💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 92 917
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 720
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Скрит текст:
Пак не работи бутонът за въртене на снимките.

помощ от приятел   

# 721
  • Испания
Скрит текст:
Скрит текст:
Пак не работи бутонът за въртене на снимките.

помощ от приятел   

Скрит текст:

Можех да я обърна в друг сайт, но не ми се занимаваше, че тук какво ли работи.  Благодаря.

# 722
  • В светлината на слънцето
Защо ли имам нездравото усещане, че готвят Елизабет за победител този сезон… Close

# 723
  • Испания
Защо ли имам нездравото усещане, че готвят Елизабет за победител този сезон… Close

Все тая. Тя, Тъ, Паулина - няма никакво значение.

# 724
Сега видях ананоса за утре. Плуване ще има. Щом и Паулина е с жилетка, а Рабухчиев направо имаше нужда от реанимация, явно ще е тежко във водата. Интересно дали Мани и Кремена ще влизат. Какъв ли ще е коментара на Андрей за Мани. Защото ако Красима е котва, слаба и не помня още каква я наричаше, то Мани и Кремена са черни дупки направо, особено в морето. Може да си ги поделят със Стоян и да ги дръпнат на буксир тези моторници.

# 725
Елизабет няма да е лошо да поработи върху маниера си на говорене, че там нещата са доста зле. Също и върху начина, по който се смее. Като я слушах как се хилеше пред Мартин ми стана неловко, а тя сигурно си мисли, че е секси смях. За външност съм съгласна, че е хубавица. Достатъчно е сладка и без постоянно да го натъртва, яко комплекси има там, а всъщност не виждам причина защо.

# 726
  • София
Игри на волята (26.10.2021)

Сезон 3  Епизод 39

новите племена

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 01:22 от Mari_Mar

# 727
Душица. Желая му много щастие и късмет.

Да, душичка Simple Smile Наистина изглежда много, много добър и честен човек. Жалко, че отпадна, играеше му се още. Аз също му желая всичко най-хубаво Simple Smile

# 728
# 729
Искам когато се изправят силни и равностойни мъже да няма пъзели и да няма никакви мятания в които има доза шанс (нещо да се среже).
Искам да видя равностойни и подготвени мъже на плуване, препятствия, ловкост и бързина.
Никакви елементи, които имат в себе си доза шанс.
Чудя се дали ще видя...
Еее, сега! Ми някои мъже са силни и равностойни на останалите точно с мозъка си(толкова ви се кефя тук в темата ,
а вие водорасли да гълтате искате)!
И си объркал формата с "Бързи , смели сръчни".
Комплексен играч /игра за мен е да има и да може от всичко !
Ако ще гледам как си повръщат червата и хапчетата с торби цимент, а една запетая им е трън в петата, не мерсаж!!!

Уф, този Андрей, как пък си повлече и Красето.Струва ми се праволинеен и трудно ще си пазят гърба един на друг.
А и Боби се хързулна по дърдонките на ПМД.
На Симеон 9 от 10 кадъра са с паница с манджа.
Дразнят ме хора с нечиста артикулация.Това да не си отлепяш зъбите докато говориш освен съскането сигурно има и медицинска диагноза.
Морунов,взе предимство за племето!Браво , така се справи като има две саби в гащите.

# 730
Сега видях ананоса за утре. Плуване ще има. Щом и Паулина е с жилетка, а Рабухчиев направо имаше нужда от реанимация, явно ще е тежко във водата.
С жилетка е Милена, не Паулина.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 23:47 от Bengun

# 731
  • София
Моите прогнози за разпределението на жълтите в останалите две племена:
1) Приключенците дърпат Борис
2) Бойците дърпат Андрей
3) Приключенците дърпат Симеон
4) Бойците дърпат Красима
Абсолютно точно предположение за развитието на целия епизод, Diavolo. И изцяло очакван първи избор на Борис. Андрей е "най-силният участник"... в тази тема. Надявам се няма да ме обвините, че го харесвам и ревнувам от вниманието, което отделя на Елизабет (много ми хареса това обяснение относно негативните коментари по адрес на Елизабет Yellow Heart). Просто между най-силен и най-издръжлив участник има разлика и най-добре я забелязват съотборниците на въпросния участник, които наблюдават и участват във всички племенни битки (той Андрей има и половин индивидуална изява).

Моментът, в който Ралица каза "Горе главата, Борис" имаше същата енергия, както когато Елизабет му каза "да си събира малко мозъка". Завидно спокойствие има този младеж. Понякога гледам Ралица, гледам и Елизабет, и разбирам как се е зародила мизогинията.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 00:54 от La Vikinga

# 732
  • London
Утре пак ли ще идва линейка? Като го гледам Рабухчиев....

Мен откровено ме дразни Андрей. Не знам как изобщо в някакъв момент ми се е видял приятен. Страшен пън, явно е лапнал по Елизабет.....веднъж не го чух да каже нещо за семейството си. Чак щял да отмъщава. Той там за какво е сеща ли се изобщо?

За Елизабет ми е жал честно казано. Ужасно е да се стремиш само към едно нещо, да живееш за това нещо и в крайна сметка като рухне....ти реално не намираш смисъл в нищо друго.

# 733
  • Sunshine state
Ще отмъщава той..Мълчи като бит з., ама е много ербап пред камерата. И той като мишленцето. Той реално се провали на последната и най-важна за племето игра, та да не знае много. Щом и мъжът ми не го харесва, дето много рядко някой му става неприятен, смятай..

Скрит текст:
Скрит текст:
НЕ ОТВАРЯЙ!
Скрит текст:
Жалко, че разбрах от друг спойлер, че именно той е победител. Поредният мишкар-победител.

# 734
Скрит текст:
Въртят се 2 спойлера. И според двата Андрей е победител, но другите двама, които стигат до финал, са или Симеон и Паулина, или двама Жълти (може би Симеон и Елизабет). Няма спор, че Андрей е доста добър състезател, но съм разочарована от него като човек.

Общи условия

Активация на акаунт