💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 227
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 960
  • Варна
Как да пази тези 200 гроша Кремена след като на миналия съвет Ралица и намила, как не върнала жеста на Мани. Предполагам сега се доказва, та си хвърли грошовете ей така .

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 22:49 от floren

# 961
Манката и Кремена не може ли по една маска да им сложат, че са страшни за гледане...

Манка е силен играч, няма спор, тя и Продукцията са на една страна и си помагат Wink

# 962
  • Испания
Ралица го играе адвокат на Тъ.

Неделчо: "Уаууууууу! Те и приключенците, ако ги питаш, ще гласуват за Мани".

Скица!

# 963
Защо ли си мисля,че Мани ще победи Стоян както се беше зарекла.Продукцията ще ѝ достави удоволствие.

# 964
Е, КАКВО ЗНАЧИ ЗАБРАВИХ СИ ГРОШОВЕТЕ??????!!!!!!!!! МИ ДА ТИЧА ДА СИ ГИ ВЗЕМЕ! ДА ВЗЕМЕ ОТ СТОЯН НА ЗАЕМ, В СТОПАНСТВОТО ЩЕ МУ ГИ ВЪРНЕ!!!!!! СТОЯН ПЪК ЗАЩО СИ ГИ НОСИ, КАТО НЯМА ДА ГИ ХАРЧИ!!!!!ААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!ЩЕ ПОЛУДЕЯ!!

# 965
Стоян обижда много грозно. Пак казвам, много ме е яд, че не са им вкарали на тези мъжленца 10 жени тип Станка Златева.

# 966
Стоян изпростя нещо. Не вярвам продукцията да казва на някого хайде сега бъди дивак, простак и циник. Той сам си е такъв, какво се пени.... ужас и изгрубя.

# 967
  • София
Правилно не извади сабите да.
Утре дано Стоян саботира. и пак са на съвет и да изгърмят Мани в краен случай Кремена.
Много са нагли и бездарни с това бутане на Мани.
Дано им излязат през носовете тези дадени на вятъра грошове.

# 968
Стоян простее в момента. Дразни ме като се ядосва.

# 969
  • Където морето целува небето...
Стоян не иска да е срещу Мани, защото вече е наясно със схемите на продукцията. Знае, че играта ще е за Манка и ще падне грозно от нея. Егото ще му се погази. Затова иска Кремена. Жалко, че племето не го разбира.

# 970
  • Испания
Стоян се дъни яко в момента.

# 971
Стоян вместо да фучи като пълен...... да си беше купил гласове. Идиот.

# 972
  • София
Отвратително държание от Стоян, което грам не ме изненадва. Все едно гледам Веселин и Юлиян от първи сезон.

# 973
  • София
Чия роднина е Мани?

# 974
Аз подозирам, че спи с продуцента и явно е добра! Grinning Иначе няма логика Grinning

Общи условия

Активация на акаунт