💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 92 865
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 750
Мана или Неделчо(не помня) в интервюто казваше,че не знаят до последно какво ще реши Морунов.
Едни искаха храна,други гласуваха за предимство.

Моята позиция е,че докато Мани е в отбора им,всяко предимство ще е безсмислено.
Без значение, въпросът е принципен. Не е честно спрямо другите, един да отива и да печели нещо за лично облага, при положение, че е изпратен с гласовете на другите.

# 751
Бойците, след като им натресоха фалшивата Краса, стават адски слабо племе. Днес ще загубят със сигурност, дано да я пратят да си ходи, че много се задържа!

Една битка Мани - Красима ще е епична, Мани ще победи със сигурност!

# 752
На пръсти се броят жените, които са комплексни играчи. Не мога само, защото съм жена да си подкрепям пола. Тотал щета. Не виждам бутането на Ралица на жените на каква база е. Тоя сезон дори не знам коя мога да нарека фаворит. Елизабет ми е изключително неприятна, но май е най-добре от жените. Тук пък идва и другото - не мога да подкрепям някого, когото не понасям.

# 753
Елизабет се смее като онази Роберта ли беше ,"сърцето" на Панчев 🤣.И тя беше писклива и неадекватна на моменти

Нищо подобно!  Когато Роберта се смее започвам да се смея и аз. А когато Елизабет се смее ми иде да я тресна по главата.

# 754
Тука всички излязохте някакви елитни специалисти, много е лесно да се говори от дивана в къщи с биричка в ръка

То всички гледаме от вкъщи. Ама ако не можем и да говорим да затваряме темата и да мълчим.

# 755
  • Испания
Темата е за тази цел: да обсъждаме формата и участниците. Мине не мине се появи някой, който е станал с лице към възглавницата и започне да критикува пишещите и нарушава по този начин правилата.

От вчера до края на седмицата част от панела в "На кафе" е Туджаров. За вчера нищо не съм разбрала, защото не ги гледам, но днес докато превключа канала, започна "На кафе", та разбрах.

# 756
  • London
Да не забравяме, че това е спортно предаване. Наистина няма значение кой как се смее, говори, ехиден ли е, какъв е. Поне за мен, ако просто на арената се раздава то това се забравя и няма никакво отношение.

# 757
Да не забравяме, че това е спортно предаване. Наистина няма значение кой как се смее, говори, ехиден ли е, какъв е. Поне за мен, ако просто на арената се раздава то това се забравя и няма никакво отношение.
И въпреки всичко понякога някой просто те дразни и не можеш да му се възхищаваш дори на арената. Както и друг може да ти е симпатичен, дори да не е много добър на арената. В крайна сметка определено не е спортно състезание тип Надал срещу Джокович, но дори там може да има пристрастия и да те дразни някой как се смее или да обсъждаш външния му вид.

# 758
  • Испания
Спортно предаване ли?  Нищо подобно. Не гледаме само и единствено битки. Има социална игра /хич не харесвам този израз/. Има сценарий /кой, кога, защо и как/, записи и монтаж. Ако беше спортно предаване, щяхме да сме забравили за Мани още втората седмица.

Това е плажен Биг Брадър, както сполучливо го определи Красима.

# 759
Не е спортно предаване. Спортно предаване е транслацията на Олимпийски игри.

Ето какво пишат Нова:" „Игри на волята“ е най-атрактивното и вълнуващo състезание, което за трети път ще изпита ума, волята и физическата устойчивост на участниците, а арена на предизвикателствата отново ще бъдат най-красивите и пленителни кътчета по Южното Черноморие и Странджа. Тази есен предстоят още по-мащабни и зрелищни битки, а изпитанията, с повишената си трудност, ще накарат участници да изпитат своята воля, физически и психическа сила по изключително интересен и вълнуващ начин в борбата за голямата награда."

Който иска спорт- гледа Евроспорт или други подобни канали. Ралица го нарича "предаване". Ние го наричаме "ШОО".
Ако го гледаш като ШОО става забавно. Искам голям картоф от Неделчо.

# 760
  • London
Все пак спортният елемент преобладава. Отношенията са сигурно 10 процента от екранното време. И Слава Богу.....😊

# 761
Аз гледам тия тениски на Мани о се чудя, тия две кръстосани саби дали не означават, че и на нея са предложили такива,  като на Морунов? Срещу 10 гроша, примерно, че да си има и за имунитет.
Четох интервюто с Мани и, да ви кажа, чак  ми направи приятно впечатление. Нито се самоизтъква, доста реална преценка ми се видя да има за себе  си. Не знам.... На по-горе зададен въпрос, моята класация по ред на неприятности е Бети, Поли, Мани Simple Smile
П.С. не искам да "дават" Елизабет на Бойците, пак да я гледаме как плюе по Красима (зад гърба и) и се лигави с Андрюшата (и зад, и пред и отвсякъде) Sad

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 11:08 от MegaMeg

# 762
Да, стига да не прави интриги като Сончето, защото за мен лично характерът и засенчва всичките и спортни качества, които бяха безспорни.

# 763
  • Испания
Аз гледам тия тениски на Мани о се чудя, тия две кръстосани саби дали не означават, че и на нея са предложили такива,  като на Морунов? Срещу 10 гроша, примерно, че да си има и за имунитет.

Не, това им е емблемата.

# 764
Все пак спортният елемент преобладава. Отношенията са сигурно 10 процента от екранното време. И Слава Богу.....😊
Вчера от час и 10 минути предаване, 17 минути е битката на капитаните, и то с няколко прекъсвания, в които участниците коментират. По-скоро е социално шоу със спортни елементи. Дори и на терена, когато са битки между племената, междуличностните взаимоотношения имат сериозно влияние. Дали ще отидеш на елиминационна, зависи повече от това доколко те харесват съотборниците, отколкото от това какъв спортист си. Дали ще си тръгнеш, до голяма степен също зависи от това доколко си устойчив психически и можеш да търпиш лишения, конфликти, напрежение.

Общи условия

Активация на акаунт