💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 92 862
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 705
  • Испания
Ама той и миналия път нямаше да вземе грошовете, ако не бяха сабите. Каква Мани!

# 706
Брей, Мани да каже добри думи за някого, направо не мога да повярвам.

# 707
  • Варна
Ама той и миналия път нямаше да вземе грошовете, ако не бяха сабите. Каква Мани!
Така е Смайли! Сега за какво му беше това предимство? Те искаха храна, той държеше на мъжката чест или както там сам формулира изреченията си.

# 708
Е, че каква е разликата между грошове и саби?
Залогът е да избереш нещо лично за себе си или за цялото племе. Това дали са грошове, саби, мечове, секири или брадви е все тая.
Факт, е че миналия епизод Морунов гледаше в земята като девствена ученичка, когато Мани го насмиташе.

# 709
То оставаше и след прочувствената реч да прибере парите, да не е Паулина.

# 710
Значи спойлерите този път се оказаха напълно верни. А Красима сама си се издаде като каза, че си е боядисала косата в тон с новото й племе.
Оттук насетне съм с две ръце за Бойците. Дано победят утре и Мани не ги издъни.

# 711
  • Испания
Така е Смайли! Сега за какво му беше това предимство? Те искаха храна, той държеше на мъжката чест или както там сам формулира изреченията си.

Хич не им трябва предимство, като знаем с какво разполагат в племето, но той обеща, че няма да вземе пари за себе си и удържа на думата си.

Ментето първо го критикува, преди да е разбрала какво е станало, после каза, че би взела парите, без да се замисля. Ама Морунов не е Тъ.

Това може да му изяде главата по-нататък, но той държи на думата си, защото е мъж, а не п...о.

# 712
200 гроша са цената на две елиминации.
Постъпи мъжки Морунов като спази думата си, но и донякъде глупаво по отношение на играта в която е.

# 713
Попадна ми клипче в тикток на Елизабет и Андрей. Тя го пита кой е най-добрия в племето, той отговаря Красима и се спукват от смях. 🙄 Не знам дали си пускате тикток клипчета тук, за това не го постнах, но беше много тъпо.

# 714
Да, беше пуснато тук и го коментирахме. Евала на Красима, че не казва и думичка по техен адрес.

# 715
  • София
Добре постъпи Морунов, иначе щяха да го намразят и да се наложи да си използва грошовете. Сега ги спечели и няма да е на елиминация. Реално постигна едно и също, но без да се напряга.

Пък и той си има сабите. Ако потрябват, ще ги използва.

# 716
С такива коментари и лигавщини човек само може да загуби. На Красима не й е интересно да се занимава с тях. И правилно. Детски истории.
Морунов направи добър избор. Бих казала - и хитър.

# 717
Очаквано разделиха жълтите. Очаквано ги разпределиха.
Изобщо не съм съгласна, че мечове и грошове е равносилно по простата причина, че може да си останеш с грошовете и да не ти предложат нищо срещу тях, а мечовете във важен момент ги вадиш и се спасяваш. Така че разликата е огромна.
Рицаря на жълтия потник щял да защитава честа на мишлето. Тц, тц, ти да видиш. Не могат да му затворят устата. Аз този човек не съм го чувала толкова приказки да изприказва от началото на формата.
Признавам си, че малко се възмутих от себе си. По принцип много лесно се повлиявам от разни хорски емоции и ако видя някой да плаче веднага съм следващата. Даже днес, когато бутаха символа на жълтите и така ми се сви, но докато слушах драмата на Елизабет и всичките тези сълзи нищо не ми трепна.
Утре определено ще викам за бойците. Тези дърти пърдюхи са ми новия отбор Grinning

# 718
# 719
Защо се правите на неразбрали? Кой е казал някъде да харесвате Елизабет? Въпросът е в епитетите, които се сипят по нейн адрес. И аз не я харесвам особено, не харесвам и Мани, и други също не харесвам, но има начини и начини да се изрази мнение. Който разбрал, разбрал.
Аз епитети кой знае какви не съм чела, освен че е злобна и лигава. За сметка на това, за Красима си имаше откровени обиди и то от хора харесващи Елизабет и това на база казаното от нея. За протокола-не завиждам.
Разочарована съм от разпадането, но не е като да не го очаквах. След Алекс, стискам палци на Боби, че другите ми фаворити вече не смея да кажа кои са😀. Не искам обаче определено Поли, Мани и Джуджи по-далеч да стигнат, ма няма да ме огрее.
Коригирам се-Андрей нещо се беше озовал при фаворитите, а исках да напиша само, че е добър играч

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 23:30 от Lafusko

Общи условия

Активация на акаунт