на нашето време. А като я държат Манка в играта каква е картината. Става все по грозна, защото става ясно че колкото си по агресивен и прост независимо колко си некадърен ще те влачат и ще успееш. А можещия  койоти го яли.
Представям си догодина колко Манки ще се запишат за участие.

# 809
Такива като Мани и Красима нямат място в спортно Шоу!

Общи условия

Активация на акаунт