💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 92 884
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Скрит текст:
И все пак ако някоя от дразнителките стигне до трето място, предпочитам да е Елизабет пред Паулина. Първата е с кофти характер, но е добра на арената, а втората е просто с кофти характер. И двете не заслужават и трето място, но...
Вярно е, че Паулина доста дудне и не би била най-добрата приятелка и реално й ''прощавам'' един вид тези неща, и не ги забелязвам особено, защото е много красива.
Но според мен е и добър състезател, има хъс за победа, раздава се и т.н. че не е като Ваня от предишния сезон е ясно. Но като се замисля, ако говорим за общуване само, а не за играта, с нея бих могла да общувам, да бъде в приятелския ми кръг, защото винаги е по-добре да общуваш с хора със самочувствие, дори да са надменни и т.н. най-лошото е със завистливи и злобни жени, понеже въобще не знаеш от къде ще ти дойде. Паулина си казва всичко, което я дразни открито, а Елизабет ще ти говори зад гърба, а такива хора ако те намразят поради някаква причина, (а това може да е дори само че си общувал с някой мъж), могат да направят такива големи каши и злини, че не е истина.
Аз също правя разграничаване между Паулина и Елизабет на тази основа, не би ми било приятно да общувам с нито една от двете, но има огромна разлика между това човек да е нарцистичен, арогантен и самовлюбен и това да е злобен и прикрит, който ти мисли злото 24/7. Най-лошият момент на Паулина в предаването беше, когато тя прояви вербална агресия срещу Валентин и Семира, които не ѝ отвръщаха, а тя не спираше да им крещи как за нищо не стават, наистина беше изключително грозна гледка. И арогантността, проявена към Мартин след края на тяхната битка, за която тя дори не се усети. След като нейната коалция взе превес, е спокойна и само досажда и мърмори (най-вече на терен). Елизабет, от друга страна, от момента, в който е влязла в това състезание, не е спряла с ехидните си коментари, чете се такава силна злоба към определени индивиди, сякаш ще са ѝ врагове до края на живота. Чак е страшно, да не говорим за това, че идва от човек на 22 години. Списъкът с хора, които са я погледнали на криво и тя ги е нарочила до живот, ще е безкраен, докато навърши 32.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 01:44 от La Vikinga

# 736
  • Sunshine state
Ама ето, че злобата й продължава и след снимките. И Паулина се събира с Туджаров, никой след формата не виждаме чак дотам да се е озлобил, но бастунчето е злопаметно и гледай какво става. Иначе пред Красима хък-мък, нищо нямало. Айде бе.Тежка характеропатия е това.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 01:48 от Pupitka

# 737
  • София
Горката Красима, дали наистина помисли, че няма да ги разпаднат?
Единствената искрена реакция беше нейната. Андрей беше ухилен до уши, когато ѝ казаха да събори герба на племето.

🥺 🥺 🥺

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 02:24 от La Vikinga

# 738
Сега някой пак ще цъфне да ви се скара, че завиждате на Елизабет и хейтите Андрей...само защото завиждате на Елизабет.

# 739
200 гроша са цената на две елиминации.
Постъпи мъжки Морунов като спази думата си, но и донякъде глупаво по отношение на играта в която е.

200 гроша са много пари и Морунката направи грешка като не ги взе.Те първа ще се разиграват грошовете и колкото повече,толкова по добре за напредването в играта.
Взе предимство,което Мана ще загуби на момента,в който стъпи на пясъка.Въобще не си струваше жертвата.

От тук нататук съм категорично за Бойците,защото са по-силни,по-приятни и само Мани ми стои като петно на бяла тениска.Дано скоро да я разкарат.

# 740
Елизабет се смее като онази Роберта ли беше ,"сърцето" на Панчев 🤣.И тя беше писклива и неадекватна на моменти

# 741
Като ви чета коментарите и ми става ясно, че жена никога няма да е победител освен ако продукцията не реши. Едната била злобна друга не знам какво и като го повторите 100 пъти става ли ви по-добре? Чудите се защо все жените излизат първи от предаването -ами не е защото непременно да по-слаби, а защото не могат да направят една коалиция. Винаги има за какво да се скарат.

# 742
Жените излизат,защото мъжете ги пращат на елиминации.
Ама иначе на думи големите мъже,които са отишли там,за да се бият и доказват.
3 сезона гледаме едно и също..

# 743
200 гроша са много пари и Морунката направи грешка като не ги взе.Те първа ще се разиграват грошовете и колкото повече,толкова по добре за напредването в играта.
Взе предимство,което Мана ще загуби на момента,в който стъпи на пясъка.Въобще не си струваше жертвата.
Ами не е така, защото се разбраха, че капитанът отива за предимство. Ако се бяха разбрали предварително, че капитанът евентуално ще си вземе жълтици, трябваше да измислят някакъв вариант, в който чрез чоп или нещо друго да изберат капитан на случаен принцип, за да може всеки да има равен шанс да спечели нещо за себе си.

# 744
Мана или Неделчо(не помня) в интервюто казваше,че не знаят до последно какво ще реши Морунов.
Едни искаха храна,други гласуваха за предимство.

Моята позиция е,че докато Мани е в отбора им,всяко предимство ще е безсмислено.

# 745
Ако накарат Мани довечера да плува, си е чист опит за убийство. Но предполагам, че тя предвидливо ще крампира още като види, че играта ще е с плуване.

# 746
  • Испания
Тя крампира и куца от всичко, различно от лежане.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 08:05 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 747
На мен ми е интересно дали Красима ще дръпне към жените, или ще си остане при мъжете.
А за харесването, то има ли изобщо някой в играта в момента, който да харесва на всички - ами няма.
Миналогодишният победител Милен беше много харесван - добрият великан и какви ли още не суперлативи, и какво стана накрая, пак всички бяха недоволни, че стана победител.
А някой хора, имам чувството, че минават от тук, само за да излеят собственото си неудовлетворение от живота.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 08:39 от Lemy

# 748
Bengun, да, прав си. Милена е с жилетката. Объркала съм се.
Ами нямам си фаворит аз. Имам малко по-симпатични, но никой, за когото да кажа този е. Ще ми е интересно да имаше студио след всяка седмица и участниците да обсъждат и коментират. Тогава доста неща от отношенията им щяха да лъснат.
Гледам обаче, че бойците поведоха в анкетата. Много фенове събра Мани Joy И аз за тях гласувах.

В крайна сметка разбра ли се Елизабет кога ще се връща? Когато станат едно племе или в края на тази седмица?

# 749

В крайна сметка разбра ли се Елизабет кога ще се връща? Когато станат едно племе или в края на тази седмица?

.... Аз доколкото разбрах отшелника е сигурен финалист, т.е. че ще се присъедини към останалите когато вече няма племена. Но в случая, тъй като победител е Елизабет правилата се промениха и отшелника ще се слее с останалите по-рано. Какъв отшелник ще е тя, при само четири /реални/ дни отсъствие от тях, не знам. А защо мисля, че след битката е решено това?!? Защото според мен гласът зад кадър на Ралица звучеше различно, първо когато преди битката каза, че това е последна битка за плажа на отшелника и второ, когато Елизабет тръгваше към плажа каза /пак зад кадър/, че трябва тя да изкара последната си седмица там. Личеше си /според мен/, че това са допълнително казани реплики, а не по време на заснемането, монтирани към съответните кадри, които просто се отличаваха от останалите реплики.

Общи условия

Активация на акаунт