💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 207
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 975
  • Испания
Отвратително държание от Стоян, което грам не ме изненадва. Все едно гледам Веселин и Юлиян от първи сезон.

Агресията се прикрива до един момент.

# 976
Относно съвета и номинациите при жълтите, колкото е виновен Симеон, толкова е и виновен Борис.
Борис защо не си даде и двата гласа да Красима. Тя вече имаше един, с втория вече беше сигурна номинирана. Защо не и даде и третия като толкова искаше той да ходи да се бие, така нямаше да застраши Елизабет..

Той беше първи.От къде да знае как ще гласуват след него?Той си мислеше,  че са се разбрали.

# 977
А, ето я играта от снимката, която беше показала, че Мани е в обединените племена.

# 978
Айде и Стоянчо лъсна що за стока е. Бил си забравил торбичката, а не че толкова го е ударил на чест.

# 979
Според мен Стоян не избесня,защото ще отиде на арената,а знае,че Мани нищо не прави и продукцията я бута,но той си е виновен,че не си носи грошовете.

# 980
Защо утре пак Стоян се е хванал да държи коша?!
Ама че глупав ..трябваше Мани да държи !!!

# 981
Стоян се изнерви.
Стоян има желание да се изправи срещу Кремена.
Не иска да играе срещу Мани, защото знае, че Продукцията я подпира. За мен ще е глупаво племето да не го подкрепи в молбата му. Но съм съгласен, че не може да казва "АЗ ОПРЕДЕЛЯМ" срещу кого да играя.

Битката е доста силова утре, Симеон има предимство пред Стоян, който и не е мотивиран да спечели. Очаквам загуба на Бойците, щом Стоян държи коша им.

# 982
  • София
Отвратително държание от Стоян, което грам не ме изненадва. Все едно гледам Веселин и Юлиян от първи сезон.

Агресията се прикрива до един момент.
Стоян обаче я показа буквално в първи епизод, от тримата изброени само Веселин се прикриваше за известно време.

# 983
Стоян не иска да е срещу Мани, защото вече е наясно със схемите на продукцията. Знае, че играта ще е за Манка и ще падне грозно от нея. Егото ще му се погази. Затова иска Кремена. Жалко, че племето не го разбира.

Подкрепям.
Дано утре саботира играта и най накрая да използва грошовете си.

# 984
Приключенците доста се прецакаха с тия големи мъже.Ще им бъде много по-трудно да минат.

Неделчо:
Изненадан съм че приключенците си взеха двете бичета!

LaughingLaughingLaughing

# 985
  • София
Нищо кой знае какво не е направил Стоян. Изпусна си нервите, защото знае че участва в цирк. Нито е нагрубил някой, нито е посегнал на някой. Отнесе го капака на тенджерата.
Как няма да го е яд, че 3 пъти плува днес, разбива барикадата като таран, а после той е номиниран заради простотиите на продукцията?
И това не е само сега, а цял сезон е така с бутането на определени играчи (не е само Мани, но тя е специален случай).

Но мисля, че всичко с Мани ще приключи тук и тя до обединеното племе няма да стигне.
Битките за директна елиминация във втората фаза никога не са били статични. Т.е. битката ще е многокомпонентна, така че г-ца Тъ е дотук.

# 986
  • Испания
В началото не я номинираха, после започнаха да казват, че ще я номинират, но всички виждат как бутат Тъ. Както виждаме, продукцията има достатъчно развинтена фантазия - един куп редактори, които измислят всички гадости - и ще я бута, докато реши. Това е положението.

Стоян според мен избухна не защото е номиниран, не защото си е забравил парите, а защото му е писнало от фаворизирането на ментето, ама не му стиска да тегли една и да напусне. Кой знае колко избухвания не сме видели!

# 987
Много съм изненадана,мислех си,че двете кукундрели,ще гръмнат Неделчо.

# 988
Но мисля, че всичко с Мани ще приключи тук и тя до обединеното племе няма да стигне.
Битките за директна елиминация във втората фаза никога не са били статични. Т.е. битката ще е многокомпонентна, така че г-ца Тъ е дотук.
Еми айде, няма да ти спойлваме.
Иначе Стоян обиди Кремена. Няма право, не и е никакъв, че да си позволява подобно нещо.

# 989

Дяволче, много искам да си прав, но докато не видя - не вярвам 😄

Общи условия

Активация на акаунт